172102
  • Magyar Betyár
    Runing-nak igaza van jó volt nagyon az egész és köszi a serverezést. A porbafingó kis köcsögöt és csapatát meg hanyagolni kell legközelebb
  • JAG1
    [benyal]
    Külön grat a Vénynek, profin tolták.
    [/benyal]
  • JAG1
    Rajtad má csak Rubintréka segíthet egy cidázással.
  • JAG1
    Jóvót ez, egész végig Sandra seggébe voltam.

FRX, meg bekaphassa...
  • HKVpotyo
    Köszönjük a lehetőséget!Boldog karácsonyt!Januárban jövünk!!
  • Running
    A többieknek meg köszönjük a lehetőséget, januárban találkozunk ismét, majd hírezem a dolgokat.
  • DonC
    rendkívül érzékenyen érint, megyek pókerezni akkor :) szerintem nagyon komolyan veszed a vasárnapi funolást
  • MrYeti
    nem, csak ha néhány egyszerű kérést nem tudtok teljesíteni, hogy 2 percig ne nyomjátok meg azt a krva egeret, akkor nincs értelme, hogy gyertek a következőre is.
  • Running
    Most is az előzőn is tőletek robbantott legelőször vki, megvan a felvétel, de nem kell aggódni legközelebb már nem fog előfordulni, ez nem az óvoda.
  • DonC
    "legközelebb nem számítunk rájuk"
    nemzethalál meg minden? :D
  • mackosajt
    aztaqrva, enyém volt előbb, enyém a sorszám.
  • DonC
    :) azért örülök, hogy megint csak minket emeltél ki :D
  • mackosajt
    Köszönjük!
    Ebből érzésem szerint részünkről valaki biztos csinál múvit.
  • n003
  • mackosajt
    az éles helyzetben elkövetett tk-k száma szerintem nálam volt a csúcson.
    Olyan jól ráéreztem a gránátokra ezzel, hogy többnyire a már megtisztított területre, a társaimra hullott.
    Nem kis meglepetésünkre. Végül inkább nem dobáltam őket.
  • MrYeti
    amint megkapom a demokat, szokás szerint feltöltöm. a robbantgatos gyökereknek meg annyit, hogy legközelebb nem számítunk rájuk
  • n003
    jóvanna faszavót meg minden ügyivagy meg köszönjük .. pipa :DD
  • Running
    Nektek 1 gombnyomásba került elbaszni a munkám, nekem meg 20 órám ment rá 1 hét alatt h megszervezzem. Köszönömm szépen. Megérdemeltem.
  • Boxer HUN
    Bennem csak az tudatosodott még jobban, hogy "éles" helyzetben elkövetett TK-ban király vagyok... Voltunk annyian, hogy egymásba ért a faszunk... Kivéve Szandrát...

De legalább a csapatomban bízhattam!! Lásd: csoportkép, és újfent vérbeli köcsögök módjára érvényesítették jogaikat.
  • Deqwator
    nOOb-nak akart menni
  • Deqwator
    norbis dvd-t kértem ,remélem használni fog...
  • mackosajt
    Jó kis adok-kapok volt.
    Köszönjük, hogy részt vehettünk benne.
    A ránk bízott feladatot talán teljesítettük.

Végül mégis a B csapat térdelt.

a 4 kör és a fotós demokat mikorra tudjátok publikálni?
  • n003
    jahh tudod te mi a cél csak kicsi vagy te még ehez :DD kicsi hájas ronda .. kéne egy nagyobb fotel hogy gyarapodhass .. karira mit kapsz???
  • Running
    Köszönjük szépen az FRX csapatnak hogy meghiúsították a 60 fős karácsonyi csoportképet. Kiemelve mesor-t, aki elkezdte.

Úgy érzem ha tőletek ennyi tiszteletet érdemlek, hasonlóan ennyi tiszteletet várhattok tőlem is.
  • atomboy
    En inkabb az inf-t atkoztam. :)
    Conq-ban nem szokott ram jonni ennyi granat, mint ma...
    Koszi a wart meg kulon a szervezo(k)nek, de szerintem inf-t csak akkor eroltetjuk, ha alacsony a letszam. Annyira nem volt fun, hogy percenkent 3x haltam meg.
  • n003
  • Deqwator

• HTS s3rg1nh00
    aki azt mondja,hogy gg,az
    -az a-teamben volt
    -hazudik

azé kösz a szervezőknek meg a résztvevőknek,de a ma este is csak megerősítette bennem,hogy ennek a szarnak nincs helye a gépen
  • n003
    te kis puttó :DDD az én c4-met meg a cinóét nem űberelted bibi .. bár azok már a feledés homájjába vesznek már :((((
  • mesor
    Te biztos csúnyább vagy!
    Meg különben is az én apukám erősebb!
  • Deqwator
  • Deqwator
    és mivan akó ha egész nap a gép elött ülök és zabálok?XD semmi közöd nincs hozzá hogy olyan kövér porbafingó vagyok aki a székből se tud felálni segítség nélkül...:D
  • Drang
    Nyugi srácok csak FUN volt!

Köszi a wart! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • havercsotány
    jól van az végülis kecsegekhez méltón viselkedtek
  • Magyar Betyár
    Nagyon felemelő, hogy még viccesnek is találod. Te biztos olyan csúnya kis kövér porbafingó lehettél, vagy vagy aki a homokozóban szétrúgja a többi gyerek homokvárát. Jó lenne ha te és haverjaid viszamennéntek a homokozóba mert ott csak 1-2 gyereket idegesítetek itt meg 60-at
  • n003
    Ráning fáj a fejed? :D
  • n003
    amúgy gyó vót leszámítva a bf fasságait :DD de arról ugyebár csak pár faszcsíra tehet akik játékfejlesztés címén ezt atták a kezüngbe :|
  • n003
    te te te hullagyalázóó :DD
  • atomboy
    Ez azert nem kellett volna, legalabbis varhattatok volna par percet.
  • DonC
    amúgy kikaptunk de funny volt, rég nem játszottam má bf2-t :)