172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Röhögném ha ő vezetné a Bftracks-et! -
szerinrtem külföldön több a lófaszjóska mint itthon, és itt legalább tudod jelezni az adminoknak ha valami nem tetszik
engem bfvben naponta egyszer kivágnak egy külföldi szerverről csak mert felbosszantom magam valamin...
bár lehet hogy velem van gond?
-
hú ez elég durva gamma lesz, nagyon úgy tűnik...
és lesz benne
elektronikus hadviselés is?
-
csak akkor lesz jó ha csak eredeti gameval mehet játszani és ha szórakozik akkor admin.bannplayer
-
nem hiszem :Ð -
Hát majd meglátjuk mi lesz a magyar szervereken.....ha tele lesz ilyen lóf@szjóskákkal már bocsánat akkor tépünk külföldre......bár ott is vannak szép számmal :) -
GeneralTao #7598 Másnem lekodolod majd a szervert és csak azoknak adod meg akkikben megbizol.
-
Thanatos #7597 az eddigi scenet már nehéz tovább rontani 

-
Bazzeg 2 kemény nap szünet után visszamentem POE-zni és megint felbaszták az agyamat.....előre félek a BF2 scene-től.....ugyebár az a sok új játékos.... -
Thanatos #7595 én egy demot köszönnék neki ikább 

amugy meg aki ezt az ugratást mellreszivja szeritnem meg is érdemli
-
"Already Battlefield 2 will be my game of the year. Where Half Life² will disappear in gaming history as overhyped, Battlefield 2 will single-handedly rewrite gaming history, just as its predecessor ..." :) -
Gyorsan telik az idő,amikor utoljára néztem még csak 40 valahány nap volt hátra! :) -
A tegnapi 3 videóhoz tartozik egy nagy leírás is amit itt olvashattok.....nem írok már semmit, mert megint lehúrrogtok.... -
köszi :) -
Mit akarsz már? Már kijött nem emlékszel? :D -
Hát jah......de mit is mondanék ha egyszer qrvajó :) -
:) -
Picador #7587 37nap
37nap
37nap
37nap
37nap
-
-
-
Tgabbar #7584 :DD -
jó napot! demo? -
Sztem gero, csak annyitkérdez majd tőlük a BF2-ben:
Nna hogy tetszik a spawn screen? :P -
Most miért maceráljátok Geronimot? Assze elég sok hírt köszönhetünk neki a BF2-ről. A lelkesedése meg olyan amilyen... 

-
Thanatos #7580 az már felse berül bennem hogy ha bármiben is szerepel ez a bet+szám kombo nem élvez el rögtön attol függetlenül miről van szó... :) -
haxoror #7579 És akkor az M4-ről még nem is beszéltünk...
-
Thanatos #7578 bár van egy oylan érzésem ha nem lenne benne semmi csak bf2 logot mutatnák három és fél órán keresztül neked akkor is qrvajó lenne :PPPP -
Thanatos #7577 most őszintén..., volt már oylan video amire nem ehez hasonlo votl a reakciód? :) -
Huhh....harmadjára nézem, de nem tudok betelni :) -
AZTAQRVA ESZMÉLETLEN JÓÓÓÓÓÓÓÓ -
3 új videó itt!!!
Most szedem...szal véleményt csak utána mondok :)
u.i. Joebacsi hogy sikerült a magyar? :) -
az európai példányokat elvileg 06/17-én indítják útnak, tehát várhatóan vmikor a következő héten lesz a boltokban elvileg. gyakorlatilag szerintem az usa shipping date idején került a boltokba európában is (06/23), de hogy ehhez képest itthon hány nap csúszással lesz kapható... :) -
Jah :D -
Tgabbar #7571 Vagy ha a Hellfire nevű "fáklyákat"
-
Elég lesz ha a fákylákat dobálja a heli ....nem kell kiugrani ;) -
Jah de ez is olyan átbaszásos :) -
Az áprilisi hírlevélben lévő video letölthető gigametálbrutál minőségben :-)
http://www.battlefield2.info/main.php?func=dl&id=53&tv=1_2 -
vigyázz megint jön a büntipont :P -
haxoror #7566 2005-06-17
hétfőpowa :D -
haxoror #7565 2005-06-14
bannerpowa :)