172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
thx :) -
Tök jó, ki csinálta a visszaszámlálót? Tetszik. -
nem adnak ki demót => szar banda
-
megint csak a nemeteknél? -
lesz magyr szerverr vagy megint csak a németeknel lehet zuzni?? -
nekem már vége a sulinak, hol a bf2?? -
Thanatos #7638 e azért erős tulzás ede valami iylesmi igen :PPP -
Jó lesz de nem nem hipperszuperjó... az max a 42ő volt!
Eldol majd, de eddig semmi jot nem lattam, sok kamukep, de ez volt eddig minden jateknal (pl HL2) istenetés aztán lebögés!
-
Persze mert BF-hez ész is kell.
-
mondjuk ezzel én is hasonlóképp vagyok.. sok volt az előkamu, elegem is lett belőle. csak a képek meg a videók, de a demó sincs sehol. egyszóval még mindig szar a banda, és attól, hogy egy hiperjó játékot csinálnak, még mindig nagyorrú f*szarcú vér folyik az ereikben. -
36 nap :)))) -

... csak nem hiszek se a DICEben, se az EAba ... nem gyöztek meg eddig ezzel a BF2ő dologgal. Ha sikerül, meghajlok elöttük igérem! -
Thanatos #7632 valamelyik interjuhéban azt irták hogy azért jön ki elöbb eu-ban mert itt hamarabb van vége a sulinak..., szal ilyen szempontbol tényleg csak kérdés menyit fog tényleg csuszni :)
aki meg dógózik azzal nem kalkulálnak hogy iylen gyermeteg lelkületi (pedig ucso ismereteim szerint bf-ben joval magasabb az átlagéletkor mint pl egy cs-ben :P) -
örülök, hogy ha a logód már nem is, de a pesszimizmusod megmaradt :] -
Nagydög #7630 "azt vágjátok, hogy pont vége lesz a sulinak és bf2..
ebből a szögből nézve jófejek a készítők, így legalább nem a tanulás rovására kapja el a hév a játékosokat a bf2 miatt :]"
Bázzzzz! Es majd a ceget is bezarjak mig en BF2-zok? Megmondom mindenkinek, hgy nem kap kozuzemi szamlat, mert nem erek ra csipcsup ugyekkel vacakolni. :))) -
és mindenki megy nyaralni... ezért fogjak még 2 hónapot tolni... figyeld majd csak meg -
azt vágjátok, hogy pont vége lesz a sulinak és bf2..
ebből a szögből nézve jófejek a készítők, így legalább nem a tanulás rovására kapja el a hév a játékosokat a bf2 miatt :] -
Ez egy nagy vacak csak nagyobb a felbontás
-
nos én is rendesen láma voltam :) szal eléggé máshogy kell majd lőni benne, mint a bf vagy bfv. legalábbis az első élményem ez volt -
grafikát javitottak már a srácok? -
Ma jétszunk az LRRP-vel cb ladder meccset bfv-ben, majd jól kikérdezzük őket :) -
és? -
Nagydög #7622 "De célozva válhoz tartással lő,azért azzal illik pontosan lőni!!Headshot és kész..... :)"
Persze. Ha a celpont is ismeri az illemet, es nem rohangal, meg szokdecsel ossze vissza, sot a fejet is jol nevelten a csotorkolathoz hajtja. :)
-
De célozva válhoz tartással lő,azért azzal illik pontosan lőni!!Headshot és kész..... :) -
"Nemely kilott tarbol talan ha 4-5 golyo talal" .....ez így van! Sokan ezt nem veszik észre a videókban. Azt hiszik, hogy az egész tárat belelövi.....igenám, de ha megnézed a sebzésindikátort máris látod, hogy igencsak kevés volt a bevitt találatok száma. Egyszerűen csak láma aki játszik vele :) -
Itt megtaláljátok a múltkori GIGA.de adás videóit magas minőségben. Még nem néztem meg szal nem tom mennyivel jobbak, de azért biztos érdemes megnézni :) -
Nagydög #7618 "Ilyen erősek a golyóállómellények?!Mert vkibe majdnem egy tárat ereszt..."
Fraszt! Nem valakibe, hanem valakire. Nemely kilott tarbol talan ha 4-5 golyo talal. Mondjuk en konnyen ugatok. Mesterlovesz vagyok. Tiz lepes tavolsagbol mar kifejezetten kis epuleteket is eltalalok. :) -
Legyen mibe belekötni :) -
Az ugrás még mindig elég érdekes volt, mintha 0,5-ön lenne a gravitáció
-
Igen egyes kasztoknak van golyóállómellénye igy nem mindegy kit lösz :) de az is igaz hogy még mindig kiegyensulyózás alatt van a játékok. -
Ilyen erősek a golyóállómellények?!Mert vkibe majdnem egy tárat ereszt... -
Ja és a hangok is nagyon jók!!Azok a fegyverropogások...ezért nem szeretek új videókat nézni... :) -
jaja gondoltam is rád,h h örülhetsz neki ;DD Az láttátok h az Abrhams tanknak nincs teteje?! :) vmi hiba lehetett...
Szerintem ez a legjobb videó!Már csak 37 nap! -
A Sajátján álmában :P -
:)) -
suncee #7609 Joe miert kinek a gepen lattad a videokat ? :) -
Jók az új videók ;-) !
Csak a saját gépemen látnám már... -
Láttuk hát :)
Egy csomót megy M4-el :D -
Nagyon nagy az a PC GAMER gameplay videó!!Csak Láttátok gondolom! -
Hát jah.......bár sok lesz az új játékos és én ettől tartok egy picit.....báááár sztem előbb utóbb megunja az állandó spawnképernyő bámulást :)