172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Erre csak egy válaszom van. Az idő és a felhasználók majd eldöntik szépen, hogy "sikeres" lesz-e ez a (szerinted)förmedvény vagy sem. Én drukkolok neki a felhasználóbarátsága miatt, mert nem egy mindenre kiterjedő online szimulációs programot akarok kapni. Aki arra vágyik, annak ott van a WWII online progi. Sok szerencsét hozzá mindenkinek. -
Jaja BB pontosan így van. 
Ha még vki emlékszik ama bizonyos norvég rattusnorvégikusz szerverre, nos ott nyugodtan be lehetett menni az alapra, akár fel is lehetett állni a javítóra vagy éppen a hangárba kempelni és tette mindezt az ember admin jelenléte mellett. Ha kempelés miatti nyavajgásra rá se hederített, viszont ha át mertél állni a kempelő oldalra azért azonnali kick járt... miért is? Mert szüless bazookásként, mérnökként küzdj azért hogy ne legyen ott a kempelő, de ha gyáva módon elbújsz, elfutsz akkor megérdemled a sorsod, ha meg még át is állsz akkor jobb ha nem is játszol azon a szerveren. Nekem nagyon tetszik ez az admin hozzáállás a játékhoz: Küzdj és takarítsd ki a kempelőt és a gyávaságért is megkapod jutalmad... kick. -
Igaz, LAV III. A lényegen nem változtat. -
De azért meg késöbbi projektek miat is. -
nem azért vásárolták fel a DC fejlesztőket hogy BF2ben segitsenek?
(volt valahol anno egy ilyen info) -
Szerintem egy kicsit el fog térni a bfv-s irányitástól de aki már helizet annak nem is lesz gondja vele és senki másnak. Nekem DC-ben az tetszet hogy egyrészt nehéz volt irányitani de ugy éreztem hogy reális is szoval a BFV-ben a helizás le van egyszeresitve de ez ne legyen gond mindenkinek más jön be és akkinek nem az nem megy vele és kész. -
Akkor kezdjünk új flémet.... :]
"Irányításuk(t.i.:a helikoptereké) ugyanolyan mint az előd BFV-ban: minden láma képes rá fél perc gyakorlás után"
Ez neked miért fáj?
Mivel BF42ben nem volt helikopter, gondolom a DC helijeire gondolsz. Na, hát annál bugosabb heliirányítási rendszert még nem láttam. Akkor már mindenképp használhatóbb a BFV rendszere. (Zárójelben jegyzem meg, hogy többek között emiatt is nem vagyok elszállva a DC fejlesztőcsapatától)
De ha neked az kell, hogy verhesd a... melled, hogy "Igen, én aztán tudom vezetni, mindenki más meg láma f*sz", akkor egészségedre.
Hozzáteszem, hogy klánmeccsen meg nem árt, hogy ha egy assault is el tudja vezetni egérrel/billentyűvel, mert ugye nem feltétlen "elit pilóta" kerül olyan helyzetbe, hogy ellophasson egy ellenséges helit.
(Bocs, hogy folyton a BFV-t védem, de általában csak a jogtalan fikázástól) -
Majd vitázzunk amikor kijött! -
De azért azt is lehet olvasni az interjukban akik tesztelték az aphát hogy a legtöbb jármü fizikája még kész sincs szoval szerintem az orosz csapatszálitó még kész sincs, de szerintem most már hagyagoljuk ezt a témát mert már nem lehet követni a fonalat és értelmetlen ezt tovább vinni. -
Remélem nem erre írtad, hogy Stryker. -
Innen töltöttem. Nézd meg hányszor van odairva, hogy pre-alpha verzio. A forumban sem olvastam vissza sokat, láttam emlegetik hogy uj video, de azt nem hogy pre alpha. Amugy ha pre alpha verzio ilyen, akkor már majdnem kész a játék, most ezt tesztelik, már csak bugok kijavítása, és nemsokára itt a játék. Feltételezem, ha az alapvető hibákat a bf42-ből a bfv-be nem tudták kijavítani, és itt a pre alpha videoban is azt látjuk hogy ugyanugy benne vannak, sőt még +ba egy halom, akkor már jó sok benne is marad. -
Egyébként föltettél magadnak egy nehéz kérdést. Arra se vetted a fáradságot hogy a nevem elolvasd.
Csak neked készítettem egy screenshotot a videobol, szép nagyot, hogy tudd elemezni mi van a képen:
Annyit, hogy valóbal van benne BTR-90 is. -
Hát fiuk nem akkarok mindenkit elszomoritani de nem lesz DEMO:
We just got word from Darren Montgomery, Product Manager at EA, that there will NOT be a demo release before Christmas, this is a rumor! To quote him directly: "If there is one at all (which is by no means definite), it will in February". But he does give exciting details about the launch: "release will be late March. You can pretty much bank on that (to the extent that any game launch is firm!)."
