172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #150819 szerintem pont leírtad a lényeget :DD
Főmaki miafaszér veszel mindent ennyire komojjan amit ide írunk?? lazzujjámá el -
meg még faszokat sem nem... 

-
Mivel, nem linkelsz be puncit? :) -
Én csipázom a főmakit, és ha visszavonul egy-két csira miatt, akkor szabotálni fogom a topikot!!!
-
szarjál bele kettőt, te maradsz a gazda, és akkor legalább a többi lámi se érzi jól magát
-
Ezeket csak egy köcsög írta, a többi köcsög nem. (még
)
-
Köszönöm a szavazatokat, de átgondoltam tegnap a dolgot alaposan, és semmiképpen nem vállalom tovább a topic felügyeletét. Elég volt nekem ez a 2-3 év. Minden hszt-t elolvasni, kigyomlálni a hülyéket, figyelmeztetni az embereket, nekem elég volt egy ideig. Egyébként sem tudom ellátni a feladatom, mert alkalmatlan vagyok az elveitek szerint:
1. bf42-vel, vietnammal nem játszottam online (net nélkül a faluban elég nehéz)
2. más játékokkal is játszottam (cod4, aoc, l2, stb... nem érzem szarul magam emiatt, nem forgolódok esténként meg ilyesmi)
3. nem tartozom a közösséghez, mert rosszul végzem a munkám (igyekeztem pedig, eskü)
Aszem ezek nyomós érvek pár embernek. Sok sikert az utódomnak akárki legyen is az. Én inkább olyasmire pazarlom a szabadidőm aminek látom értelmét.
-
n003 #150812 mejik végén ugrik a dunába? -
És ezt a régi barátság megromlását , hogy tudtad feldolgozni 

-
Szerintem is maradjon Running, mert a végén elbasszátok a szilveszterét és a végén a dunába ugrik!
Zolly-ra csak rá akartam ijeszteni, hátha visszalép magától :D! -
egyébként szerintem nyugodtan maradjon ráning, nekem hiányozna az ő nyafogása is. 
gameovert is csak divatból utálom.
(egyébként nem
)
-
Hogy ki legyen az új arra nem szavaztam, mert részemről Running maradjon.
Arra visont szavaztam hogy Dzsó köcsög:D -
nem tudom kik voltak, sajnos nem látom az ip-ket, így nem tudom kik akartak kedveskedni nekem az igazság megjelölésével :) -
n003 #150806 kiaza médiamárk? -
n003 #150805 de még nyerhecc!bammeg nemszabad megfutamodni a kihívás elől :DD -
dzsegre a csicskása (Klegény) szavazott
rám Bagdoge voksolt ( rejtett nemi vágyak ?)
zolly meg az a 3 tag aki a médiamárk alagsori liftje előtt fagyoskodik 3 raklap plazmatévével
-
Engem húzzá ki, nekem jó ránning... -
notehát akkor a szavazás állása:
dzseg: 1 szavazat
szekrény: 1 szavazat
zolly: 3 szavazat
dzsó: 3+5+28=36 szavazat
Úgy néz ki az igazságos demokrácia egyértelműen mutatja az optimális választást a lehető legjobb, legfényesebb jövő felé! :) -
kuss
-
de ez is idézet
-
-
n003 #150798 :DD -
n003 #150797 mivan Dzsó anyukád is szavazott?? már 2 a szépnél :DDDDDDD
amúgy elírta a ki csinnázta a szavazást nem köcsög hanem kocsog -
Nalátod! Én legalább a béef megjelenése pillanatától játszok! És nem a bf2-re kell gondolni, hanem a bf1942-re! :DDD Meg ha engem vállasztatok, minden nam lesz punci a fórumon, és minden 16 év alatti hüJegyerket kigyomlálok innen a gémoverrel együtt. :DDD -
ő csak divat bf-es volt amíg ki nem jött a cod4 ... cod előtte cod utánna
-
Metalmilitiakidet és gémovert tényleg nem kérdezte senki. Magyarán: hess picsába lámák! -
Na akkor a zIgazság! Ráning olyan tett, ami a battlefield scene életében, a törzs fórumozók ellen még eddig nem volt példa. Bűnét tetézi, hogy ö is közülünk való. vagyis azt gondoltuk, közülünk való. De ezzel a tettel bebizonyította, ha nem is a scene, de az én megítélésem szerint, nem közénk való. Közhely igaz, de egy mindenkiért, mindenki egyért.
És nem a képek törlése miatt!
-
odadjuk a disznóknak ...
-
azthittem hamvasztjuk -
nem adventi koszorúra szedem a pízt
-
én meg adok tüzet -
Te hogyan is küldtél egy hét pihire? Max Borg.
Amúgy jókor jöttél, költözz be nyugodtan gémóverrel, ez a szkén már úgy sem a régi.
Faszfej gémóver lesz a végén itt a házigazda és szophatjátok egész nap egymás faszát... -
-
-
3.5 éves a bf2 ebből gémóver 2,5 évet a demoval nyomta , ennyi idő után 3 dolog miatt lett teljes verziós felhasználó :
- a CS-s múltjával nehezen viselte el hogy sniperként nem elég egy lövés egy tanknak de a bf2 szegényes lőszer adagjai miatt a mai napig nem érte el a kellő számú találatot ami végzett volna a páncélossal
- 2,5 év után megunta hogy egyedül játszik az üres demo szerveren és többé nem volt neki kihívás
- hülye volt a mini image-hez ezért kénytelen volt megvenni a MM-ban 1990ft-ért az alapjátékot
és nem mellékesen 1 hónapra kórházba került amikor egy peccsnél a TV rakéta hatótávolságát megkurtították a nagy lelki sokkot követően még hónapokba telt a lábadozás időszaka és bele sem merek gondolni mi lenne ha az 1,5-ös peccsből kivennék a tv raksi egyszemélyes használatát , mindenestre én már félreraktam egy 200-ast koszorúra
-
Szotyiszán #150784 jaés nem szavazok, mert running a bf2 totyikvezér! bár joe a közvetlen főnököm(mint KK isten)...de ugyanakkor nem tűröm senki irányítását. na ez érdekes dilemma...
-
Szotyiszán #150783 akkor halálra röhögtesselek? -
Szotyiszán #150782 akkor ha felnőttek és értelmesek vagyunk, beszéljünk is úgy. pl ha beírod az elején, hogy téged ez zavar, mert a fiam, vagy a lányom nézi a topikot és légyszi a puncikat csak linkeljétek, akkor istenbíz, én linkelem. de ha csak alpári módon sikerül ezt közölnöd, akkor ne is várj tőlem más reakciót. :)
amúgy sem nagyon emlékszem olyanra, hogy ez zavart volna bárkit is régebben...
Beszéljük meg mit lehet, mit nem és akkor ehhez tartsa magát mindenki. -
én meg hívom őt és megyek dugni 
-
ne, mert a többiek elküldenek a francba :)