172102
  • joebacsi
    thx :)
  • grizzly21
    Tök jó, ki csinálta a visszaszámlálót? Tetszik.
  • joebacsi
    nem adnak ki demót => szar banda
  • joebacsi
    megint csak a nemeteknél?
  • R0sc0
    lesz magyr szerverr vagy megint csak a németeknel lehet zuzni??
  • joebacsi
    nekem már vége a sulinak, hol a bf2??
  • Thanatos
    e azért erős tulzás ede valami iylesmi igen :PPP
  • Mr Manson
    Jó lesz de nem nem hipperszuperjó... az max a 42ő volt!
    Eldol majd, de eddig semmi jot nem lattam, sok kamukep, de ez volt eddig minden jateknal (pl HL2) istenetés aztán lebögés!
  • Kicsirigo
    Persze mert BF-hez ész is kell.
  • Skiper
    mondjuk ezzel én is hasonlóképp vagyok.. sok volt az előkamu, elegem is lett belőle. csak a képek meg a videók, de a demó sincs sehol. egyszóval még mindig szar a banda, és attól, hogy egy hiperjó játékot csinálnak, még mindig nagyorrú f*szarcú vér folyik az ereikben.
  • Hysteria
    36 nap :))))
  • Mr Manson

... csak nem hiszek se a DICEben, se az EAba ... nem gyöztek meg eddig ezzel a BF2ő dologgal. Ha sikerül, meghajlok elöttük igérem!
  • Thanatos
    valamelyik interjuhéban azt irták hogy azért jön ki elöbb eu-ban mert itt hamarabb van vége a sulinak..., szal ilyen szempontbol tényleg csak kérdés menyit fog tényleg csuszni :)
    aki meg dógózik azzal nem kalkulálnak hogy iylen gyermeteg lelkületi (pedig ucso ismereteim szerint bf-ben joval magasabb az átlagéletkor mint pl egy cs-ben :P)
  • Skiper
    örülök, hogy ha a logód már nem is, de a pesszimizmusod megmaradt :]
  • Nagydög
    "azt vágjátok, hogy pont vége lesz a sulinak és bf2..
    ebből a szögből nézve jófejek a készítők, így legalább nem a tanulás rovására kapja el a hév a játékosokat a bf2 miatt :]"

Bázzzzz! Es majd a ceget is bezarjak mig en BF2-zok? Megmondom mindenkinek, hgy nem kap kozuzemi szamlat, mert nem erek ra csipcsup ugyekkel vacakolni. :)))
  • Mr Manson
    és mindenki megy nyaralni... ezért fogjak még 2 hónapot tolni... figyeld majd csak meg
  • Skiper
    azt vágjátok, hogy pont vége lesz a sulinak és bf2..
    ebből a szögből nézve jófejek a készítők, így legalább nem a tanulás rovására kapja el a hév a játékosokat a bf2 miatt :]
  • uHs Gerzson
    Ez egy nagy vacak csak nagyobb a felbontás
  • BurnBaby
    nos én is rendesen láma voltam :) szal eléggé máshogy kell majd lőni benne, mint a bf vagy bfv. legalábbis az első élményem ez volt
  • Mr Manson
    grafikát javitottak már a srácok?
  • Zs0lt1
    Ma jétszunk az LRRP-vel cb ladder meccset bfv-ben, majd jól kikérdezzük őket :)
  • Mr Manson
    és?
  • Nagydög
    "De célozva válhoz tartással lő,azért azzal illik pontosan lőni!!Headshot és kész..... :)"

Persze. Ha a celpont is ismeri az illemet, es nem rohangal, meg szokdecsel ossze vissza, sot a fejet is jol nevelten a csotorkolathoz hajtja. :)

• Nahar
    De célozva válhoz tartással lő,azért azzal illik pontosan lőni!!Headshot és kész..... :)
  • TDC Geronimo
    "Nemely kilott tarbol talan ha 4-5 golyo talal" .....ez így van! Sokan ezt nem veszik észre a videókban. Azt hiszik, hogy az egész tárat belelövi.....igenám, de ha megnézed a sebzésindikátort máris látod, hogy igencsak kevés volt a bevitt találatok száma. Egyszerűen csak láma aki játszik vele :)
  • TDC Geronimo
    Itt megtaláljátok a múltkori GIGA.de adás videóit magas minőségben. Még nem néztem meg szal nem tom mennyivel jobbak, de azért biztos érdemes megnézni :)
  • Nagydög
    "Ilyen erősek a golyóállómellények?!Mert vkibe majdnem egy tárat ereszt..."

Fraszt! Nem valakibe, hanem valakire. Nemely kilott tarbol talan ha 4-5 golyo talal. Mondjuk en konnyen ugatok. Mesterlovesz vagyok. Tiz lepes tavolsagbol mar kifejezetten kis epuleteket is eltalalok. :)
  • TDC Geronimo
    Legyen mibe belekötni :)
  • Cobra.
    Az ugrás még mindig elég érdekes volt, mintha 0,5-ön lenne a gravitáció
  • uHs Gerzson
    Igen egyes kasztoknak van golyóállómellénye igy nem mindegy kit lösz :) de az is igaz hogy még mindig kiegyensulyózás alatt van a játékok.
  • Nahar
    Ilyen erősek a golyóállómellények?!Mert vkibe majdnem egy tárat ereszt...
  • Nahar
    Ja és a hangok is nagyon jók!!Azok a fegyverropogások...ezért nem szeretek új videókat nézni... :)
  • Nahar
    jaja gondoltam is rád,h h örülhetsz neki ;DD Az láttátok h az Abrhams tanknak nincs teteje?! :) vmi hiba lehetett...
    Szerintem ez a legjobb videó!Már csak 37 nap!
  • uHs Gerzson
    A Sajátján álmában :P
  • Hysteria
    :))
  • suncee
    Joe miert kinek a gepen lattad a videokat ? :)
  • Joe004
    Jók az új videók ;-) !
    Csak a saját gépemen látnám már...
  • TDC Geronimo
    Láttuk hát :)
    Egy csomót megy M4-el :D
  • Nahar
    Nagyon nagy az a PC GAMER gameplay videó!!Csak Láttátok gondolom!
  • TDC Geronimo
    Hát jah.......bár sok lesz az új játékos és én ettől tartok egy picit.....báááár sztem előbb utóbb megunja az állandó spawnképernyő bámulást :)