172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jaja! Szerintem töltse le mindeki azt a kis LanVegas-os videót, mert az ahogy a hőkövetős rakéta áthalad a heli nyitott utasterén hát... szóval már csak alig több mint 1/2 év van hátra a megjelenésig és remélem jobban bejön majd nekem/mindenkinek mint a BFV. :) -

-
switch #716 azért a LanVegas videó sem kutya -
Képek
Bárcsak pakolnának bele értelmes single player részt. -
+ lesznek még kínaiak is,őket se haggyuk ki!(Jo öreg AK :D -
A korai (még az első) infórmációk szerint a jelenben fog játszódni (tehát főleg USA kontra Irak). Eszerint háromféle területen játszhatunk majd: városban, sivatagban, erdőben(?). Nem tudom, hogy lesznek-e erdős pályák, ezeket elég rég hallottam, de poénos lenne :) Szóval a város és a sivatag az tuti, ja és a területrombolás is tuti (legalábbis a "tankkal szétlövöm a homokzsákbunkert" dolog tuti). -
Sztem nem egy konkrét háború, hanem az általános amcsi-közelkeleti ellentét. -
Ez engem is érdekelne :D -
JUVE Gabe #710 Hi! Bocs a hülye kérdésért, de ez a game melyik háborúban játszódik? (A képek alpján az Öböl háborúnak tűnik...) -
Mint az első. -
Ez csak multi game lesz, vagy lesz single küldetés is? Vagy pedig olyan Multi-szerű single lesz, mint az első Battlefieldek (respawn, stb)? -
amúgy meg egy kiegyensúolyozott gyalogos szekció sem ártana a játéknak. szvsz szerint doba rajta 20-30%ot, ha remekül megcsinálnák a gyalogos részét is a játéknak.
szinglinek én is nagoyn örülnék, hangulata annak is meglenne. és miután azt megcsinálnám, beülnénk egy apacs helcsi előre felmelegített székébe és alászállnék a városokba. :) -
a sztori elején irták hogy lesz város, puszta és erdő. -
Rafia #705 Én is. A küldetéseket/kampányt lesz...m, de legyenek normális botok, tudjanak célt adni stb. A LAN-cooperative játék is nagyon élvezetes tud lenni, ahhoz kellenek a jó botok. A mostaniak szintje egyébként már elég. Bízom benne, hogy erre, meg a dinamikus battlefieldre, teamworkre költik a sok pénzt, és nem eye candyre. -
sztem nem lesz nagy szam -
Felőlem lehet növényzet, csak le lehessen taposni/égetni/stb
-
Cobra...én a Battlefield vietnamra gondoltam....ott van növényzet is nem csak kopasz pusztaság
-
Jaj, ez nem olyan jaték. Ez multi alapú. Remélem nem erre cseszik el az időt.
Mint irták arra lesz ezzel a motorral másik játék! -
Engem a single player abszolut hidegen hagy, a multi hosszabb távú, izegalmasabb és van benne kihivás. A single olyan hogy végigtolod 2 nap alatt és kész. -
Én annak örülnék ha tennének bele normális single player részt. -
Ennek a játéknak ez a lényege, amire te gondolsz, arra ot a Quake meg az UT. -
Nekem csak az nem jön be , hogy olyan lesz mint a 1942...nem sok tereptárgy van a gameben....magyarul ez most megint csak a gépek csatájáról fog szólni....... nagy pusztaság mindenütt......A vietnam jobbnak tűnik......... -
mint eddig -
Szerintem még nem érdemes véleményt alkotni!Ez még lesz jobb is!!!NEKEM MÉG IGY IS BEJÖN :) -
haxoror #694 Néhány apróságban azért eltér, pl. ebben lesznek JÁRMŰVEK :) -
spacepunk #693 Én úgy nézem, a modellek, a környezet stb. atmoszférája hajaz az America's Army-ra. (sztem ez nem is olyan nagy baj, nekem eléggé bejött az AA)
Tévedek? -
Nekem akor is ez a kép tetszik a legjobban 

http://www.planetbattlefield.com/image.asp?/images/news2/bf2101304.jpg -
-
Pont ezeket a képeket láthatjuk 2 hozzászólással lejjebb a HARDWIRED-es cikkben. :) -
Képek -
-
Hát bakker ez a bf2 tiszta ronda lesz 
tessék nézni a hardwired-en az ingame képeket :P -

-
A pcgames egy csapata kiment és készitetek egy interjut és közben mutatnak ezt azt a játékból. -
Ez miylen videó?! -
Uj video került ki a közönséghez:
http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/planetbattlefield/bf2_vid_pcgames.zip
Ja és ha nem találja elöször nyugi másodszora megtalálja. -
A Digital Illusions CE kölcsönösen elõnyös kontraktust kötött a svéd AerotechTelub céggel, amely a jövõben szabadon felhasználhatja a Battlefield 2 mögött álló technológiát fejlesztéseihez. Az AerotechTelub azonban nem a játékpiacon kívánja kamatoztatni a kincset érõ linceszet, ugyanis a honi légierõvel szentesített megállapodás értelmében szimulációs és kiképzési célokra szolgál majd a roppant népszerû széria alapanyaga.
http://576.hu/ -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088672487
:P -

jó ez

-
jah, nyilvan vmi olyasmi lesz mint a bfv... egy feltupirozott mod amit kulon jatekkent adnak el.