172102
  • TLD Robi
    A Banner szerintem is jó,amit joebacsi csinált és nekem tetszik.
  • Beers
    Érdekes egy movie!
  • TS Zolly
    Nemértem. Minek fikázni a bannert, nekem szép gyorsan jön, tán még 2 sec se kell, és még jól is néz ki. Operával szar? Használj mást.

Egyébként mikor lesz demo?
  • joebacsi
    namost itt egy ember, mondjuk Kázmér...Kázmér még életében nem látott béefet, de a haveroktól már hallott róla. Viszont Kázmér már régóta fórumozik az sg-n. Rábukkan erre a topikra.
    Első lehetőség: nincs banner, nincs bf.hu:
    Kázmér elkezd kérdezősködni hogy milyazabéef? Szépen elmagyarázzák neki türelmesen képekkel illusztrálva, hogy mégis valami fogalma legyen a dologról. Namost ez eddig kb 2 oldalnyi hozzászólás...Utánna Kázmér ki akarja próbálni interneten is...újabb 2 oldal...igenám de neki nincs eredeti játéka...
    És ekkor rátalál a topikra Kázmér2....
    Második lehetőség: van egy szaros 150kbyteos banner egy faq-al, és pár haszontalan linkkel, amivel a bfhu-t reklámozza
    Kázmér betölti a topicot, úgy érzi hogy a fél élete lepergett abban a 2 másodpercben, de nagy nehezen a végére ér...ekkor valami hirtelen felindulásból rákattint a bf.hura, amiről még életében nem hallott, de úgy gondolja hogy rossz nem lehet...olvasgatja, nézegeti, olvasgatja, nézegeti...majd rájön hogy ez kell neki, és go netre...namost ekkor megint rákacsint a bannerra...talál valami olyasmit hogy faq, és azon belül egy "Hogyan tudok neten játszani?" kérdést...szépen rákattint, és pontról pontra végigköveti az olvasott lépéseket és már megy is hentelni...Kázmér2vel az oldalán...

hmm...sztem is fas*ság a banner, mert kevés az érdemi információtartalma...
    nah joccakát
  • joebacsi
    1. egy ugyanekkora jpeg kép kb 80 kbyte, szoval ez kb 80kbyteal magyobb
    2. akit érdekel a bf2 topic, az valszeg játszani is akar vele és annak tuti nem modemes netje van. namost szélessávú nettel a letöltési sebesség kis hazánkban minimum 40-45kbyte/sec. tehát a flash banner miatt 2 masodperccel nagyobb a letoltesi idő. A túlzott sebességfanatikusokat kivéve, sztem nem zavar senkit ez a +2 sec
    3. lassan kész leszek azzal is, hogy a faq kattintható lesz, és mindenféle alapkérdésre választ lehet majd itt kapni, ezen a szaros 150kbyte-os banneren, hátha megússzuk azt, ami a hl2 topicban volt...
    4. aki tisztában van minden információval amit a bannerből nyerhet, és úgy érzi, hogy egészségére káros az az elvesztegetett 2 másodperc, az még mindig létrehozhat egy "új szűrőt"...
  • TDC Geronimo
    Érdemi haszna valóban nem mindig van, de miért is? Mert vannak olyan emberek akik állandóan kérdezgetik, hogy "Mikor lesz demó?" vagy "Mikor jelenik már meg?" ahelyett, hogy egy pillantást vetne a bannerra és rávinné azt a ki******* egeret a FAQ-ra, hogy megnézze. Na de mind1....nekünk tettszik és ez a lényeg :P
  • Thanatos
    amugy technikailag tényleg minden elismerés a készitőé, én ezt nem is vitattam hogy nem jó...
  • Thanatos
    tény de még a "forum képét is rontja" ;PPPPP
    amugy nemtom feltünt -e nem is én tettem szová és személy szerint én nem is nézem, erre való az adblock ;) (ennek az ff kiterjesztésnek még a neve is illik az esethez emrt ez a banner gyk, egy 100% bf.hu reklám, érdemi normális információtartalma igen csekély a reklámon kivül :P)
  • TDC Geronimo
    Mi örülünk és büszkék vagyunk, hogy ilyen fasza bannere van a topicanak....akinek nem tettszik az ne nézze...ennyi
  • TDC Geronimo
    Húbazz, mekkora is az a 150k...legalább 0.1 sec amíg leszedi......LOL
  • Thanatos
    sajnos kénytelen vagyok madrac-al egyetérteni, akit érdekel megnézi bf.hu-t akit meg nem töltheti potyára a 150k-s flashbannert :P de nekem mind1, adblock rulzik :)
  • TDC Geronimo
    Hogy minek ide?
    Mondjuk, mert ott a FAQ alatt, hogy mikorra is várható a megjelenés
    Nameg a bf.hu-s hírek innen is elérhetőek. Amúgy meg nem sok topic büszkélkedhet ilyen fasza bannerrel.
  • madrac
    Ok,csak a proxomitron miatt volt bugos.
    De amúgy nem tudom minek ide 150K-s flash banner,csak, hogy legyen rajta két ki-be csukható szövegdoboz egy fórumban.
    Na nembaj beállítok egy új szűrőt a proxomitronban..
  • TDC Geronimo
    Videó
  • Bandew
    bezony
  • Mr Manson
  • Hysteria
    szép jo reggelt :)
  • Beers
    Muszáj megint elkezdeni?
  • Mr Manson
    demo?
  • TDC Geronimo
    Jéé ki van itt :D
    tudom...tudom...olvasod mindig csak ritkán írsz.... :D
  • Bandew
    Hmmmm, elhiszem, hogy már szivesen játszanál, de asszem az nem segít a dolgon, ha trágár szavakat használsz.
  • joebacsi
    én meg lefilmeztem klántársamat (ossi) akció közben (hamár gizdulás :P):
  • Tibor
    bocs a méret miatt de így szebb
  • Tibor

lefényképeztem a szobám díszét:D
  • joebacsi
    mi a baj vele?
  • madrac
    opera alatt másnál is bugos a banner?
  • madrac
    opera alatt másnál is bugos a banner?
  • TDC Geronimo
    Az igen :O
  • Hysteria
    :DD
  • joebacsi
    hmm..azzal kezdődik hogy egy amcsi sniper megölte magát :)
    amugy bódog névnapot innen is zsótinak :)
  • Zs0lt1
    Kösszépen ;-)
  • uHs Gerzson
    Találtam egy müködö linket a tegnapi statisztika programhoz itt.

Ja és BNN Zs0lt1 :)
  • Tgabbar
    Boldog Névnapot!
  • Hysteria
    Boldog névnapot Zsolt1
  • Zs0lt1
    Majd :P
  • TS Zolly
    Mikor lesz BF2 demo?
  • Hysteria
    :))
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg nem tom, hogy miért mondod, hogy nem vagy jó bf-ben....
  • TDC Geronimo
    :D
  • Tgabbar
    Legalább abba jóvagyok 8)