172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Éppen az a jó a DC-ben, hogy aki éppen beesett játszani először és elviszi a helyikoptert, hogy "na majd irt vele", ugy becsapodik a földbe, hogy öröm nézni. DC-ben meg kell tanulni vezetni, és külön célozni, meg manőverezni. Vagy nem is tanulni, ha már eleget gyakoroltad egyszerűen érzed mit kell lenyomnod, nem pedig hogy "most elöre? akkor w, picit balra: a", hanem már kisujjadban van az egész. És ahoz hogy ez igy menjen nagyon sokat kell gyakorolni a SINGLE PLAYER részében. Ez jo volt a DC-ben, de gondolom sokan irták nekik, hogy milyen nehéz, nem tudják vezetni, ugyhogy gondolom lekönnyítik majd. -
nem lesznek benne futurisztikus dolgok..
max olyan harci eszkozok amik mar ki vannak fejlesztve, de meg nem alltak haderobe -
Bat #474 Hamár az "én azt várom"-nál tartunk,
akkor igazán beletehetnének oan futurisztukus tankot, ami 90 fokba felfelé is tudja a csövét fordítani :p
Akkor nem lenne akkora arcuk a helikoptereknek meg repcsiknek majd :p
-
Mossberg #473 Hmm....
Tegnap o-maticon a fullos chinook-ot vitte le megint a térképről az egyik idióta (ez most valamelyik "klán" tagja volt) arról már nem is beszélve hogy jó ha tízből egyszer ül bele olyasvalaki aki egyáltalán képes a ládát felemelni.
Úgy tűnik még a BFV-s irányítás sem elég egyszerű... -
Hamlet #472 A heli vezetés tök jó a DC-ben, elsőre kicsit nehéz, de aztán már egyszerű. -
Az a baj hogyha a helik vezetését leegyszerüsitik akkor nem lesz annyira izgalmas. Emlékszem amikor elöször ültem be a Huey-ba, és nehez volt még megtanulni hogyamikor mész akkor közben még foroghatsz is, mindenfelé lehet billenteni és még tartsd egyensulyban. De mára már ez mind egyszerünek tünik.
Na csá -
Azt irták az egyik cikben hogy könyebb lesz a helik irányitáse a BFV-hez képest de valamelyest realisztikus. Majd hiszem ha kipróbálom. -
Mivel a DC fejlesztői aktívan részt vesznek a BF2 fejlesztésében, ezért remélem, hogy jó lesz a légi járművek irányítása. -
Mossberg #468 Bár nem hiszem hogy a BFV-s irányítást már bárhova is lehet egyszerüsíteni... -
Mossberg #467 Ha csak ki nem találnak valami még újabbat "megcélozzuk az 5 éves korosztályt!!!"
-
Szvsz DC-ben volt eddig a legjobb. Vitnamban sztem nem olyan jo. Ugyhogy olyasmi kéne amilyen a DCben volt. -
Én csak azt várom tőle, hogy normális legeyen a helikopterek irányítása. Bár ahogy a legutóbbi videókat elnéztem, ezt várhatom :D -
Már sajna megvették, de lassan ez is elavul, majd szolok ha elado lesz. -
most nezem csak h uj videokarit vettel.
a regi radeon 9999pro elado?
en megvennem -
Biztos valami tudatalatti üzenet. :-D -
enyémen...
miért irtam egyémet???

-
Én is öszekaparok majd valamit rá 
-
Egyémet elmegy majdcsak (aláírás 
)!
-
Miután megnéztem a videókat nem tom h fog elmenni a jövendőbeli gépemen... 

-
Ja már tudom csak most néztem meg őket mert elbaszódott a windows media playerem....
-
-
Ez a pálya volt benne a videokban :D -
remélem lesz benne ilyen helyszín is
-
htx
amugy igazad van, police, nem 2 m-re van hanem van az 20 is, de egy ilyen helikopternél ez iszonyatosan kicsi táv.
A hid leszakadás sztem ugy van hogy van néhány sebzési pontja a hidnak. Ha robbanás van, a robbanáshoz közeli ponton sérül meg a hid. És gondolom egyik készitö játszott vele a videoban igy azt láthatjuk hogy pont a sebzési pontra teszi az aknát. Ez igy nagyon hatásos, de mi van a tank kilövésénél? Rálő egy rakétát a repülő és tőle kb 10-15 m-re szakad le a hid... Ez sztem nem valami igényes... Bár mondhatjuk, hogy "legalább leszakad". -
Ahogy megoldották a kodolást Bf42-höz igaz az még az elején igen rosz volt de remélem tanultak a hibákból és elfogadható munkát fognak végezni. Én bizok bennük.
-
persze, ez egyertelmeu h jo munkahoz ido kell. -
Mossberg #450 Jó az aláírásod 

-
Lehet hogy mégis csak játszol majd vele?
-
Hát szerintem 2 dolog miatt van ez. Szerinted hogy lehet a "legtöbbet kihozni" a BFV-ból? Csak úgy, hogy nem egymás nyakára adnak ki többféle "battlefield-es" game-t. A másik meg az, hogy remélhetőleg tényleg a legjobb eddigi netileg/fizikailag optimizált game-t szeretnék összehozni. Ehhez pedig idő kell. -
egy baj van ezzel a jatekkel. meg egy evet varni kell ra. -
videok* -
Be kell vallanom a video alapján egész jó. :) -
A videók nem semmik,a grafika...huhh! A pilóta milyen durván nézett már ki,amikor töltött az nagyon élethű volt+minden élethű volt! -
Audio újítások: Továbblépnek az 5.1-es,térben pozicionált hangok fölötti örömködésben:a BF2-ben debütáló új ficsör a Doppler-effektus számitogépes szimulációja lesz,amelynek segítségével mostantól nemcsak a hangforrás adott pillanatára vonatkoztatott helyzetét ,hanem a mozgásának irányát is megállapithatjuk ,anélkül hogy szemkontaktusba kerülnénk vele! >> Vagyis nagyon ne löjjetek felém amjd mer kiszurlak titeket :D -
Szereztem pár infót a mi kis játékunkról! Írom is!! -
az neked 2 m? -
szép kép!!!
De azért az hogy 2 m-ről lövi a blackhawk a rakétákat... khm :D
Nembaj, DC-t übereli majd, ami kurva jo volt (nekem volt). szal lesz egy pár játékora. -
Ha nagyon nem rontják el,akkor ez lesz az a játék ami miatt abbahagyom a DC-t! -
Jó kis concept art. De csak a gát tetszik :) -