172102
  • joebacsi
    thx, de még nincs kész, csak hát ugye idő :(
  • TDC Geronimo
    Hát az bizony nagy hiba :)
  • TLD Robi
    Joebacsi király lett az a banner.Gondolom nehéz volt megcsinállni.
  • TLD Robi
    Engem nagyon érdekelne,ha tudnék angolul :D

U.I.:Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek-----> K.H.Ü.M :)
  • TDC Geronimo
    Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
  • TDC Geronimo
    Ezt már többször is megerősítették....ez nem újdonság! Csak azt felejtik el közölni, hogy mikor.
  • TDC Geronimo
    Thx....ideje lenne :P
  • joebacsi
    nah megvagyok :)
    lassan tényleg megcsinálom már azt a tettves admin felületet a bannerhez :)
  • Rafia
    A végét nézzétek:

Pretty soon you won't need to go to an old aircraft hangar in Germany to play BF2. You'll be able to play the demo in your own home.

Tehát újra megerősítik, hogy lesz demo. Pretty soon. (monnyuk május közepén szerintem)
  • TDC Geronimo
    Jóvanna.....tehetek én róla, hogy most jönnek ki ezek a hírek :)
  • joebacsi
    huhh te is jókor nyomod a híreket, pont mikor filmet készítünk, és egy deka időm nincs...nah most viszont feldobom őket gyorsan a bannerra
  • TDC Geronimo
    Mi na ja? :)
    Te inkább tedd fel a POE-t azt gyere fightolni! ;)
  • Thanatos
    nézőpont kérdése... én inkább megyek sokobanozni helyette :P
  • Tgabbar
    Na ja...... :).
  • TDC Geronimo
    hát a 0.1 óta azért változott egy "kicsit" ;)
    Qrva jó lett...sztem tedd fel újra ;)
  • Temporal Vortex
    POE-ben kijavították már a helikopter célzást? Amikor legutóbb játszottam vele(0.1 volt talán) becéloztam egy tankot és a rakéta totál máshová ment
  • TDC Geronimo
    Tény, hogy a vietnam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de azért nem szar az.
  • Thanatos
    mivel szvsz vietnam lett a tavalyi év bukása/csalódása... legalábbis nekem...
  • TDC Geronimo
    Gamespy iromány itt. Persze csak akit érdekel :)
  • TDC Geronimo
    Én ezt nem mondom :)
    Nekem viszont ez az "új" vietnam mod....a POE iszonyatosan bejön.....már 4 hónapja szinte csak ezzel játszom. Na jó néha volt egy kis bf42, vietnam, meg egy csipetnyi dc is :)
  • Zs0lt1
    DC-ban sokkal finomabb, kiegyensúlyozottabb mozdulatokkal kell a helit kezelni, sztem simán hozzá lehet szokni. Idő kérdése csak :-)
  • Amon Serrano
    Ja és én is Battlefieldeztem, aminek bizonyos szemzőgből jobb hangulata van/volt, mint a vietnamnak! A DC viszont nem tetszett nagyon! Főleg a heli irányítása! Tudom erre most az lesz, hogy a Vietnam helijei lámáknak valók!
  • TDC Geronimo
    Hát igen.....de ha megnézted mondjuk azt a 650 megás BFCon-os prezentációt ott nem volt rendezett videó (illetve volt egy trailer). Amikor a ficsőröket mutatták be. Az újraélesztéstől elkezdve a squadokig . Nos.....nekem ott is meggyőző volt ;)
  • Amon Serrano
    Ez természetesen nálam sem kérdés, csak pontosan így csinálnak hülyét a játékosokból, hogy állandóna csúsztatgatják a megjelenéseket! Azért remélem tényleg megéri várni! Videók alapján egy nagyon jó gámának ígérkezik! De azért azt már megtanulhattuk, hogy ezek a jól rendezett videók csalókák tudnak lenni!
  • Beers
    Én meg dc-ztem úgyhogy szintén nem kérdés!
  • TDC Geronimo
    Hát a többségünk játszott a sima BF-el, a vietnammal, én személy szerint meg most POE-zom......és nem kérdés, hogy fogok-e Battlefield 2-ni.
  • Amon Serrano
    Miről van itt szó egyáltalán! Még meg sem jelent ez a szar, de már most 1/3 -a a vietnam topicnak! Kíváncsi vagyok, mennyien fogtok ezzel játszani! A vietnam is úgy indult, hogy jajj de nagyon várom, megy hu de jó lesz! Azt most meg azok az emberek sehol sincsenek!
  • Tgabbar
    Vigyázzatok,mert a dr.kohász barátunk mostanában a közeli Silent Huter III-ban leledzik....
    Féééljeteeeek...!!!
  • Joe004
    Hát igen az mp5 az mp5 és nem valami izrali xar m4.... még aki kapja a töltény az is örül neki, hogy mp5-ből kapta és látványosabban esik össze :D !
  • TDC Geronimo
    A videóban az egyik MEC katona valami kib@szott élethűen döl össze miután megsorozzák az MP5-el :-)
  • TDC Geronimo
    Tényleg....JOEBACSI BANNERFRISSÍTÉST KÉREK!!!....már 3 új hír is van kinn :)
  • uHs Gerzson
    Nem is neked irtam te BF2 (M4) mániákus :P
  • TDC Geronimo
    Ha 1 sec lenne benne akkor is leszedném :)
  • uHs Gerzson
    Ja és csak az tölcse le akit érdekel 10 másodperc bf2 :D
  • uHs Gerzson
    NEW Movie vagy mi a szösz :P
  • TDC Geronimo
    Grrrrrrrr......nana
  • Ahhoj
    ez a játékpuska? :P
  • uHs Gerzson
    Tessék :P
  • Joe004
    Mp5 nincs csak ez a szar?