172102
  • Cobraz
    Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot
    Hogy kell?(exit és kész?)
  • Cobraz
    Magamfajtának drága.
    Ez a hangos komunikáció , hogy mükszik.
    Csak nyomom a b-t és..
    Én miért nem hallok senkit? (nem beszélnek?)
  • MrYeti
    nem vészes, de érdemes?
  • Deqwator
    3-4e ft körül van,szerintem nem olyan vészes megvenni:)
  • Cobraz
    Nem eredeti. De azé felrakom ujra és..
  • Cobraz
    Na nézzem.
  • sydac
    Ezzel a forditással kívánok Boldog Karácsonyt nektek!!!
    DICE interjú
  • koschwarz
    szedd le a gammát, és tedd fel még egyszer. utána peccselj. már ha eredeti.

ha nem megy, akkor idézek a faq-ból:
    1. A battlefield 2 jelentős szerepet ad a C:\Docmuments and Settings könyvtárban lévő felhasználói fióknak, és mivel az ékezetet nem tudja kezelni, ezért akiknek ékezetet tartalmaz Windows profil neve, azok nem tudják felrakni. A megoldás:
    * Ne használjatok ékezetet vagy szoközt annak a mappának a nevében, ahova a BF2 telepítve van.
    * Ne használjatok ékezetet vagy szoközt a Windows profil nevében. (by Goodspeed)VAGY
    * Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthető (by Zs0lt1)

2. Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
    Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
    Windows intézőben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
    Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyő --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
  • Cobraz
    Na tényleg mi a hiba?
  • 0Fritz0
    Oké, indulok és viszem a kalapácsom. :)
  • Cobraz
    Nemtudom telepíteni ezt a 1.41 pacht. Visszadob az asztalra.
    Minnyá szétverem
    Valaki segitsen!!!
  • mackosajt
    lófütyköst.
    folyamatos 3műszak rulez... amúgy szabin lennék... csak hát csúszik a meló... dec. vége helyett jó, ha január végére kész lesz amit most csinálunk... jó technológia rulez....
    hosszú történet, és untató.

Na, bódog karit ismét
  • joebacsi
    höbödö :)
  • SigS
    Jólvan, honnan tudhattuk volna?

• havercsotány
    hápijbözdéj
  • Bogdogege
    BSZN Herold

• Herold
    Amúgy HBD nekem...
  • Szotyiszán
  • Swy
    ehh a jó édes... vágom:D
  • koschwarz
    de jó neked. bár igaz hogy a szar kenyerek miatt leszoktam már a kenyérevésről.
  • jappy
    köcce
  • OrionHungary
    Árpinak utólag boldog évinapot. Isten éltessen
  • OrionHungary
    tudtam hogy nem lehet benned megbízni de csak rákattintottam és cumi.. ezért meglakolsz..
  • schrank
  • Swy
    ez halott.. nekem legalábbis
  • havercsotány
    http://www.dice.battlefield2.com/download/patch.1.5/
  • schrank
    jja karácsonra peccs aztán nagy lófaszt kaptunk
  • Swy

hogy voltak az extra pályák? hány volt? az egyik patch-ben volt ha jól tom talán a wake és a másikat honnan tom leszedni? de rég vóótt
  • n003
    hát azt mán a nagy négyzethasábjaink (G.Erzsike - Ráming - Yeti) jelezték vóna .. hacsak nem fekszenek kórházban bejglimérgezés végett :DD
  • Swy
    nem hinném. bfhelp.atw.hu szerint 1.41 az utolsó csak nem értzem mért izél. Ja meg a pb-s progi az a fekete képernyős cucc:D szal az ami frissíti a pb-t a pb könyvtárban olyat is kiírt h ez nem mac-es játékhoz való... na h ez mi azt nem tom de ha macintosh-ra gondol akkor jó mert nem az van...
  • Herold
    Lehet, hogy kijött az 1.5???
  • Herold
    Te inkább raknád fel az AIX-ot a baromkodás helyett. Neked való, van autórádió a dzsipekben.
  • Swy
    jaja azt is feltettem, de mégis pirosak a szerverek, ha meg benyomom a same version only-t akkor van 3 szerver...:S neértemmérmárehh a pb-re tippeltem, de akkor az sem.
  • havercsotány
    1.41 !!!!!!!
  • Swy
    sziasztok!

Szenvedek a bf2-vel, mert most tenném fel megint, de miután feltettem és patch-eltem az 1.4-essel, nem akaro menni csomó szerver mert h older verzsönöm van. Hiába frissítem a pb is.... van ötletetek?
  • Szotyiszán
  • schrank
  • Szotyiszán
    amúgymeg fújj, eddig szerettem, de mostmár tuti nem eszek ilyet. :P
  • Szotyiszán
  • schrank
    gondolom te elkészíted a töltött változatát is még melegében a részletekre azonban nem vagyunk kíváncsiak (avagy hogyan készítsünk túrósbatyut házilag )