172102
  • TDC Geronimo
    Igaza van joe! Ez valóban nem volt szép...Azért a második helyért is igen keményen meg kellet küzdeni szvsz....E mögött is komoly teljesítmény van....
  • Higher
    Hey Joey, miért gondolod hogy a fejünkbe szállt a 2. hely?! Jót ittunk rá bftalin! Még jó hogy te nem voltál ott ... vagy ott voltál mert akkor nem mertél odajönni hozzánk! :))
  • DonC
    Tudod Joe két dolog van, nem akarok flamet.
    Van itt ez a Higher "gyerek" aki mondott valamit. Annyi a különbség, hogy te ezek után mondtál valamit ami már engem is érint. Erre én azt mondom b... (amit gondolsz:)) Tehát ez nem túl szép tőled. Ha netalántán Highernek akarsz valamit mondani akkor mond Neki, meg tudja magát védeni. Vágod?
  • TDC Geronimo
    ;)
  • DonC
    hmm? :) Amúgy jó a topic, Geronimo felhívta rá a figyelmemet! :)
  • Joe004
    Fejetekbe szállt a 2. hely még szerencse, hogy az FB nyert és nem ti! Le lehet állni és nem csak kötekedni kéne idejönni! Bf2 ben eldől van e okunk pattogni ott találkozunk addig is le lehet szálni a magas lórol és
    nem belekötni mindenkibe!
  • TDC Geronimo
    Jó te tudjuk sokat tettél a bf(dc) scenért...téged már nehéz lesz behozni...de majd ha kijön a bf2 megpróbáljuk ;)
  • Higher
    nincs bf2 ergo nincs bf2 scene ... mit is tettél konkrétan akkor? nem idegesíteni akarlak hanem pusztán irritál az alpári stílusod. vágod lowlife?
  • Skiper
    jah, még az a nevetséges, hogy itt mocskoljuk egymást amiatt, amit a fórumon és a bf játékban láttunk. és ez alapján hozunk ítéletet. hehe, semmit sem ismerünk egymásról, csak annyit, hogy nem jövünk ki a bf2-téma téren.
    most az, hogy te lesenkizel engem, ugyanakkora marhaság, mint hogy én elküldelek a k*rva anyádba vagy senkizlek.... :P
  • Joe004
    Pl. Egyetlen magyat Poe szerver a miénk, rengeteget foglalkozunk a BF2 vel kitárgyaljuk stb.. és Gero néha felrak pár hírt a bf.hu-ra! Ja és Skiper csinálta a topic tetejére ezt a szép logót és még pár embernek avatart! Azt hiszem ennyi!
  • Joe004
    Szoktam nézni :D! Bár inkább a külföldiket mert ti is onnan nézitek :) és az gyorsabb! Csak ez az 1 kép kimaradt !
  • Joe004
    Van 1 jobb ötletem menj nyaralni még mielött kiadják! :D
  • Skiper
    :DD
    tök eccerű a megoldás: adják ki júníiusban és nyaralásra vigyél magaddal nagy kapacitású laptopot. a többit szerintem sejted... :)
  • Ahhoj
    most miért, mondjam azt, hogy utálnám hogy a bf2 miatt nem megyek nyaralni? :DD
  • Skiper
    :D szép hozzáállás!
  • Ahhoj
    ha már júniusig váratna magára, akkor inkább várasson mindjárt szeptemberig
    de utálnám, hogy nyaralok és itthon meg ott unatkozik a bf2 cd-m :))
  • Tgabbar
    Nézd ,nekem meg már netem se lesz lehet akkor....
  • Ahhoj
    igen, mert nézegetünk bf.hu -t :DD
    és van új galéria is ott, a hozzátartozó cikk meg íródás alatt
  • Skiper
    ja :)
  • Joe004
    Rohadjon meg a geci EA! Gondoljatok bele most esik a hó meg - ok vannak és amikor BF2-zni fogunk már a strandra fogunk járni és +30C lessz!
  • Joe004
    XG: How much of development has already been completed?

Ben Smith: We are feature-complete (also known as Alpha) at this time. The remaining work is polish and bug-fixing.

XG: Is there any target release date for Battlefield 2? Will we be able to see a public demo any time soon?

Ben Smith: The final demo release date is TBD. Battlefield 2’s release date is 2nd quarter 2005.
  • Joe004
    Láttuk ezt a képet? Medic akció közben :D !
  • 0Fritz0
    BF? Az egy olyan gazdasági szimulációs izé?... :)
  • 0Fritz0
    Add meg a címed, megyek. bip-bip :)
  • Ahhoj
  • Ahhoj
    .
  • Skiper
    te droid.
  • Bencsi
    .
  • Bencsi
    mit tudsz te erröl,életedben nem bfesztél:)
  • Ahhoj
    jah, kár... :((
    akkor nem szólok hozzád, bye...
    :)))
  • 0Fritz0
    Nem, ez itt a gonosz ikertestvérem :)
  • 0Fritz0
    Többen vagyunk, akiknek nem tetszik? Hmm... Akkor jó. Kellemes a tudat, hogy a mai "fiatalság" akkor is vállalja a dedós beírásokat, ha már naponta rájuk kell szólni, hogy hagyják abba. Ez a bátorság, ezt már szeretem. Ezt el lehet mesélni a suliban, ettől áll ám a bráner. Ne hallgassatok azokra, akik szerint ez taplóság, ők is köcsögök és jól meg is fogjuk ütni őket!

A hittérítés azért itt folyik, mert miattatok van rá szükség. Persze értelmetlen, mert ezek szerint egy másik ember csak addig yofej, amíg helyesen bólogat. Nyugodtan szard le amit kérünk tőled, te vagy az okosabb.
  • Ahhoj
    Fritz!!!!
    lontájmnószí :)))
    hát te még élsz? :)
  • TDC Geronimo
    :D
  • Skiper
  • haxoror
    Vicces gyerek vagy te rengeteg szabadidővel csak miért pont ebben a topicban erőlteted a hittérítést?
    Csatlakozz azokhoz az "emberekhez" akik bazi "felnőttek" és te is csak hetente írj ide.
    Viszlát jövő hétfőn
  • TDC Geronimo
    Jól van látom visszajöttél :D
  • TDC Geronimo
  • wermo
    Bisztos jóóóóóóóóóóóóóóóó de ne vedd sértésnek
  • Skiper
    ezt már kiadták vagy csak demó?