172102
  • HTS s3rg1nh00
    a 7th december óta nincs...
  • n003
    7th - shs - sky ;)
    Szasztok! Dobjatok már 1 linket magyar server listákról... Láma vok meg lusta is! Köszi!
  • atomboy
    Persze, a mult heten is repkedtem az A10-el.
    Miutan felraktad az armored furyt, raraktad az 1.41-t?
  • n003
    mivan buktad az előző cd kúlcsod?? :DDDDD rohattymegcsíter ;))

remélem nem azzal a csíttel buktál amit én adtam!? :O
  • OrionHungary
    megvettem a full kollekcitó csak épp nem működik feltelepítem az egészet peccseli magát 1.41 re utána meg mikor használni karom az armored furit kiirja hogy peccseljem 1.4 re... tudtam hogy tiszta pénzkidobás az 2000 ft. valakinek van ez a változat és működik?
  • Fujiryu
    Par embernek gondolom van hasonlo problemaja szoval tessek ezt elolvasni es ot percet raszanni.Ettol leszel kocsog hogy megteszed :)
    http://totalbf.hu/hirek/2009-01-15_t-online_elofizetok
  • Fujiryu
    Igazandibol, abbol sincs baj ha naponta csinalsz neveket.Kerdezoskodj statpad szerverek utan es maris megvan a kivant rangod 5 perc alatt.Szoval ez legyen a legkisebb problemad sztem :)
    Email cimnek meg akarmilyen kamu email cimet beirhatsz a lenyeg hogy kukac es .xxx legyen benne es elfogadja megha nem valos akkor is :)
  • atomboy
    Attol, hogy az email megszunik, meg nem torlodik a hozzaferes. Csak jol meg kell jegyezni azt es annak a jelszavat.
  • havercsotány
    NINCS
  • tototto
    Név átírása/Klán prefix

A Battlefield 2 nem ad lehetoséget arra, hogy a játékos a nevét az eredmények elvesztése nélkül megváltoztassa. Akinek ez nem probléma, a játékos névvel kapcsolatos információt a 'C:\Documents and Settings\Windows profilod neve\Battlefield2\Profiles\0001\Profile.con' file tartalmazza, itt tudod módosítani. Ha a gépeden több profil is van, akkor lehet hogy a '...\0002\Profile.con' stb. kell neked. A 'C:\Documents and Settings\Windows profilod neve\Battlefield2\Profiles\Global.con' file-ban tudod megnézni, melyik profilt használod.
    Az 1.03 patch óta a klánváltoztatás nem kell, hogy új név választásával járjon. A klánjelzést hozzá tudod adni a nevedhez, ha a 'C:\Documents and Settings\Windows profilod neve\Battlefield2\Profiles\Global.con' file 2. sorába beírod így: GlobalSettings.setNamePrefix "klánjelzés"

Ezt találtam faqban, de ha átirom a setnamet meg a setnicket a játékban nem változik meg a nevem hanem marad az account név, van arra valami megoldás hogy uj account létrehozása nélkül lehessen nevet cserélni, mert az emailre amire beregeltem a mostanit nem enged még egy accountot létrehozni rá. Nem használok más mail cimet szal ha gond van játékkal és megszünik a csak ezért létrehozott mail cim akkor buknám accountot
  • jappy
    Dázsvirem. Hogy a rákba megin kuláznom kell..
  • schrank
    pínteken míg a fűse nű ídös tesvírem
  • jappy
    kihaltunk gyerekik?
  • JAG1
    Wöhh, kipróbáltam ezt a cuccost és tényleg jó.

Bekapcsolva...
    Kikapcsolva...
  • Bala10
    akkor örülünk?
  • Running
    és ha nem viccel akkor mi van?
  • kakaoskalacs
    THx :)
  • atomboy
    Ugye viccelsz...
  • joebacsi
    Nemtom, eddig mindig csak akkor változott a jelszava, mikor valami punciváltozás történt, úgyhogy most visszafelé logikáztam :)
  • JAG1
    Nekem azt mondta szingli, szal a marokmarcsa, vagy zsebzsötem lesz a nyerő. :-)
  • joebacsi
    betenném, de ránningnak új nője van :)
  • JAG1
    Ránning, tedd be lécci a faq-ba is.
  • JAG1
    Ezaze.
    Link...
  • JAG1
    Van egyébként valami widescreenfix progi, de sok szerverről kivágja a pb a használóit, szal nem ajánlják.
  • JAG1
    indító ikonban írd át:

"X:\Program Files\EA Games\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +widescreen 1 +szx 1920 +szy 1200
  • kakaoskalacs
    ÜDv :)
    fel telepitettem a gémet felbontást állítanám be de nincs 1920x1080 (ez a monitor natív felbontása) , nincs vmi fix vagy tweak ami megoldja ?:S
  • Bogdogege
    Meg lettél öcsém cenzúrázva
  • schrank
  • n003
    úgylátom masem kell pestre mennem :|
  • n003
    voltam :)
  • jappy
  • schrank
    őőőőő kicsuszotttt ...
  • mackosajt
    komolyan, egyre sz@rabb a helyzet. Játszunk, aztán hullanak a dobozok... aztán az uav-k, persze commander nuku... vagy ha van is valaki, az kb. 5 másodpercig.
    Jön az admin, nézelődik, de "csak" namehack-et talál...
    Aztán hirtelen minden bezárul... visszalépsz, és mindenki eltűnt... szállingóznak vissza... mindenki bezárt.
    Kezditek megint a játékot... és ekkor már nincs előjel, csak egy idő után megint bezár a bf2...

hogy bénulna le minden ilyen kis pöcs, aki ezzel szórakozik.

Ami a legjobb, hogy többnyire a dobozok hullásakor a bűnösök szoktak leginkább terelni.

Jöhetne már az 1.5-ös peccsecske, hátha egy darabig jobb lesz.
    A gyökér! Jácca a bénát de még azt is elbassza
  • schrank
    bisztos a cod-os köcsögök voltak , át kéne menni asztán jól megbészrépázni őket , pláne a bf-es árulókat
  • havercsotány
    ez most az uj őrület?
  • Beers
    Talán hiányzik az eredeti lemez a dvd olvasóból!
  • TherÖcsy
    helló.Azt szeretném megkérdezni hogy ha egy Patch-et feltelepítek akkor utána nem indul el a játék ez miért van ?
  • mackosajt
    A fene a hekkerekbe... ma még 1 órát nem tudtam játszani úgy, hogy ne találkoztam volna velük. Ráadásnak úgy hekkelnek már, hogy a bf2 is kilép mindenkinek, aki a szerveren van.