172102
  • HTS s3rg1nh00
    megbuktál a beavatási szertartáson vazeg...
  • havercsotány
    na én vissza olvasok mert nem vágom mivan?
  • eugabesz
    Igen,tudom azért nem is Neked címeztem...
  • endrodiz
    és igyekszem nem állítani semmit Zeréndről, mivel én sem ismerem...
  • endrodiz
    Elnézést kérek minden érintettől, hogy voltam olyan bunkó, hogy megtettszett egy rohadt kép és nem titkoltam ezt el.
    De.
    ...Nincs karikásostorom, de ettől még Magyar vagyok és utálom ha ezért vki MÁS-nak gondol. A magyar aláírásoddal mélységesen egyetértek, ha nem vetted volna észre te ÁSZ!
    ...Nem vok ratyi és utálom ha ezért vki MÁSnak gondol és nem igazán tolerálom az ilyen másságot, mert szerintem inkább degeneráció, semmint büszkeség.(egy 5 éves kiscsaj büszke apukája vagyok)
    Végezetül pedig foglalkozzatok más picsájával, az enyémet hadd féltsem én.
    Nem állt szándékomban veletek összetűzni, de ha ti így érzitek jól magatokat, hát csak csináljátok: asszem aki megértette amit mondani akartam, az eddig sem kötött belém, mint ahogy én sem szoktam fölöslegesen kötekedni. Azért látogatom a fórumot, mert itt lehet viccelődni+ megtudni 1-2 érdekes dolgot nem pedig, hogy összevesszek a törzsközönséggel...
    Szebb Jövőt te ÁSz!
  • eugabesz
    Ugyan már...itt csupán annyi történt,hogy endrodiz igaz Magyar embernek tartott,...amit igyekszel a hozzászólásaiddal megcáfolni.
    Egyiknek sincs,másiknak sincs igaza,mindketten felületes ismeretség alapján ítélkeztek-mellesleg jogtalanul- a másik felett.
    Szerintem zárjátok rövidre ezt a vitát azzal,hogy nem írkáltok egymásnak.
    Nekem sem tisztem a vitát eldönteni és pláne beleszólni,de nem lehet elmenni mellette szó nélkül,mert én endrodiz-t jobban ismerem és tudom,hogy koránt sem olyan,mint amilyennek próbálod beállítani.
    Rólad pedig nem állítok semmit mivel még csak felületesen sem ismerlek.
  • Zerénd
    Ha az aláírásomat vetted már célba, akkor megint csak figyelmeztetnem kell kigyelmedet, Schrank fenekén a nyelved helyzete eléggé félreérthetetlen helyzetben leledzik, és ha te erre büszke is vagy, akkor én még lehetek Magyar, de ha esetleg a másikra, a meglio fascista che frocira gondolsz, hát akkor mégjobban. Egyszerűen nem szeretem (nincs bennem semmi tolerancia) a hozzád hasonló MÁS embereket.
    És nem szép napot te ratyi MÁS, hanem Szebb jövőt!
  • havercsotány
    kedves endrodiz bátorkodám beleszólni vitátokba mihelyst hidd el Zerénd csak jót akart neked féltette szűk kis picsádat b34
  • endrodiz
    Mint arra már utaltam (154642) továbbra sem kívánok "nyalni" senkinek és nem érzem nyalásnak a hsz.-emet. Az hogy Schrank nyalinak titulálta- tőle nem várok el mást. de te neszójjábeee mer bátorkodtam elátulni hogy télleg teccik az átalakítot cruiser és nem a cruiser miatt, hanem mert kicsit alijenfan is vagyok. másrészről meg ezzel a ratyizással most teljesen leromboltad bennem az aláírásoddal kialakított tiszteletet és kiállítottál magadról egy ölég gyengécske bizonyítványt...
    Legyen szép napod!
  • Zerénd
    Elnézést kérek, én csak bátorkodtam figyelmeztetni téged, ha kellemes nyelvcsapásokat helyezel el Schrank ülepe közepén, felizgul, és akkor jól ki is tágitja a popodat te ratyi! De ha ez a szándékod, elnézést kérek, hogy szóltam.
  • HTS s3rg1nh00
    öten meg bírtuk enni,nem lett semmi bajunk
    ...bár lehet ez inkább az utána elfogyasztott minimális alkoholmennyiségnek köszönhető
  • endrodiz
    Ha Te arra vágyol, a Te dógod, de én nem vok olyan, a Schrank nevében + nem beszélhetekkk (bár sztem ő sem olyan, úgyhogy keress más partnert...
  • Zerénd
    Baszki a lecsó,kolbászos rántottánál már csak a jó csülkős babfözelék a faszább
  • Zerénd
    Ne szójjá be Schranknak, mert megkúr téged b34
  • Zerénd
    Akkor rágtam be rájuk, mikor még a 90-es évek eleje környékén beugrottunk egybe fehérváron, oszt a rossebb sem sejtette, hogy valóságban akkora a kaja, mint a plakáton a fényképe. Tapolca melletti autós pihenőben majd 3-4x nagyobb mint a gagyi mikibe. Ja és a velős pirítós sem kutya ott nyám nyám. Inkább azt szoktunk enni ott hamburger helyett. :DDD

