172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A LAN-party képeit hol találom meg,a BFHUN kívül??Mert neekm a képeket nem tölti be!
. -
Az új alternatívv fegyverek töbségét a FARCRY-ból ismerhetjük!!
. -
megértem :D -
nem is a kempelés ténye, hanem a minősítése volt a kérdés. azaz h lévén nem befoglalható a szerverek egy részén nem tolerálják ott az ellent :) -
warsaw #1202 Új videó!!!
http://www.bf-news.de/index.php?go=artikel&sid=10367 -
yeppa, kempelni azt is lehet :D sőt :D -
lemaradt h NEM befoglalható :)))) -
befoglalható bázisról, ergo bfről (mivel a dc mezőnyt se ismerem) van szó, ott meg kevés a heli ,) -
végre egy kis értelem
le a kemperekkel
-

az a baj hogy csak a külföldi szerveren tudnak tenni ellene vmit mert a magyar szervereken csak a sírás megy nem hogy inkább m60 neki állnának aprítani a kempelő helit (vagy sa7 viet oldalon)... -
lehet h fura de a legtöbb szerveren a bézkempet nem támogatják. ha lenyúlsz vmit ügyes vagy, vigyed, de ha bennmaradsz fregelni kiesel a szerverről :)
(és mielőtt szól skorpi, h a bézkemp a jobbik csapat blablabla itt jelzem h a "legtöbb" szó azt jelenti, hogy vannak szerverek, ahol a bézkemper is ember - bár én nem tudom mitől :)) -
Még offical honlap sincs :D
vagy van? :D
már várom az első WWIIes MODot
-
Hm, neked jobban tetszik a basecamp, mint a foglalható főbéz? -
kúl. akkor biztos lesz :) én lemaradtam -
A többi kép hamarossan felkerül oldalunkra ! -
Na csináltam 1 kis BF2 képekbent :D!
-
Hát igen nem szarok a képek az biztos. Megváltozott 1 picit a HUD is. Az a kép amikor besüt a nap a szobába ÁÁÁÁÁÁÁ nagyon brutál -
Najó talán mégse.
-
Nekem már megvan a végleges verzió! Itthon tolom mimt atom. A baj csak az hogy nincs kivel multizni még. :D -
ÁÁÁÁÁ bazeg annyi mindent mondanék az ujdonságokról amiket a képen látok de lusta vagyok leirni mert szerintem ti is látjátok :D -
Azt a szemüveges fastikámat aki épp ül a gép elöt és mosolyog ugy fejbelöném a Dragunoval hogy csak ugy füstölne a csö utána és gyorsan elcseném a gépet :D -
Amugy kurva sok mindent megváltoztatak a képek allapján és sok mindent beleraktak és ahogy láttam a fegyverarzenállal sem lesz gondunk. -
Ja ilyen mákosokat. Azok már játszottak vele!!
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ZSIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR
A ROHADT MÁZLISTÁK :DDDDDDDDD

-
akkor jó keresgélést
-
Pedig hidd el sokból maradsz ki
Nagyon ütősek a képek -
Ne "váááz" inkább sasold a képeket -
CIAO Új képek egy BF2-ő LAN partyról!!!!!
Képeket megtalálhatjátok az oldalunkon!!!! Nagyon brutálak!!!!!!
www.tdc.gportal.hu -
nem azt mondtam h pont 70 lesz,csak ez nem lenne túl ésszerű!De csak megoldjÁk!!
-
Hát énis remélem h a fa alatt lesz 1 kis bf2 demo.. csak ezért a game-ért vettem új gépet.. :D -
-ö >120 -
vélül is igaz,de 12ö játékosra ne legyen 70 jármű... -
én annak nem örülnék ha annyi jármű lenne ahány játékos,nem kell olyan sok,elég 4-5 max
. -
Igen én is ezt akartam írni! :)
Annyi jármű lessz amennyi player! -
Igen ezért lesz a bf2-őben úgy megcsinálva,hogy a játékosok számához igazodik a pálya nagysága meg a JÁRMŰVEK SZÁMA is!!!!! Tehát nem lesz DTK -
haxoror #1165 Még fullos 32-esen is megy a repcsi kemp és a dtk mindenért amivel sokat lehet fragelni. -
haxoror #1164 Menj föl egy 64-es DC szerverre és meglátod miről beszélek :P -
haxoror #1162 Jó lesz az a szerver 32-esnek is, ennél nagyobb már elég átláthatatlan és beindul a kényszeres dtk fesztivál a 2db helikopterért :( -
Szerintem 128! -
EZ BFV Mod :D ! Poe kell hozzá meg a Nightfighter!