172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez azért közelít a 2. kategóriámhoz
spongyát rá, most szidjuk az informatikusokat
-
már láttalak az iwiw-en te nem voltál köztük
-
Engem nem bántottál meg, én is rendőrnek kezdtem a pályafutásomat, de anyám lebeszélt róla (ennek örülök is) A lényeg hogy ismerek nem egy rendőrt és nincs több gyökér köztük mint bármely más szakmában. Tény hogy jóval nagyobb szelektálásra lenne szükség. -
Na húzd ki KabeLegíny ülepéből a nyelvedet b34 -
hát, szomorú. mindenesetre, a rendőr is ember, ennélfogva van köztük ugyanúgy agresszív primitív verőlegény, meg normális fajta is. a tagfelvételt lehetne kissé cizellálni...
ja, én az első kategóriába tartozom.

-
n003 #151693 temostmér tolod bele a lovat a szájába?? vagy et nemígy kell mondani? :DD -
ott voltam ahhol nem kellet volna de én konkrétan nem követtem el semmit. a verés meg annak szólt hogy be kellet volna ismernem ami nekik jól jött volna... -
ó istenem, te meg menj már valami red tube-ra vagy goldengate-re, verd ki a kukid, és nyugodj már le!
-
Ezaz vázze, osszad a kis pöcsöket. 

-

-
Öcsökös te mehet nyugotan a dilidokihoz meg ird már le hogy hol lkasz milyen város utca hézszám és akkor hivok oda neked egy rohammentöt oké!!!!!!!!! -
hogy keveredtél ilyen helyzetbe?
-
Biztos azért csinálták, mert virágot szedtél a réten...
Tőlem is elszedtek az eddigi életem folyamán sztem 1-2 millát már, plusz 1 évig bevonták a jogsim, meg újra vizsga, de megvolt az oka.
Akkor én sem szerettem őket, de ezt nyilván kinövi az ember... -
n003 #151685 ??? részleteket képekkel iluskázva!!!
:)) -
mikor 19 voltam hat, kb. fejenként 110 kg rendőr vert össze úgy hogy még a földön is rugdostak, az én véleményem már szerintem nem fog változni. akit megbántottam a hsz-el attól elnézést kérek -
n003 #151683 énsemértem :( valamit belebeszél magába és most átírja bedig úgyvótazjó ahogy.. -
Miljen hejesirássy híbba ??????? :-) -
hallod srác, szerintem sürgősen szólj anyunak, hogy vigyen el egy dilidokihoz, mert szerintem nem vagy teljesen beszámítható -
n003 #151680 nemis úgy értette csak én ferdítettem vissza rá ;)
Orka: amúgy nemvan igazad a zsernyákokkal kapcs :| amit leírtá az úgy baromság ahogy van az esetek nagytöbségében ;) -
A rendőrutálás már nem divat...
Sok a gyökér köztük, ez kétségtelen, de lenne még vagy másik 20 alternatíva, amiért valaki rendőrnek áll... -
ha rokon akkor nincs vele gond:D(elintéz minden) -
én meg aki rendőrt ismerek arra ráillik, tisztelet a kivételnek... -
Szüleim rendőrök voltak és oltári nagy hülyeséget írtál -
tudom megnyugvással töltött el mikor olvastam... csak egy kitérő volt... és persze gondolom vannak kivételek is... -
Mi a gecit tumálsz te ki pöcs???
Kusoljál csak
Amugy Kovács Legény ki az a csunya gyerek a képen????
És akik bezsoltak azok rohadjanak meg -
Köszi, de nem vagyok rendőr. A cikket egyelőre letiltottam, javítani kell még a helyesírási hibákat. -
Inkább ti utáljatok mint hogy tegyükfel egy rendőr legyen a családomban.
nekem meggyöződésem hogy 5 oka lehet hogy valaki rendőr legyen:
1. full hülye nem alkalmas semmi másra.
2. rendőr családba született (köztudott hogy rendőrök gyakran egymással házasodnak, és rendőröket hoznak a világra. - az okait most nem írom le)
3. ganyéra szopatták gyerekkorában és az átélt sérelmekért akar visszavágni.
4. Szereti büntetlenül bántalmazni embertársait
5. bűnöző életformát űz amit kolegákkal elsikálnak.
-
n003 #151671 mimeg téged de ezt ugye nem hangoztatyuk :DD -
há nem semmi az a 80 rongyos főnyeremény
-
váááááááááááá running yardon dolgozik?
báááázzzzzmmeeeeggg de rühellem a rendőröket
-
n003 #151668 és mikor tolod ide a szavazzatok KL-re linket?? :DDD -
:D -
:D -
#151665 Hát ti tiszta hülyék vagytok! Csak olvasgatni járok ide, de szarrá röhögöm magam.
Ja meg az ilyen hülyéken is mint ez a kovács legény... illetve fiú

-
Hihi... -
az perm ban és nem /ban
-
-
Azé me egyszr jól beszopattam a társaságot, nem azt jelenti, minden hüJegyerek én vagyok. :DDD Most is csak két regem van, ez és a CoR Zolly. Meg ugyi a Ts Zolly volt, ami perban alá került. Emlékére kérném mindenkitől az egy perces néma írogatást. :(
-
változó van egy két magyar szerver ami népszerü LA clan szervere meg még az shs,pyro,sky ezek infrantik -
BladeW #151659 Sziaszttok mult heten vettem meg a deluxe-t, es erdeklodnék a magyarok melyik serveren tolják? (Eddig private ranked serveren nyomtam, es ott talalkoztam a legtobb magyarral)