172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nekem eléggé összecseng azzal, amit máshol is hallottunk eddig. az általa mondott gépigény (2.4g) meg közelebb van a realitáshoz mint amit a fejlesztők állítanak szerintem, mert eddig is amit min confignak megadott az ea/dice arra volt elég, h probléma legyen :)) -
Na kijöt a tegnapi IRC chat angol változata de nem kell minden infot komolyan venni mivel egy ujjab játékost kérdeztek és ö is ugy válaszolt ahogy tudot:
IRC chat -
Jó éjszakát, tisztelt, kedves fórumosok, megkezdem 2005-ös tanulmányaim !

-
a'sszem, egy squadban leszünk.... :D -
Rafia #1410 na neeeeee... -
Ja ezt én is olvastam 

-
De még ilyet kérdeznek hogy lesz-e atombomba LOL, de a válasz nem :) -
Annyit értettem,hogy a maximális létszám a beígért 100+ helyett 64 lesz! -
Baszki van egy csomó új infó az irc chatről,de németül van és egy kukkot sem értek belőle.Aki esetleg tud németül az ossza már meg velünk a tapasztalatait!!! Itt van a LINK -
Nekem már meg is van a kasztom: Spec ops egyértelműen. M4 meg C4!! ÁÁÁÁ ezek a négyesek 
-
amúgy kicsit kikívánkozott belőlem, huh ;-) -

úgy, biza ! -
Hi skipper de régen voltál itt, csak nem regényt irtál ahogy az elöbb is :D -

há' nem? :D -
"mivel én oda vagyok a lézerpöttyös M4-ért!"
Nem vagy egyedül :) -
Mellesleg ti mit gondoltok erről a nem túl szép robbanásról
?
-
Nem szeretnék összehasonlítási háborút, de a HL2-t 4 (!) évig csinálták, mégis késtek 1 évet a kiadással, mert elszámolták magukat.... 
Ráadásul csak egy "dühöngő-multit" sikerült a kiadásra következő 1-2 héten belül összeütni. Semmi precíz dolog nincs benne, tömény állatkodás (ami, oké, sokszor nagyon odab*sz! :DDDD).
Attól, hogy a Béefkettőt két éve készítik, simán el tudják b*szni.
A "készítés" alatt a napi kaja-kávé adag elfogyasztása és néhány textúra update is érthető...
Én természetesen nagyon várom a játékot, és a videót elnézve nekem hosszútávra (remélhetőleg 2 év :) be is fog jönni, mivel én oda vagyok a lézerpöttyös M4-ért! És ezt a Joint Ops-ban tapasztaltam először, pár cimborámmal agyon is zúztuk a demót. Nyári szórakozásnak fasza volt, de most már nem kívánom. Remélem - ahogy a BF készítői mindig is csinálták -, a BF2-be is beletúrnak egy isteni fílinget, ennek hatására sok-sok ideig a favorizáltak között fog mosolyogni.
-
bizzunk benne~~!!! -
Ááááá már csaknem. Ezt már több mint 2 éve csinálják!!! Csak kiadnak már egy jó játékot nemde? -
... 
ahogy a bfv-t elkúrták (beszélek itt az 1.0-ról), ezt is el fogják tudni :D
szvsz a 3 hónap helyett 1 év 3 hónapot számoljunk a megjelenésre, addigra talán publikálnak egy ún. "realizált" javítást, ami elfogadhatóvá teszi a játékot a kategóriában (amit még a cucc első része alkotott meg szerintem).
-
hiszem ha látom -
Akárki akármit mond ez a játék ütni fog!!! -
A bf nem is mindig a realitásra ment hanem a játékélményre. -
Hamlet #1391 Ehh... gyorsabb lett.. és nem realisztikus. Na mindegy, majd a BiA -
Már volt,de azért díjjazzuk az igyekezetedet. 
-
Újévet mindenkinek! 
Igaz, nem olvastam vissza, hogy volt-e már, de van egy kb három és fél perces 1st person movie, annak, aki még nem látta.
MOVIE
Leginkább egy rakétás muki pályafutását figyelhetjük meg, de van egy-két más apróbb mozzanat is. Érdekes dolog, hogy a rakétát irányítja a fickó kilövés után.

Ha már volt, akkor bocs. -
Nem működik a szerver 
-
B.U.É.K (kicsit megkésve :)
-
Na BUÉK mindenkinek mire kijozanodtatok
félig medig és fent tudtok maradni a monitor elött
itt egy olyan riport amely a játékosokal készült akiknek sikerült játszaniuk a játékal.
Interjú
A fö dolgok:
-a fegyverek lövés közben elakadhatnak angolul jam.
-olyat lehetet hallani hogy már a bf3 elökészületei vannak a háttérben stb. -
-
B.U.É.K.! 

-
BUÉK! -
B.U.É.K!! 
-
B.U.É.K. ! -
Peugeot #1380 B.U.É.K. ALL -
JÉÉÉÉÉ egy tOMi -
spacepunk #1378 BÚJJÉK! [koccintós szmájli] -
Mindenkinek Boldog új évet kívánok -