172102
  • Zerénd
    Nagyon, de nagyon bízok benne, hamarosan lesz részed benne, hogy csak egy sima futbal szurkolók miatt lesz lezárva a utca, te pont arra jársz véletlenül, de úgy elvernek téged, mint szódás a lovát.

Érdekes a Gárda avatáson és a Jobbik rendezvényen, se előtte, se közben és utána sem volt semmi gond.
  • Zerénd
    Én kint voltam. Hidd el, semmi ilyesmi nem volt, csak este kezdődött a hajtépés, az is azért, mert az engedélyezett demonstrációt a rendőrség viasza mondta, és oszlatott.
    Videón szereplő fazon, lehet akár provokátor is.
  • zebrock
    egy tüntető se hőbölög. akik hőbölögnek mszp átal fizetett barmok , tudja ezt jól mindenki. aki ezt nem látja az vak ! pont
  • eugabesz
    Kár ezen vitatkozni higgyétek el.Volt olyan eset is,hogy a faszikám csak haza akart jutni az üzletéből mikor a zsernyákok befordultak a sarkon és se szó se beszéd rálőttek....egy üres utcában!!!Annak mi volt a bűne??
    De igen,volt olyan hülye fasz kötekedő dobálkozó,gyújtogató majom is,aki csak a "balhé kedvéért" volt ott.Higgyétek el ezekből sérültek meg a legkevesebben!Én ezeket a "direktbalhézó"...hmm...valakiket elitélem,nem illeti meg őket az ember jelző...
    Úgy hogy nem itt és most fogjátok a vitát eldönteni,hanem majd évek múlva ki fog derülni az igazság egy része,mikor azok az emberek,akik tudják mi történt,s el is merik már mondani,megszólalnak.Ne legyen igazam,de nem volt szerintem a rendőrség eljárása tisztességes,sőt...megkockáztatom...törvényellenes volt a 90%-a.
  • atomboy
    Erre is, elozo hozzaszolasodra is ez a velemenyem:
  • Fujiryu
    Én még mindig nem értem azt, hogy aki véletlenül arrajárt, az hogy kerül az első sorba egy tüntetésnél.Mert ha fejmagasságban lőnek, akkor az első sorok valamelyikét találják el.Szóval lehet itt mondani, hogy ártatlan nyugdíjas csak haza akart jutni, de aki olyan hülye hogy kövekkel dobálózó beszorított tömegen át akarja ezt megtanni az HALJON MEG!
    A haverod is biztosan csak elfelejtett, hogy egy szellemileg visszamaradott rendőrt ingerelni és ávhsnak nevezni valószínüleg olyan nyugtató hatással van rá mint egy Halász Judit cd...
    Oké, hogy elnyomják az ember, de azért egy várost lebontani és tüntetni azért két különböző dolog.Arról, meg ugye ne is beszéljünk, hogy az autót rágyújtani a rendőrre az is a demokrácia része...
  • JAG1
    Erre azt tudom mondani, hogy: Minek ment oda!
    Ilyen egyszerű...
    Érdekes, engem miért nem akart megverni egy rendőr sem soha életemben?
    Vajon mér?
    Ahol tudom, hogy balhé van/lesz nem megyek. Mit gondolnak, hogy a zsernyákok szépszóval elédesgetnek több ezer embert, akik szétverik a várost? Haggyámá...
  • OrionHungary
    olyanról még nem hallottam hogy békés családot egy kiabáló ember megdobott kővel viszont a spanomnak 2 ujját ellőtte egy rendőrnek öltözött izraeli zsoldos és nyomorék lett, meg olyanról is hallottam hogy valakinek kilőtték a szemét akkor most kitől kell félni... bár igaz ami igaz meg lehetett volna nézni hogy akinek az apja 1956-ban parancsot adott hogy a tömegbe lőjenek az AVH-sok és mai napig egy államosított villában lakik, egy cd lemez méretű kokárdával a mellén parádézik.... vagy ki lehetett volna menni a Március 15.-e térre meghallgatni a demszki beszédet...
  • schrank
    amiből ki kell törölni meg még hozzá is kell írni de még így is egyszerűbb mint ez a mócceer
  • Bogdogege
  • Manoboy
    Csávó bemutatja képen szépen hogy kell linkelni.
    gyakorlatilag egyszerűbb lett volna ha azt írja hogy a két flash kód közé beilleszted a sima youtube linket.
  • Bala10
    ez meg a ráadás:)
  • Bala10
    szívesen:D
  • JAG1
    Bocs, hogy neked válaszolva írom, de ilyenkor felmegy bennem a pumpa...
  • JAG1
    Kimentem volna a kiscsaláddal egyet sétálni, vagy ezer program volt, de b+ az ilyen faszcsírák miatt nem merek, mert a nyomorék szarfaszú ledobja egy kővel a gyereket a nyakamból...
    Hogy rohadna meg az össze nyálverő geci. De bezzeg az szüleinek mindnek van lakása, amit ingyen kapott, meg jó volt a szocüdülőbe baszni a kurva anyját ingyen...
  • n003
    óó bazdmeg :O VEDD MEG TE IDIJÓTA :((((
  • SigS
  • Soad999
    Lehet h annak van köze hozzá h fel van crackelve?:S mert egyik magyar serverre se tok felmenni ami a FAQban van. vagy azok AIXosok? de akkor azt írná ki h nem a same mod :S nemtom...
  • Soad999
    Már újraraktam :)
  • n003
    akkor nem csak nekem viszketett a tenyerem?? :DD
  • n003
    1,41 pöcsöt nyomd rá mégeccer nátha segít
  • Soad999
    You have failed to connect. Please check you network connection(s) and try again...
    Igen a legfrissebb van fennt
  • JAG1
    Addig ütném, amíg mozog...
    Aztán perelném be. :-)

Soad:
    Mit ír ki pontosan? Punkbustert frissítetted?
  • Soad999
    Hali!
    Vkinek nem volt olyan h állandóan azt írja ki h gondvan a nettel? 4mbes netem van azért ennek mennie kellene...
    Köszi :)
  • n003
    egyszerű .. az ijjennek közösség elleni izgatás vagy vagy miatököm .. nem igaz hogy nem provokatőr az ijjen manus :| videófelvétel megvan lehet bíróságon elítélni a manust
  • JAG1
    Az ilyennek nem sün kell, hanem vipera!
  • Deqwator
    sün
  • Bala10

• SigS
  • SigS
    <object width="300" height="250"><param name="movie" value="http://tools.wamma.hu/sun/sun.swf"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://tools.wamma.hu/sun/sun.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="300" height="250" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
  • havercsotány
    SÜN
  • McKenny
    naluk nem nalam:D
  • Bala10
    :D
    hát beszarok:D:D:D:D:D
  • Deqwator
    SÜN!
  • n003
    jesszus aza pek bagázs még nálatok is amatorebb? :O
  • n003