172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"2. legjobb? ez nagyon nézőpont kérdése szvsz :P" ->ezt nem mi állítottuk,mások mondták...:P
Tényleg egy BF klánba hányan vannak kb?!Hát én se sok esélyt látok arra h jó klanba kerüljek,de megteszek mindent!
Bye
-
Thanatos #4797 ez minden gameban igy van..., viszont bf már csak kalibere miatt is jobb mivel itt azért mert tudsz egy maon két jó camp helyet vagy hasonlo nem leszel pro vagy félpro azon a mapon mert max kikerülnek... itt sokkal több füg tényleg a skilltöl mint attol hogy menyire ismered a mapot és a hibáit...
azt meg garantálom neked hogy 2 hónap alatt nem leszel bf-ben a 2. legjobb klánban...
(azt már ne is feszegesük hogy mi az hogy 2. legjobb? ez nagyon nézőpont kérdése szvsz :P) -
BF-be nem publicolok,ezért nem tudom h ott mi a helyzet... -
nekem 2 hónapom telt,és Magyaro. 2. legjobb klanjába kerültem!(cod-ba)Bf-hez h őszinte legyek nem értek!Ott is gondolom egy bizonyos idő után ha folyamatosan játszol beletanulsz ,tudod jó helyeket,közelharc megnyerése stb... -
Thanatos #4794 nemtom, nekem pont ellenkező a véleményem a cod az ahol két hét után bárkiből pro lesz mig a bf-ben nem pont a sokrétüsége miatt... -
jó de COD-ba azéért máás! -
Mert azért nem lenne fer ha,ha meglát vkit aztán szét bombázza...
Kíváncsi leszek majd h az emberek h tartják majd be a commander utasításait
-
Thanatos #4791 codba se nehezebb... sőt ironsight miatt inkább ott a sokkal könyebb :) -
Asszem korlátlan lesz,de iszonyat hosszú újratöltési idővel! -
na ne mond! 
Szerintem akkor se nehéz!
Ja és h így lesz Commander,nem lesz nehezebb meglepetés szerű támadásokat indítani?!Egyébként amiket láttam képeket a commander mini mapjáról jó sok mindent tud!A tüzérségi támogatás nagyon tettszik,csak az a kérdés h korlátlanul haszálhatja-e!! -
Jó de ha lősz vele akkor szíjjelmegy :D -
ugy h szinte összeér!Az a 4 kis vonal a célkeresztnél!Ennél jobban azt nem tudom elmondani!
Vagyis azért nem vmi hű de nehéz a célzás(pl.:COD-ba biztos nehezebb...)
-
Közel van egymáshoz? Ezt nem értem -
huh ezt jól megfogalmaztam,de hámozd ki belőle!
-
De a célkereszt olyan közel van egymáshoz h nem kell hozzá nagy tudás h leszedjen bárki vmik!Nem?!Hátha most nehezítenek a célzáson!
Az Assaultozást h érted?!(nem vagyok nagy bf-es) -
Hát azért ezt megcáfolnám.....Egy láma sztem nem tud jól assaultozni...sztem....ahhoz azért skill is kell ;) -
Bf-be nem idegesítő h bármilyen láma is jól céloz?!Talán itt majd nehezebb lesz a célzás! -
ez nagyon nagy játék lesz!
-
Nem szar mi ;) -
most látom előszor first person-ba ezt az arab fegyvert!! -
Nagyon kira képek!!! 
-
Nekem az NBA 95' eredeti csak!
Eddig nem szorultam rá h eredetibe meglegyen!
-
ÁÁ én a Vietnámra max egy ezrest költenék!De a BF2-őre már megvan a pénz,nyár óta szépen félre rakosgattam!:D A STALKER-t is megakartam venni,de ugy látszik az nem jön ki! -
:D -
Tgabbar #4774 Valahogy az arcok nem győztek meg igazán(leszámítva az assaultot és a mérnököt(mondjuk szerintem ez a legjobb ezen képek közül),valahogy annyira sárgák..... :D. -
Ugy néz ki hogy e-héten ujjab update lesz mivel kikerült egykét renderel a kinai oldalról.
Képzzzz -
Tgabbar #4772 Megy a para mi?:DDD -
Nem gyenge képek! -
Jujj itt meg csípős BF2-es hátterek vannak ;) -
Jah és végre vannak képek a Kínai repcsiről és heliről :D
LOL......kínaiul vannak írva a cuccok a helibe :D -
Baszki a kép a pilótáról BŰNTET!!!
-
37 ÚJ KÉP ITT !!!!!!!! -
Attól még a "mikor lesz demó?" kérdés elkerülhetetlen lesz :DDD -
DEHOGYIS!!!!!! a megjelenés globális lesz.....mindenhol ugyanakkor!!! -
thx ;)
amúgy teszek rá egy kis lenyíló faqot, amibe most benne lesz (jelenlegi) megjelenési időről, meg hogy mi a helyzet a demóval, hogy ne ez legyen minden második kérdés... -
király a banner. 
-
Thanatos #4762 elöbbutobb -
Gazsó Csaba #4761 Várhatóan mikor jelenik meg a teljes verzió? -

-
sztem is teljesen korrekt a felso kis reklam