172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Amiket én láttam valahol, azok eléggé bénák voltak. Ez tényleg szép. -
Kiba jók ezek a képek :) Alig várom már. -
pedig ilyen lesz
(gondolom :D ) -
hát igen ezek a screenshotok tényleg nem annyira kecsegtetőek 
-
-
Akkor Q2 = második negyedév :) Végülis már nincs messze. Nagyon bejött a vidi, bár a screenshotok nem voltak annyira kecsegtetők. -
2005 Tavasza -
Nemáááá :((( Valahol azt olvastam, hogy még az idén kijön :(
Q2? Második negyedév? -
2005 Q2 -
Halle all! Mi a BF2 megjelenésének várható ideje? -
Ez miért hülyeség? Legalább nem kell fél évet várni a 0.000001-es verzióra... -
Ezek hülyék vaze. Még ki se jött a BF2, de már modot írnak rá.
-
Challanger 2!!!!!!!!!
-
BF 2 Mod -
BIG LÓÓÓL 

-
Hamlet #623 Nem is tudom miért fárasztom magam azzal, hogy beirjam, hogy hülyeség. -
OFF:
A Microsoft szoftverfejlesztőitől kiszivárgott információk szerint az előzetes ajánlás például egy kétmagos processzort ír elő, amelynek az órajele 4-6 GHz! Mindemellett egy, a Longhornt futtató számítógépnek rendelkeznie kellene még több, mint 2 GB-nyi memóriával, legalább 1 TeraByte szabad merevlemez-területtel, valamint gigabites hálózati
csatlakozóval és IEEE 802.11g szabványú WlAN-adapterrel. -
"hogy a Windows Longhorn alapja is 4GB proci lesz"
4 GB-os proci az jó???

-
-
Ha eleged van az arabokból, akkor amerikai oldalra állsz és lövöd őket
-
Faszér erőltetik azt a kurva irakot? Elegem van az arabokból;) Remélem a megjelenés után 1 nappal kijön a WWII mod:) -
Ez az új Hardwired-es movie nagyon ütős lett! Ha ettől nem jön meg vkinek a kedve a játékhoz, hát akkor az már most felejtse el az egészet... -
Hamlet #616 Hardwireden a szélesvásznú moviet érdemes lecsekkolni...
Nagggyyon jó lesz! -
haxoror #615 WOW 
-
Videjók -
Induljunk ki abból hogy 2005 Q2 a megjelenés!
Az még "majdnem" fél, de inkább háromnegyed év.
Mire optimalizálni kezdik, már az nem az ATI 9x00 és GF FX lesz a mérvadó. Alapvetően nem azt mondom, hogy ezek már szarok lesznek, de már majdnem "alsó" kategóriásak.
Meg ugye nem csak szoftverről szólnak a játékok (lsád.
DOOM3), hanem hardverről is. Bár addig még sok gombócot kell megenni és sokat kell aludni...
(megjegyezném, itt az SGn is meg a MS-nél is lehetett olvasni már, hogy a Windows Longhorn alapja is 4GB proci lesz. És az is milyen messze van!) -
igen, ez igaz. mondjuk ha "boven" nem is de eleg lesz.
majd vhogy biztos elfut a 9600-on is -
Itten mé nem van banner ottan fönt? Kéne valami pofás darab. Mondjuk egy A-10 Thunderbolt ha a szívemre hallgatok.
-
Szerintem nem a proci fogja a súlyt nyomni a latba. Doom3-nál sem az számított. Izmos VGA és memória kell majd. Sztem az az 1.6 bőven elég lesz procinak. -
Finom kis F-15.
-
az enyém 1.5... szerinted? ,) -
ajaj....a gepem meglatta es ki akart ugrani az ablakon.
de nem engedtem neki.
hadd szenvedjen az 1.6 p4
-
új ingame képeket adott ki az ign.com. feloltam őket a bf.hu galériájába -
Hát ha X800 nem is de egy 9800 Pro meg 1024 Ram tartok tőle hogy szükséges lesz az élvezethez. -
LOL
-
Jó kérdés....
Én se találtam...:( -
Hol van itt uj kép???? :) -
Hol??? én láttam sehol!! -
Igy van Bercy! Engem sem nagyon izgat, milyen szép a game. Legalábbis annyira nem, h egy-két százezert ráb*sszak a gépre. Leveszem minimumra azt csá. Ugyis fut a játék. -
engem nem kulonosebben zavar a gepigeny. ugyis minimum-on fogom nyomni(eleinte lesz csak fonn a graf h megnezzem milyen is).