172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagyon jó a kérdés, Yeti is pont ezt vetette fel nekem, mikor beszélgettünk erről. Elég sok olyan embert elvesztettünk akikkel jó társaságot alkottunk. Steve, Bari, atwe átment kockulni a Heg-be mert ott kockásabbak lehettek, mások pedig kikoptak. Ezért igyekszünk olyan embereket találni, akik játéktól függetlenül képesek egy jó csapatot alkotni, akikkel bármivel el lehet bohóckodni. Emiatt nem is igazán játék függő a dolog, de nyilván azért itt Battlefield-ekről van szó, irányadónak meg kellett jelölni valamit. Remélem sikerült értelmesen leírni, mert most épp nem vagyok már annyira beszámítható. -
Bala10 #152215
-
Gondolom betonozni, az elég keresett meló mostanság
-
Akkor eleg kocsog vagyok mar ahhoz, hogy megkapjam a kocsoglogot? :) -
Nem kötekedni akarok, szándékomban sem áll tényleg!
De annyira érdekel, hogyha nem waroztok csak publicoltok vagy talán azt sem már nem tudom, akkor mihez keres a Horda embereket? :)
A flémet megelőzve tényleg csak a kíváncsiság hajt. -
Hígul az állomány basszeg...
Srachk se a régi már
-
n003 #152210 egész nap ez a beszólás vót a lekkjobb :DDD -
Szerinted itt van olyan, akit érdekel a problémád? Mindenki leszarja a rinyákolásodat.
Csak azért, mert ha ez legalább tízszer nem lett e neves oldalon leírva, akkor egyszer sem. -
Szép az a kiscsaj a végén mi? -
BF2-ben nincs, ez a friend-s dolog BF2142-hez csinaltak. Ne kerdezd, lesz-e valaha BF2-ben. Helyette xfiret hasznalnak. -
Azt az emailcimet es jelszot kell megadni, amivel belepsz BF2-re jatszani. -
Na sikerült aktiválni. Ha valaki még tolja a muzltit az egyen fel friendsbe: DervisHUN (ha van ilyen BF2-ben, mert 2142be van) :D -
Sziasztok!
Múltkor nem kaptam választ, hátha most:
Megvettem eredetiben a Complete Collection-t, és mint írva is vagyon, a Booster Packs-t aktiválni kell neten. Na már most, én csináltam a játékban Online felhasználót, és a használati útmutató szerinti oldalra el is mentem regisztrálni, de nem engedte. Egyszerűen nem talált ilyen felhasználót. Csináltam azon az oldalon is egyet, és azzal regisztráltam, de a játékban meg hiába írom annak a katonának a nevét, nem talál ilyet. Nem is egyezik a kettő adatbázisa, vagy mi van? Mit csináltam rosszul? -
Az frx eloelet kizaro ok?
-
nem is neked szól
-
-
egy kis szösszenet Running tollából:
A Horda Team játékosokat keres. Egyelőre Bf2-re és talán majd Bf Heroes-ra. Warozni már nem warozunk, és nem is hiszem hogy fogunk, csak ha jön új Battlefield. Akit érdekel a téma keressen meg itt: msn: [email protected]
Aminek teljesülnie kell:
- 18+ legalább
- Eredeti Bf2
- Normális eszközök, amelyek a TS kommunikációt biztosítják
- Normális gép, amely az aktuális játékokat gond nélkül futtatja
- Csapatmunka alap, Rambók és bokorból snipázók, géjmórlámák felejtsenek el
- Nem árt, de nem kizáró ok némi klán előélet, vagy tapasztalat -
Egy icipicit... :)
De nemcsak teged zavar a sok ujonc-domping. Legyen ujra 12K HUF a jatek ara... -
balcsi ne viccelőggyé mert most sírtam végig a bakancslistát és nem szeretném ha valakinek rosszat okoznék
-
Bala10 #152197
-
most őszintén volt bunkóság abban amit írtam ?
-
Bala10 #152195 pont te beszélsz? második hszedben "fuckface..."-elsz.:D
-
http://archive.gamespy.com/stats/ -
Hol volt itt parasztság te agyoniskolázott? -
Lerstal #152192 bf2-vel vagy a 2142vel jáccanak többen? -
GazCamp3r #152191 tudom. Híres az SG a paraszt emberektől, csak reméltem, hogy elsőre nem ilyet fogok ki... -
Harmadik szinttől kapsz csak plusz fegyvereket (asszem).
Piszkálódásokhoz pedig szokj hozzá itt, így szűrjük ki a gyengéket, mert ez egy kemény játék :) -
Bala10 #152189 áááá, az már régiuncsi és nem menő szal delbanthxbye
-
Magyarul már nem is tudsz káromkodni? Vagy az anyád már nem trendi? -
GazCamp3r #152187 köszönöm értelmes hozzászolásod... fuckface...
Asszem rendes hangnemben kérdeztem... -
az nem is zavar hogy nem tudsz 1600*1200-ban játszani ?
-
GazCamp3r #152185 Sziasztok, tegnap megláttuk haverral a cd galaxis leárazását, és ugy gondoltuk, hogy eljött az ideje hogy megvegyük a BF2-t, tehát igy is tettünk :D Viszonylag vágom a játék menetet, és léptem is egy kemény szintet felfele. A kérdésem az, hogy mi kell ahoz, hogy pl a 2. fegyóját megszerezzem a medicnek, vagy a snipernek, meg pl a 2. szinttel kaptam-e valamit :D -
Bala10 #152184 :D -
jaaaa. Hát ami igaz az igaz:-) -
Maszturbátor #152182 Az vagy te .
-
noskill??Az meg mi a lúfasz?? -
árpi csak egy formában fogyasztja a sört ...
-
OMFG! Most néztem meg...
-
lehet hogy szebb nem tisztább
-
irigyled mi Árpit az ingyen sör miatt