172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
2005 Maxi #1815 Mert nem játszottam vele soha azt mindenki piszkálna hogy te nem is játszottál vele soha !! Hallottam mik voltak itt és tartok töle meg nem vagyok egy vitatkozós tipus -
mért? -
2005 Maxi #1813 Még nem tudom BFV vel tuti nem -
aha. amúgy mivel fogsz játszani? BF? BFV? DC? POE? BF2?(sajna csak márciusba
)
-
2005 Maxi #1811 nem játszottam még nem volt még idöm rá -
2005 Maxi #1810 multkor egy haverom el akarta kérni a akártyámat a szám miatt -
Na játszottál már a neten a bf-el(tegnap írtad hogy új vagy)
-
nekem is benne van ha össze adom a 2+4-est meg az 1+5-öst és van egy 6-osom is!!!! ez 666!!!! -
látod látod még a telefon társaság is... az ördög műve -
2005 Maxi #1806 nekem a telefon számomba van benne a 666 -
sokkal jobb társaságban beszélgetni:) minél nagyobb annál jobb:) -
jah az a szép szám:) amitől annyira félnek a hivő emberek -
az sok?:) nem néztem, nem is tudom hol kell:) vagy hol lehet -
Fiuk erre ott van a klánforum :) -
rá ér még a flém , jön az magától nem kell siettetni , de míg nincs játék nincs min hajba kapni!
Lehet ,hogy tényleg kéne egy kis flém
-
LOL nézted az üzeneteid számát?? 666 -
-
flémeljük már tele ezt a forumot foci managger dolgokkal:) -
majd mielött jáccunk:) -
a szerverem még mindig üzemel ha gondolod... -
simán:) majd szerintem ujra letöltöm rolad, kellett a hely:) -
haxoror #1794 thx :D -
Azért én drukkolok,hogy elinduljon
-
haxoror #1792 Idővel kell majd új kártya, ez biztos de bebaszna ha pont a BF2 lenne az a játék ami elsőként nem indul el vele
-
jó is az a cm3... jó rég játszottunk vele Hatt.:)
Még meg van a Barca-Real mentésünk. Ha lesz egy kicsit több időm folytatjuk? -
Tehát szerintem elengedhetetlen az 1.4-es shader támogatás.De majd kiderül
-
hát nem tudom.Én megnéztem a neten és az volt odaírva,hogy az 1.3-as shadereket támogatja(valaki javítson ki ha tévedek!) És mindenhol az van min confognak írva,hogy 128 MB video card with 1.4 shader support!! -
haxoror #1788 Én azért amit csak tudok kihajtok a gépből látvány terén :) -
haxoror #1787 Memoriából se ártana legalább dupla ennyi de a kártya miatt nem aggódom mert el kell futnia rajta, ha a titanium szériát kihagyják a supported listából egy csomó potenciális gamert zárnak ki -
Itt csak a videókártya a problémás,mert ha jól tudom a Gef4 titanium csak az 1.3-as shadereket támogatja! Enélkül meg szerintem nem fog menni a bf2,mert nagyon írják mindenhol,hogy "support 1.4 shader!!" -
ja a másik hogy akár hogy fut én igyis alacsony graff beállitással nyomom:)
még 1 hír: a bf42 nekem ugy szaggatot mint még soha semmi -
haxoror #1784 AMD 2500+
GeForce4Ti128
512ram -
a bfv nem olyan gépigényes, csak a netes része szar... nekem bfv faszán akadás nélkül fullon megy... szingliben...
pedig nem 1 nagy a vasam -
haxoror #1782 Itt most egy kis kavarodás van mert én nem mondtam semmit az eredeti gamárol csak azt hogy fejleszteni fogom a gépemet hogy jobban menjen majd rajta :)
Természetesen én is a vasra gyúrok először és az orig game csak majd azután. -
az is fasza:) jah Championship manager 3nál volt még anno egy olyan hogy lepasswordöztöem, nemtom minek láma voltam és aszittem kötelező:)
na egy idő után elfelejtette elfogadni a jelszavam:) akkoriban a Dortmundal nyomtam és épp kezdtem megszoritani a Bayernt:)
cumi:) -
milyen vasad van? -
Ideje mindig van a fejlesztésnek. Kérdés, hogy az eredeti gém megvásárlása mellett ki tudja ezt megtenni!!! -
haxoror #1778 A BF42 fullmaxon megy a gépemen a BFV mediumon a BF2 meg legfeljebb ultralown amíg nem lesz pénz fejleszteni de van jónéhány ember aki csak azért nem állt át BFV-re mert nem bírta a gépe, hát itt az ideje a fejlesztésnek mert gondolom nem a BF42-vel akarnak ők se örökké játszani :) -
Nálam ilyen még régen volt amikor kb fél évig nyomtam egy gyík csapattal és felfuttattam őket 800000. ligából és sztárcsapatot csináltam belőle. Aztán egyszer mentés alatt lefagyott a gépem. Mentés persze betölthetetlen lett és elszált fél éves melóm. Aszittem kettéharapom a szék karfáját. Azóta felváltva mentek 2 fileba ;)) -
Championship Manager rulez!
Bayern München rulez!
Offtopic rulez!
:))