172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Don 1 kérdés:
A gyalogosoknak elég 1-2 golyó mint Vietnámban és DCben vagy azért nem alnak meg egyből a katonák mint pl BFben(kell lőni őket egy ideig)? Remélem ezt is sikerült kipróbálni :) Nekem pl ez a legfontosabb dolog.... -
CSÁ MINDENKI! Azt szeretném megkérdezni , hogy tugya e vki kb mikorra várható a játék megjelenése? -
Thanatos #6561 pl lehetne ugy hogy amcsi gépek ugye erősebbek, jobbak , etc..., de pl 5ször lassabban termelődnek újra mint az enemy gagyigépei, vagy hasonlo :) -
Thanatos #6560 az a gáz hogy a gerilla hadviselést képtelenek megvalósitani bf-ben valahogy, pedig vietnamban is erről kellet volna hogy szoljon az egész game és mégse erről szolt..., pedig normális hadviselésben lehet hogy nem érnek fel arabok/egyébb népek az amcsikal de gerilla hadviselében már nem egyszer csunyán odaverték őket... (ui.: azt hogy egy gameban ezt emgvalósitani hogy lehet énse tudom, de a sok okos dice-os kitalálhatna valamit :P) -
Thanatos #6559 nem mind1 hogy a helikért van vagy az egéybb jármüvekért? amugy normális admin jelenlét kéne szerverekre és akkor iylen problem 2 hét után tuti nem lenne... :) -
Repülni mindenki tud vele de lőni az más tészta. -
Sokkal, sőt vietnam-ban túlságosan is könnyű helizni. -
Pont azért írtam azt, amit. ;)
A készítők így döntöttek, én ezzel nem vitázni akartam, csak leírtam, mint érdekességet, hátha valakit érdekel. Pont. ;)
Ami az összehangolást illeti, az egy másik kérdés, hadvezetési szinten való téma. Ugyan az arab hadseregeket nem szokás a nyugati seregekhez mérni ilyen téren, de azért nem is olyan ostobák, pl. az Iraki Köztársasági Gárda Medina hadosztálya a második Iraki-háborúban okozott kellemetlen pillanatokat a támadó amerikai egységeknek - igaz ehhez az is kellett, hogy az amerikai hírszerzés brutális szinten alábecsülte a harci képességeiket. Csakhogy az iraki felső vezetés kimozdította őket a védekező állásból, támadóharcban pedig az alap T-72B-k nem érnek fel az M1A1-esekkel, úgyhogy a Medina hadosztály kivérzett...
De még 1x kihangsúlyoznám, hogy én itt most szigorúan a felszereléssel kapcsolatban ejtettem meg egy érdekességet. ;) -
A Vietnamban könnyebb heilzni, mint a DC-ben? -
btw, interjú a DICE-szal:
http://www.bf2.se/page.php?id=175&PHPSESSID=bfc639db3a7f7bfcb00f778cc72e2f96
1 kérdés kiragadva:
- When can we expect a demo?
- We are working on specifiying a date. (Bf-news.com comment: The demo can't be far away!)
Nem azért, lehet, hogy rosszul értelmezem, de most azon dolgoznak, hogy egy dátumot be tudjanak nyögni? :Ð -
Háát ebben kicsit csalódtam, megint lesz majd tk-zás a helikért ezerrel. -
Na jó de ezeket a fegyvereket össze is kell hangolni, megfelelő felderítés stb.. kell amire az USA képes, viszont az arabok nem feltétlenül... és ezek a fegyeverek manapság már nem sokat érnek egymagukban "ledobva" a harctérre! És itt ütközünk megint abba a ténybe, hogy a BF2 1 arcade FPS lessz aminek annyi a köze a valósághoz, hogy valós helyszínekeken valós fegyverek vannak benne! De nem is akarok veled többet vitázni mert te jobban értesz hozzá... és igazad is van :) ! -
Naja, de a MEC nem egyenlő Irakkal. Mellesleg ha már a politkai részénél tartunk, nem tudom, mennyivel etikusabb Szaud-Arábiának F-15-ösöket, F-16-osokat és M1A2-eseket adni. Szaud-Arábiát ugyanúgy aféle nyugati-barát báb-vezetés irányítja, mint amilyen anno az Iráni Sah volt. Ha a vezetés elbukik, akkor ezen technológiák a szélsőségesek kezére kerülhetnek, anno is csak akkor kaptak a fejükhöz, amikor a Sah bukása után az Iráni légierő F-4-esei és F-14-esei a vallási vezetésű irán kezére kerültek. Ráadásul az F-14-esek közül még legalább két tucat ma is repül, és úgy tünik, a típus tovább lesz rendszerben Iránban, mint az USA-ban...
Amúgy pont azt írtam, hogy valószinüleg a játékosok "lelki békéjéért" döntöttek úgy, hogy orosz fegyverei lesznek a MEC-nek, de a nagy harci helyzet az, hogy a közel-keleti országokban túlnyomó többségben nem orosz, hanem Amerikai és Európai fegyverek vannak. Hogy hülyén néz-e ki, vagy sem, az meg viszonylagos, mennyivel jobb egy olyan álomképet babusgatni, hogy a "rosszfiúknak" mindig orosz fegyvereik vannak? -
Nemnem. Épp az a helyzet, hogy az egyik fél mindenképpen az USA (ezért írtam lent, hogy a játék ipari méretekben az USA-ra koncentrál ;)), pont hogy Kína vs. MEC nem lesz... -
Jó ez igaz de pl Iraqba is az Oroszok vonattal vitték a sok Mig-29-et a 90-es évek elején! Most meg már pénzt csinálnak mindenől, nem nézik meg kinek adják el a fegyvereket! Meg hát mindkét oldalon amcsi fegyverek hülyén néznének ki! -
Ezt én se értem, hogy a MEC-nek miért kizárólag orosz haditechnikája van, ráadásul a legmodernebbek. Ennyi erővel lehettek volna az oroszok a 3. fél.
