172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
De most már nem kellene veszekedéssel kitölteni a fórumot!!!!!!!!
Neki ez a véleménye ennyi. Nekem nagyon tetszik és ez a lényeg. -
Hidd el nekem,hogy ez NEM
bug!!!! Nézz körül a neten és olvasd el,hogy miért nem megy a két középső kerék. Ha hisztek nekem,ha nem akkor is így van
-
Nadi #1246 Ghost!Nem vagy normális.Ennnnnnnnnyi -
Haljátok a játék amikor ez a movie készült 70 százalékban volt kész és APLHA szoval vissza az agarakkal még majd ha lesz tesztelhetö demo akkor jöhetnek az értelmi kritikák és amugy is amit ghost irt az ugyan ugy a bf összes tulajdonságát igaz a nem forgo kerekek igen érdekes jelenségek :) -
na mind1 nem vitatkozni jöttem fel
-
Akkor higgy neki. Te tudod. Amúgy meg akkor sem kellene fikázni egy pre-alpha verzió láttán! Azért kiváncsi leszek,hogy fog-e ezzel a "N E V E T S É G E S" játékkal játszani! -
-
Hofi Géza #1241 En ugy tudom,hogy a BTR 90 es LAV III nem lehet behuzni a kerekeket.Ezt csak a BRDM-Szeria (1 es 2) es a Panhard EBR-90 tudja.
-
warsaw #1240 ez a video a pre alpha állapotban lévő bf2-ről készült -
bírom az ilyen embereket:fikáznak közbe meg nem is értenek hozzá LOL 
-
ÁÁÁÁÁÁÁ az direkt nem forog. Nem hallottál még róla. A hadseregbe azért van megcsinálva,mert ugyebár a harctéren defekt esetén nem lehet kiugrálni és kereket cserélni ezért ha kilövik a kereket akkor csak leengedik a másik kettőt és mehet is tovább. Mielőtt leszaroznál valamit nem ártana utána nézni egy picit. Ennyi. Épp ezért iszonyat jól meg van csinálva ez a game,mert ilyen élethű!!!! Amúgy meg nem kötelező vele játszani -
majd meglátjuk a demóban mi lesz,addig nem kell fikázni... -
játékmenet ua mint az előző részekben
zászlófoglalásnbál az előző tászlót lehúzza
szép esések
szép torkolattűz
normális füst
kontra:
Járművek mozgása, ugyanolyan irreális, mint volt
Járművek hangja iszonyú gyenge.
Egyes kerekes járművek kerekei nem forognak!
A fegyverek ereje nevetséges (mikor pl az M2 Bradley a 25 mm-es ágyújával 5-öt belelő a légvédelmi ütegbe, stb)
A fegyverek hangja olyannyira szörnyű, hogy talán egy rossz viccnek tudom felfogni a videóban...
A helikopterek beindulnak 2 mp alatt.
Irányításuk ugyanolyan mint az előd BFV-ban: minden láma képes rá fél perc gyakorlás után
A robbanások a BF2 vicckönyv egy új -felettéb humoros- fejezetét képezik, magyarul iszonyatosan tré.
A kilőtt járművek ugyanolyanok: felrobbanás előtt tökéletes állapotban vannak, mégha az ereje 0,0001 % is, felrobbanás pedig egy előre eltárolt animáció, semmi véletlenszerű nincs benne, láthattuk ezt az előző részekben.
A kilőtt járművek 1 kis pontból füstölnek... - no comment -
Ejtőernyő kinyitása: a földtől 10 cm-re az addig vízszíntes testhelyzetben lévő ember, átvált egy pillanat alatt kinyitott ejtöernyőre és függőleges testhelyzetre.
A katonák magasugrónak készültek úgy néz ki.
Kúszás + fordulás = csúszás a földön
Abba is hagyom mert nem birtam tovább nézni a 2/3-ánál.
Ez a játék N E V E T S É G E S ...
A játékgyártás citromdíja... -
háááát majd meglátjuk -
warsaw #1233 Ámen atyám 

-
ugy legyen -
Lehet,hogy direkt titkolják,hogy ez legyen a nagy karácsonyi meglepi!! -
Én is bízok abban,hogy karácsonykor vagy előtte kiadják a demót.
Nekem nagyon tetszik és az a legkirályabb benne,amikor egy rakáta átmegy a helikopteren.
Már futás is van benne.
-
Egy ideig nekem se jött le,de ha FlashGettel töltöd egy idő után elkezdi csak várni kell egy kicsit.Szerintem próbáld ki,ha nem FlashGettel próbáltad letölteni. -
KIRÁLY a videó.
Jó kis game lesz belőle.
-
hát nem tudom, bizom benne!
de még egy normális honlapja sincs...ennek nagyobb hirt vernének!
mint anno... -
Akkor rohadjak meg pont nem leszek otthon :D
-
Ja igazán megdobhatnának már vele. Az lenne fasza,ha pont karácsony napján adnák ki
-
Király a video!
Jöhetne már a demo!!! -
Hmm nekem nem jön:( -
Nagyon állat a videó.Mindenki töltse le MOST!! :) -
Elindult a töltés ezazzzzzzzzz. 

-
nem,tudom letölteni!!!!!!!!!!!!! 

-
Hát ez a videó nagyon ott van. Most már jöhetne a demó. DEMÓT AKAROK(nem csak én)
-
van aki megnézte már a videót??
Az írjon már 1 kis felvezetőt :) -
Nauron #1217 ebbe már futás is lesz.:D -
sokra nem megyek vele :D -
VÁÁÁ most töltöm le
-
Jó kis video, 16 perc tiszta élvezet :) -
Aa mi oldalunkon!!!!
www.tdc.gportal.hu -
warsaw #1212 Ha minden igaz akkor ez a video az NBrigade-es srácok meccsén készült -
max a demot tölteném le
ilyen videok nem hatnak meg... ugyse olyan lesz nalam! -
www.tdc.gportal.hu-on KIVÜL HOL LEHET A KÉPEKET MEGNÉZNI????
. -
Bazzeg ez 170 mega remélem megéri :D -