Februárban adják ki a demot a játék meg március végén. -
Hallod ezt szerintem nem ide akkartad irni? :D -
De Ő az nyugi ;) -
már látom nem :D -
Hát barátocskám éppen a most bizonyítottad be, hogy semmit nem értesz a haditechnikához ugyanis összkeverd az orosz BTR-90 est a kapitalista kutyák strykerével(amit én nem is láttam a videóban usa haditechnikát annyira nem ismerem, elsőre nem ismertem fel lehet, hogy más fegyverzetű volt mint amit én képről ismerek) de igérem holnap vagyis ma délután megnézem a videót még 1x er és csak azt fogom benne keresni!!Azt tudom ,hogy LAV-25 ös volt benne(többször is összecsapott a BTR 90 el! A BTR 90 ről tudni kell, hogy 2 középső kereke felemlhető!
Ugyanazzal a fegyverzettel képem nincs de hasonló fegyverzetű (kerekei meg is vannak emelve 1 kicsit) van!
A grafikárol meg annyit, hogy én és gero informatikusok vagyunk, és szerintem te azt sem tudod, hogy mi az a Alpha verzió! És mi az a DX9!
Én Wolf3d óta gépezek, és hidd el tudjuk mi az a 2004 es grafika!
Különben te nem FB Ghost vagy? -
-

-
Én is így vagyok vele. Akármilyen lesz már csak elfogultságból is tettszeni fog.
Lassan ott tartok,hogy már elmegyek orvoshoz kezeltetni magam
-
Az lenne egy igazán jó karácsonyi ajándék,ha egy bug mentes Battlefield 2 demót adnának ki,de az egyenlő a nullával.Sajnos:(
-
Nem érdekel,ha lesz benne bug,csak jöjjön ki karácsony előtt.
Persze úgy értettem,hogy 1-2 bug lehet benne:)Az engem nem zavar. -
jaja nehéz úgy videót csinálni.
Utálom a bugokat=
-
De ha még sok a bug akkor nincs az az ember aki összevág egy bugmentes videót
-
Tuti fog benne maradni,de ennyi biztos nem lesz! Amikor azt mondták,hogy 70%-os a játék készültsége akkor azt is mondták,hogy most már csak 1-2 pálya befejezése és a BUGOK JAVÍTÁSA van hátra! -
Tényleg? Azt hittétek,hogy ez már a final? Hát ahhoz valóban sok a bug benne. 
-
A tájékozotság magabiztonságot add :) -
No problemo -
Az van -
PEACE -
Sry M1A2 :)
-
Azért látszik hogy sok minden még nincs beleépitve a gameban példa erre hogy amikor lö a cobra az M1M2-re akkor eltünek a rakéták a földben meg hogy amikor a gyerek beleül a helibe akkor nem forog a rotor csak már amikor bepörgöt szoval látszik hogy még van mit csinálni, NA PEACE. -
Ok sorry én úgy tudtam ,hogy a Stryker-nek is be lehet húzni a kerekét. Akkor én voltam rosszul informálva.
-
Inkább legyen valami vidám téma!
Mondjuk már csak 3 hónap
-
Szal reagálnék:
Kezdjük ott, hogy fingod nincs arról mennyit értek a témához, te viszont bebizonyítottad mennyit értesz hozzá. Természetesen a haditechnikához. Olvass csak utána, nem kell bevallani, hogy tévedtél, mert égő lenne.
A videón egy Stryker-t látsz. Egyedül az orosz BRDM 1, 2 tudta behúzni a mankó kerekeit, de a videón nem az van.
A kerekek nem forgását a kontrához irtam, de nem szaroztam le.
Amit kritizáltam az az előzetes videó láttán, az a játék.
Most 3 eset lehetséges: vagy nem láttál még 2004-es grafikájú játékot (nagy terep a grafika rovására nem mehet ilyen mértékben), vagy gyengén látó vagy, vagy pedig igénytelen, hogy ez tetszik neked.
Egyébként is ki mondta, hogy fogok vele játszani? Kipróbálom. A véleményemet meg megírom mivel ez egy fórum. -
Tedd azt
-
:) 
-
Szerintem Ghost-nak és TDC Geronimo-nak is igaza van.Kinek ez, kinek az a véleménye a játékról. -
Lusta vagyok megnézni,
inkább megyek poézni.
És még rimelt is :D -
No veszekedés 
Ha kijön a demó,akkor lehet véleményt írni a játékról.
Különben a videó alapján nekem nagyon tetszik a game.