172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
jaj má.már megint a gépigény -
Hát igen :( !
Valószínű,hogy nem fog ártani 3GHz-s proci,2G ram meg egy 6800 GT ! -
csak majdan meg fogja zabálni a gped -
Jó lessz a BF2! :D Ezt már megéri megvenni! -
Gogo BF2! :) -
A megváltó szóljon belőled! 

Reméljük, hogy a "véglegesítés" előtt azért még egy utolsó tesztelésre átengedik majd kispajtásaidnak!
-
hájah. de az, h bf játékosok általi tesztelés közben rögzített anyagot engedett publikálni dice/ea az talpraesett lépés tőlük. ugyanis ha a kisbarátaim így látták pár hete, akkor ennél rosszabb már nem lesz ,) -
BFV-t is hogy várta mindenki, a képek alapján úgy gondoltuk, hogy jobb lesz sokkal, mint a sima BF, erre elég nagy csalódás volt, már csak azért is, mert tele volt olyan bugokkal, amiket a BF-ben a patchekkel már rég kijavítottak. Ráadásul már eltelt 9 hónap és csak 3 updatet adtak ki, amik nem igazán javítottak a játékon.
De optimista vagyok, remélem lesz legalább olyan a BF2 első verziója, mint a Bf42 az 1.4-es patch-el. -
Láttam, de a BFV ről is láttam, és látni egy videót, meg játszani vele, az két külön dolog. Majd ha gépemen lesz, és megragad. Na majd akkor megveszem :) -
Rafia #909 Semmi gáz, a mostani engine a moddolhatóságával szerintem még 5 évig is kibírná. Addig meg mások úgyis csinálnak egy dobozos játékot, ami jobb lesz bf2-nél is. Egyébként WW2 témában már van havidíjas-online játék, nem ugrik be a neve. Topikja is van itt. -
Még 1 dolog itt szavazhattok a BF2-re!!!
GS fórum -
elírtam sorry Dice :D -
Nem tudom tudjátok e de a Bf1942 (road to rome, secret weapon)kiegeit + a BFV -t nem a profi dicosok csinálták hanem olyanok akik nem dolgoztak a BF2-őn + részt vesz a DC -s csapat is a munkákban egyértelmű rossz játék nem lehet már csak az a kérdés, hogy mennyire lessz jó!
Ja és Gs ben úgytudom a 7. vagy a 6. haviban van benne a 2 oldalas BF2 előzetes! -
nem tudom láttad-e a két nbrigad-os videót?
Sztem nagyon fasza játék lesz!
Meg amiket írnak róla meg a mapek is faszák
BATTLEFIELD 2 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Szerintem azért előbb und meg alaposan oda vissza azt a tesztet, mielőtt kidobsz egy rakat pénzt. Nehogy BFV sorsára jusson a dolog. (Nálam süllyesztő) -
Most néztem meg -
NINCS az augusztusiba!!!! -
Majd a következő GS-ben(Január 14) lesz BATTLEFIELD 2 teszt!!!!!! -
Köszi szépen
-
nekem az megvan... -
Ha jól tudom az AUGUSZTUSI számba volt! -
olyan sajna még nem volt
-
Hé fiúk, azok közül aki járatja (régebb óta) a Gamestart, nem tudja vki, mikor volt benne először a Battlefield 2 megemlítve egy hosszabb lélegzetű (min. 1 old.) cikkben? -
Ja az nagyon gáz a BFV-ben.
Most olvastam: Lehet hogy havidíjas lesz a BF2-ő? íErröl még nem döntöttek.
Hát nem lehetnek ennyire szemetek!

Ha igen akkor ba***ák meg!!!!!!! -
Majd meglátjuk, milyenek lesznek a rakéták, csak ne szúrják el úgy, mint a BFV-ben, ahol szemből még helikoptert se lehet lelőni, mert meg akarja kerülni a rakéta a célpontot. -
Az előbb írtam, hogy heliken lessz hőkövetős! Meg gondolom máson is! Van lézer irányítású is de van sima hőkövetős is! -
Rögtön ott fogok figyelni a bolt elött amikor megjelenik és már megy is bele a kosárba
-
Szerintem tuti fasza lesz. -
az biztos -
Énis várom nagyon, régi nagy Bf-es vagyok, de sajnos meguntam.. a Vietnamban meg csalódtam 1 nagyot.. Remélem ezt összehozzák! -
AZ 1 dolog,hogy ő irányítja attól még nem fog a célra menni -
haxoror #887 Már DC-ben is simán ki lehet lőni a hummer sofőrjét az ablakon keresztül :) -
haxoror #886 De ha az antitankos irányítja végig a rakétát a célkereszttel akkor mi értelme a csalinak?
-
Valahol olvastam, hogy véletlenül jött össze amikor éppen a bemutatóra készítettek 1 videót! Szóval van rá esély! Remélem heli pilótákat,autóbol a sofőrt ki lehet szedni erősebb gépkarabéllyal állítólag egy szaros AK47 átlő egy vasúti sínt keresztbe akkor egy OICW vagy M8 simán átlőheti a golyóálló plexit! Szerintem lessz sima hőkövetős is legalábbis az 1 ik videóbol azt vettem ke amikor 1 BA szovjet heli rálő 1 Abramsre, és a rakéta össze vissza cikázik! -
én láttam nagyon állat
gondolom hányszor próbálták meg hogy kijöjjön. Vagy lehet,hogy csak script? -
jah ez nagyon durva kép :) ha láttátok azt a mozijukat nem véletlen büszkék rá - gondolom nem sűrűn jön össze, h pont az utastéren megy keresztül egy rakáta a gémben :))) -
ja
kicsit be fogjuk járatni a fórumot mire kijön!
Több helyen a neten 2005 március 1 van írva megjelenésnek!!!
(IGN.com,Gamespot) -
Hmmm... Hőkövetés. Lesz is benne, meg nem is. Mármint nem kifejezett hőkövetés lesz, hanem a rakétás makinak kell a kilőtt rakétát úgy irányítani, hogy a célkeresztet rajta kell tartani a likvidálni kívánt járművön (de előtte még egy kis idő kell ahhoz, hogy "befogja" a célt). Valahogy úgy, mint a HL-ben. De ezzel még nincs vége a dolognak. Mivel ilyenkor a járműben veszettül villog a nagy piros gomb és visít a hangszóró, hogy gyün a rakéta. Ekkor a pilóta kiszórja a csalit és imádkozik... 

Hasonló képen fog működni a légelhárító löveg is.
Mármint SZERINTEM
, ha jól értelmeztem az eddigi híreket.
Ha ez így működik, akkor látható, hogy repülőket nehéz lesz befogni, ha gorsan mozognak, ellenben helikopterek ellen használhatóbb lesz. Viszont a relatív "hosszú" célratartási idő miatt (amivel a viszonylagos mozdulatlanság velejár) a rakétás elég nagy kockázatnak lesz kitéve.
Reméljük a legjobbakat!
-
végre ír vki erre a fórumra is 

-
A titkos elhárító :D !!!