172102
  • joebacsi
    persze
  • TitaniumRR #148441
    Ezek szerint befolyásolja az is, hogy vezetékes-, vagy mobilnet kapcsolatról beszélünk?
  • SigS
    gemóver meg a másik csíra, szopjátok már egymást máshol, felnőttek dolgába ne szóljatok bele
  • Deqwator
  • bakvarnyu
    igen, normális netet köttetsz be
  • MrYeti
    na jó, látom nem teljesen tiszta a dolog, ezért elmondom. a ping a szerverhez mért lemaradásodat írja milliszekundumban (másodperc ezred része) ha valahogyan csökkenteni akarod, a legtöbb amit tehetsz, hogy nem megy a letöltés játék közben, és kinyomod az MSN-t. ezt leszámítva nem tudod befolyásolni a dolgot, minden a szolgáltatódtól, és a szervergép internetkapcsolatától függ. minél távolabbi szerverhez kapcsolódsz, annál nagyobb lesz a pinged, ezért mondtam, hogy legyen német.
  • TitaniumRR #148436
    Tudom valahogyan állítani a ping szintet?
  • kacsa87
    Hali. Punkbuster permanent ban issued on this game server for player Kacsa87... ... Global punkbuster Guid ban. Na ez lenne a gondom. Régen sokat játszottam más néven a Bf2vel netten. Úgy gondoltam újra háborúzgatnék egy kicsit, de manapság már nem megy olyan egyszerűen mint régen. Mindent megtettem amit a FAQban olvastam de így se. Valaki ha tud segítsen köszi puszi pacsi pá
  • jappy
    álmodozz kicsifiu:-)
  • joebacsi
    szép és jó, hogy ilyen ügyes vagy, de bf elsősorban egy csapatjáték, így nem kimondottan az 1vs1-es bohóckodások jelentik a sava-borsát, szóval ne várd, hogy fülünk-farkunk kettéálljon a teljesítményedtől
  • joebacsi
    ha sokáig magas a pinged, akkor automatikusan kitesz a szerver
  • havercsotány
    de azt mond meg hogy kit érdekel ?
  • MrYeti
    német szerverekre menj, ott nem lesz magas a ping
  • jappy
    Gyökér kis kennyfaszátszopó csira! Húzz a rákba innen!
  • TitaniumRR #148428
    Nem nagyon értem. A server admin már másodszorra b@sz ki ezzel háttérüzenettel.
  • joebacsi
    valami gond volt a netkapcsolatoddal
  • TitaniumRR #148426
    Mit jelent az, hogy "magas átlag ping" játékon belül?
  • 0Fritz0
  • JAG1
    Húzzámá anyádba te gyökér...
  • OrionHungary
    Zolly adj életjelet
  • JaNeK2007
    SF-be fel se tudnátok szállni a helivel :D
  • MrYeti
    nincs konkrétum, csak annyit mondtak, hogy javítások. vagy lehet, hogy csak nem találtam meg.
  • JaNeK2007
    Az új patchbe mik lesznek?
  • GameOverrr
    Nevetségesen szánalmasak vagytok a kifogások keresésével.Kenny, szép eredmény, csak így tovább!
  • 0Fritz0
    A németeknél is kapható!
    Most mi jövünk.
  • mackosajt
    hihi.
    Csak nem te is megnézted a profilját Kennynek?
    :)

Sokunknak fia lehetne.
  • joebacsi
    csak anyuciék meg ne tudják, hogy 16+ a játék besorolása :)
  • n003
    hátegen :) arama-ofp nagyonnagy DE szerintem nem abba kéne energiát fektetniük hogy a support géppityuja előtt porzik a föld amikor lő meg meghalni a dizájnban annyira szép .. hanem az ai útkeresése működjön - ne okozzon neki 2perc fejtörést hogy a kereszteződésben hogyan is kéne befordulni .. hogy ne borítsák fel a járműveiket mert fasz helyre mentek .. de animok között is van jópár fasság .. tárazás közben nem lehet semmitse csinálni pedig ez baromság .. fegyverváltás ne legyen már annyira vontatott .. és ha közben lelőnek még végigcsinálja az animációt aztán esik össze
    :((
  • JaNeK2007
    ez már nekem fáj
  • MrYeti
    igazad van, tényleg nem béef :) de amúgy nem rossz
  • TitaniumRR #148412
    Ha még nem láttátok:

Bár nem BF, de szerintem állati jól néz ki.
  • McKenny
    sgéhez
  • n003
    kihez beszélsz te? :O
  • havercsotány
    szerintem amerikában már megjelent a bf3:)
  • havercsotány
    egy kicsit feküdjél még vissza
  • Bala10
    szerintem meg éltessük és emeljünk neki szobrot. Joe! tedd ki bannerba mckenny milyen ügyes!

én tisztelem tudását és becsülöm szerénységét
  • MrYeti
    addig csinálja, amíg reagálunk rá. szerintem hagyjuk a **cibe...
  • HTS s3rg1nh00
    öreg mostmár vegyél vissza,mert kurva nagy az arcod,csak nem tudom,mire...noobokat bárki le tud lőni a helivel,de csapatmunkából akkora elégtelent kapsz mint egy ház...remélem ennek ma bebizonyítod az ellenkezőjét,különben azt is biztosra veheted,hogy a "hatalmas helis tehetségedet" soha többet nem engedjük hun vs. ... meccsre...
    Sig,te meg nyugoggyá le,rólad legalább tudjuk,hogy helizel
  • SigS
    ANYÁD
  • McKenny
    Elsőnél menszesz volt.másiknál meg jobb volt.