172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kínai renderképek itt
Sztem ez egyben azt is jelenti, hogy nemsokára frissül az armies részleg a hivatalos Battlefield 2 oldalon! -
Temporal Vortex #5317 OFF a négyzeten!
Joe bá: megmondanád nekem, hogy milyen flash progival csináltad az alap kis banner-t?
-
Miért ne adnék?....amiben igaza van abba igazat adok, amibe nincs....ahhoz meg nem írok semmit :DDDD -
Ne neki adj igazat vazzeg! Nem megyek veled holnap BP re ! 

Különben meg majd találkozunk BF 2 ben
!
-
:D -
Thanatos #5313 tudom énis, de ugye amig élünk remélünk :) -
"fejlődnek akár még az emberek is"
kizárt! ;) -
Thanatos #5311 tudom hogy mindig is ez volt a gyenge pont de addigra hátha fejlődnek akár még az emberek is :) -
:D -
teljes mértékben igazad van,
az én tököm is tele van már az idióta ízelítőkből na meg az utánuk jövő 40 fölösleges kommentből -
Aztat csináljátok amit mondok!
-
haxoror #5307 #5306 Egy új korszak kezdete
-
Én csak törölni tudok. :-)
Amúgy engem nem zavar, sőt ha valamin nagyon fel vagy háborodva felőlem ki is írhatod nagy piros betűkkel, csak nem szeretném, hogy minden második szó b+ legyen, mert az úgy tök lehangoló. :-D -
sry, pöttyet elragadtattam magam az önirónia közben, kérek egy *-ot valamelyik magánhangzó helyére, hogy én is nyugodt lehessek ;) -
Öööö...
Lécci ha már káromkodtok, legalább cenzúrázzátok, hadd legyek nyugodt. :-) -
1. "ebből a szempontból" sztem mit jelent?
2. akkor mondj egy olyan játékot amiben tapasztalatod van, és ahhol 10vs10 es meccseket játszanak a bfen kívül
bár lehet, hogy magyarország 2 legnagyobb bf csapat lídere full faszságot mond (olyan jelentéktelen faszkalapot nem is számítva mint én), és mégis te jobban tudod -
haxoror #5302 "komolyan van veve a klanozas"
Talán pont ez a lényeg, a sima public és a "vérre menő" klánozás között még van szabad hely
-
haxoror #5301 Jól érezted! Mond meg nekik! 
[szarkavarás rulz
]
-
Jó persze! De mégse 40! BB vel 1etértek meg veletek is... csak 1ből lebasztak, hogy kussolja hülyegyerek (legalábbis én így éreztem) ! -
ha 40 nem is de 30 kell. persze csak ha komolyan van veve a klanozas. azt olvasd el amit BB irt. nagyon sok igazsag van benn. az en klanomnak is voltak neha ember gondjai amikor nagyon osszezsufolodtak a tetmeccsek, es szinte minden nap kellet volna gyakorolni vagy meccset jatszani. hiaba voltunk 15-18an a csapatban, nem mindig tudott megjelenni 10 fo az adott idopontra. -
haxoror #5298 Remélem elég friss hús jön hogy lehessen nagy létszámú klánokat csinálni :)
Szvsz 10vs10-ben SZAR lesz ez a game :/ -
Mint már elöttem írták a BF2 nem bf42 másik játék érted? És más játékokban lehetséges, hogy nekem is van tapasztalatom... és akkor se kell 40 ember... -
ez jobb minőségű volt. -
Meg hát.....de mondom hogy az teljesen ugyanaz!
Amúgy innen, de mint mondtam ez teljesen ugyanaz -
ok.
azt meg tudom nézni vhol, amit te írtál ? -
jó..jó...de az akkor is ugyanaz -
amit én most láttam, az qt 48 megás. -
Az ugyanaz ami a BF-CON05-ön készült.....az a 65 megás -
Jah.... -
"the loop" videót láttátok ? -
Na jó a két háttér az ténlyeg új :D.....nade nem nekem :P -
Ezt már tegnap belinkeltem :P -
Hát azt én se tudom :D
Lehet csak a plakátot...bár én még azt se láttam :D
Hameg láttam volna már nem lenne ott az tuti :DDD -
Akkor ragyogoan tudtam.
Akkor a "kis aranyos helyes rokonom" mit nézett azt nem tudom.
Na de nem is mondok róla semmit mert néha olyanokat mond atyaég.
-
Jah reklámozd csak a bannerodat :DDD
Amúgy meg nagyon kira ;) -
banner? -
QRVÁRA NEM :D -
Az lehetséges hogy boltban már kapható a game?
-
ebből a szempontból sztem nem lesz nagy különbség a 2 játék között, mivel ezt is emberek játszák majd :) -