172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
LOL!
-
Az egy szmájli? Én akkor szebb vagyok
-
Bercy:kösz most már megtudtam nézni a videokat.
KIRÁLY-ak voltak a videok.
Ehhez a játékhoz vajon milyen gép kell majd?
-
poenbol irtam te puta 
azert van ott a smiley -
A havoc az a rongybaba fizika :) -
havoc? melyik vidoeban van, nekem fol se tunt
(persze en MI-28ra gondolok)
-
Hát igen az már alap szerintem egy játékban. -
De lehet hogy az a másodlagos tüzelés lesz vagy berakják valamilyen gombra. Ugy is van elég használaton kivüli gomb az ujjaim mellet el fog az férni :) -
Bat #428 Tyűűű
Loptak ők is Havokot? Kúúl
-
en csak attol felek h egy kicsit tul lesz bonyolitva....
a repulos videonal beszeltek olyasmirol, h a hokovetos raketakt flare-ekkel el lehet haritani...kezd bonyolodni a dolog, de lehet h jo sul ki belole -
Bat #426 Na, csobog le, másfél perc is bambulok -
Hát ezután a videok után tuti hogy olyan nagy sikere lesz mint a sima Bf-nek. Annyi mindent beleraktak a játéka hogy csak néztem. Nagyon ajánlom mindenkinek a filmeket és aki nem érti mit mondanak az szoljon és majd leirom hogy mit csacsognak a bácsik :) -
Ha már ugy is a filmekröl beszélünk mindenki tölcse le és ámullyon mert uttána sokáig fogja keresni az állát :D
Itt a link:
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3231 -
ertem mirol beszelsz. enis allandoan kiiratom az fps-t
a grafhoz kepest nagy gepigeny....
igazad van, sajnos....
enis remelem h bf2 nem csak szep lesz hanem kevesbe
"gepigenyes is" -
Bat #422 Nem arról beszéltem, hogy hogy néz ki, hanem kisebb gépigénnyel is meg lehett volna bőven valósítani. Elég ha singlibe wireframebe kapcsolsz, azt meglátod miről beszéltem.
-
Nahar altal beirt oldalra lepj fol->ne a downloadra hanem a steam for free-re kattints(gondolom nem vagy gamespot elofizet :D) ezutan online meg tudod nezni a vidokat(miutan benyom egy reklamot ): -
nekem mind1 hogy nez ki a graf, az ilyen jatekoknal az a lenyeg h jol fusson(bar azert az a legjobb ha szep graf es jol is fut) -
Bercy megtudnád adni a video letöltési helyét,mert én sehol se találom. 
Előre is kösz.
-
Bat #418 Épp ideje volt, hogy vmi normális grafenginet összeírjanak hozzá, ne olyat amit egy 10 éves gyerek két nap alatt összedob. A BF-é meg a Vietnámé fos volt.
-
Mossberg #417 "Remélem lesz benne multi"
-
Hát biztosan nagyon jó kis game lesz ez!
Remélem lesz benne multi mert ha lesz akkor nyomulok vele egy-két évet!
-
jajjj
neztem videokat az alabbi comrol....
hat jo kis game lesz. tehat amikor aknat raknak a hidra es a tank felrobban miatta akkor a hidbol is rendesen kiszakad egy darab.... -
Találtam új screenshot-otokat!
http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2/media.html
-
Pojén volt ne nézzetek igy! 

-
Was??
-
???
-
Hát ha belemegy az ember a súrűjébe akkor az ember gépe majd kigyullad és sikoltva kiugrik az ablakon,vagy mi? 

-
igen, ebben remenykedek en is -
hát remélem eldöcög majd egy P4 2800MHz 1MB 800fsb,Ati Radeon 9800pro,2x512MB DDR Ram konfigon -
De azt elfelejtitek hogy teljesen új motort készitetek a játékhoz és nem a BFV motorja dübörög (Hála az istennek).
Szerintem megoldják majd a gépigényt. -
ne is mondd....
lehet h meg tobb is kell
bfv-hez is jo ha van 1G ram, de telleg ha 100 ember jaccik egyszerre az halal lesz
-
Már a DC-nek is épp hogy elég az 512Mb, főleg akkor kell majd az 1 giga, ha egy 100 fős szerveren akarsz játszani. -
hmmm
remelem 768 is eleg lesz, mert nekem csak annyi van(de az legalabb hynix D43) -
meg az 1 giga ramot se felejtsd el
-
asszem elkezdek gyujteni egy athlon64-re es egy x800ra
-
Kira! De semmi ujat nem mutatnak az eddigiekhez képest! -
huhh nem semmik... -
Új sreenshotok.
Büntetnek. -
-
Te sehogy, a fórumé az érdem :)