Tehát a mekibe járást meghagyom az alja népnek :DDDDD
  • endrodiz
    nyalizzon az öreganyádtérgyekalácsa- télleg teccik a cruiser, de az android se rossz kár, hogy ezt használom, csak még nem csinyátam meg ebbe a méretbe'
  • havercsotány
    én mióta a fizum egy részét étkezési baszásokban kapom egyre sűrűbben megyek ilyen helyekre :) de kétségtelen jobb a lecsó,kolbászos rántotta
  • Bala10
    szerintem úgy fél évente jóaz. 2 sajtbuci, nagy krumpli, meg a karamellás fagyííííí
  • havercsotány
    hambörzser a nem szereted ?
  • Zerénd
    Mert faszparazst faszok vagytok, és nem a zsiguliért.
    Amúgy jó kocsik voltak anno.

Életemben egyszer ettem mekifaszba, akkor megfogadtam, soha többé.
  • schrank
  • HTS s3rg1nh00
    nem egészen,a zsigulin volt tető...
  • Bala10
  • HTS s3rg1nh00
    ne is mondd,múlt hétvégén beálltunk egy 2101-es zsigulival(igen,a kereklámpás) a mekdrájvba,ültünk benne öten,kértünk "egy darab sajtburgert elvitelre"
  • schrank
    a nyalizásodért cserébe kapol tűlem egy jó avatar alapanyagot a hozzáértők majd átszabják fogyaszthatóvá
  • JAG1
    Kiengesztelték egy sajtburival. :-)
  • endrodiz
    minden puska mellett van jobbról A: 1 kis lakat, B: egy le-fel nyíl. Na a nyilat bökdösd. Ha lakat van keress másik szerót!

Apropó Schrank!!!
    Kirájjj a cruiselijen
  • pisuka
    Srácok azt szeretném kérdezni ,hogy online az unlock-olt fegyvereket ,hogy tudom használni kiválasztani?
    Elöre is köszi!
  • tonyr #154629
    HEHE
  • schrank
    má hogy a háttérben a kis cigánygyereket ?
  • Bala10
    másodikat én csináltam
  • tonyr #154626
  • tonyr #154625
    pár jo pics:

• Bala10
    ekkora bogarat b+
  • schrank
    nem nem ez nem egy alien gázolás
  • tonyr #154622
    nade bf a téma:
    tegnap elöbb ült be klántárs a helibe erre 10 percen át szitta fejét az amcsi jerek, de kölcsönös wolt a társalgás...
    (jo wolt nem, yeti :f)
  • tonyr #154621
    igen igazad van
    (nem vitatkozok senkivel én igy tuttam stb...)
    csak azt is figyelembe kell venni h minden tuningot lelültetéssel kezdenek, de mo-on nemérdemes, me széttépi az alját az 1. kátyu
    amugy se naon érdemes tuningolni hacsak nemvagy suzukis vagy miller...
    na meg az a leggagyibb h 1 csoffatt werdát alakitgatnak, wazz amit rákölt má lenne 1 alap értelmes werdája
    mindenki arra költsön amire tud ill amije wan, nade ez nekem szánalmas:

• n003
    mögnézem azé háthamá inygyé van :) mert úgynézki dógoznom nem köll :|
  • JAG1
    -s
  • JAG1
    Azt még az UTfanok is szájhúzva játsszák. :-)