Bár elképzelhető, hogy politikai okoból mind az amerikaiak, mind a kínaiak csak a MEC ellen fognak harcolni, USA vs Kína pálya nem lesz. -
Afrancba. Bárki tud majd helizni.
-
Hát tőled még nem kaptam meg...asszem :D -
Tgabbar #6545 Téged...????? Simán ,bármikor :DDDDD -
Nah megnyílt a bf.hu-n a Battlefield 2-es topic....itt elérhető ;) -
Hmmm...ennek örülök. A normális hitboxnak is örülök...legalább nem csítereznek többet le...talán :D -
Most nézegettem a hivatalos oldalt, és feltünt, hogy a MEC kizárólag orosz fegyverzettel rendelkezik. Ugyan nem tudom, hogy pontosan milyen történetett kanyarítottak a Közel-Keleti szuperhatalom alá, de a közel-keleti országokban rengeteg amerikai, és európai (főleg francia) harcjármű van rendszerben, és például a HK MP5-ösöket G3-asokat több közel-keleti állam licencbe gyártja.
Pár érdekesség e téren:
Támadó Helikopterek:
AH-1J (Irán)
AH-64A/D (Szaud-Arábia és Egyesült Arab Emirátusok)
Vadászgépek:
F-14A (Irán)
F-15C és E (Szaud-Arábia)
F-16A/B/C/D/E és F (Szaud-Arábia, Bahrain, Jordánia, Oman, Egyesült Arab Emírségek)
Mirage 2000 (Egyesült Arab Emírségek, Abu Dhabi, Quatar)
Szárazföldi harcjárművek:
M1A2 (Szaud-Arábia)
Leclerc (Egyesült Arab Emirátusok)
M2A2 Bradley (Szaud-Arábia)
Persze érthető, hogy a játékosok szempontjából nem üdvös ezen járművek feszegetése, ezért valószinüleg a "politikai korrektség" miatt a MEC kizárólag orosz felszereléssel harcol. ;) -
haxoror #6541 "Helizés és repülés egyértelmü POE/Vietnam"
-
hát nem tudom...
ütös képek, de remélem azért ilyen csunya a grafika mert szar gépen volt tesztelve. sok ujat nem találok benne, -
Helizés és repülés egyértelmü POE/Vietnam de a hőforrások miatt sokkal nehezebb eltalálni néha dolgokat mint hinnénk, amúgy ezek a képek amik megjelentek a német oldalon nem referenciák a kinézetre mert: 1. baromi sz@r minőségű képek, 2. valami sz@r gépen lettek shotolva kis felbontásban. Van élő HUD ami marha jó, tekintve néha azt sem tudja az ember merre van... DC-ben sem.
Ami érdekes, hogy szerintem a hitboxot a karaktereknél visszább vették mint a BF-ben volt. Tehát ha bebújsz a fal mögé akkor nem halsz meg, BF/DC-ben ez sokszor előfordul menet közben mert kilóg a hitbox. Amúgy vannak olyan anyagok amiket át lehet lőni a játékban, ilyen pl. a lemez kerítés... amögött nem ildomos elbújni. -
Lesznek valamikor olyan képek, amelyeken nem csak az USA eszközeire koncentrálnak? Oké, hogy a játék ipari méretekben az USA-ra koncentrál, de azért némi változatosság nem ártana, nem? ;)
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy fogják megoldani az oldalak kiegyensúlyozását, mert az oké, hogy semmi köze a játéknak a realitásokhoz, de mégis hogy fogják megoldani? na majd meglátjuk... -
hát nemtudom ezeket a képet milyen grafikai szinten csinálták mer elég rondák remélem olyan lesz mint ami a videóba volt nempedig ez a izé.. -
Szerintem meg egyikre se hasonlítson, legyen egyedi és új. -
Én szerintem inkább a vietnám éés a dc között legyen, csak a fordulékonysága ne legyen olyan szar, mint a poe-ban. -
Thanatos #6534 inkább se poe se vietnam... :) -
Remélem köze nem lesz a POEhoz :P Inkább a Vietnam. -
DonC írhatnál valami beszámolót! -
Remélem PoE és DC között lesz. -
ÁÁÁ repültél super cobrával milyen az irányítása (mármint mihez hasonlít bfv poe vagy inkább dc?) -
neked is jóéjt és reménykedjünk,hogy holnap kapunk egy brutális jó videót vagy mégjobbat a demót vagy annál is jobbat a teljes játékot(az utólsó nem való színű,de a demó se,csak a videó esetleg :D) -
Nah jóéjt mindenkinek és remélem holnap sem maradunk BF2-es hírek nélkül ;) -
Annál már dúrvább...... -
demóláz feeling...:) -

no comment....
-
Besírós bebüntetős képek!!!!