172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
BB volt a házigazda, de Ő pártatlan módon nem törölt. Erre jött valaki és visszamenőleg kitörölt minden szemetet... Mellesleg lehetett dolga,mert kb. percenként volt 40 hozzászólás!:P -
TS Zolly #7923 Jaja! megyek is bf topicot olvasni.
-
Nosztalgiázunk? -
hát a bf topik moderálás egy elég nagy félreértésen alapult. Olyan ember kezdte törölgetni az üziket, akinek nemsok köze volt a scene-hez, erre páran bepöccentek tőlünk is, és sg-től is, és annak lett ez az eredménye...
utánna az egész közösség szinte egy emberként húzta el innen a csíkot, rá egy jóidőre viszont szép lassan visszatalált mindenki, szóval most reneszánszát éli a topic :) -
TS Zolly #7920 Hja. Anno eléggé megmoderálták a bf topicot. Emlékszem rá. De most tényleg a DC-s tapasztalatokra gondoltam. Asszem talán a legnagyobb flém a PB megjelenése után a Petko féle szkrinsot közlése volt. A sárga csik. Érdemes visszakereni ezeket az irásokat. Az UUU42 egy emberként szált szembe az egész DC-s társasággal. Oszt belett bizonyitva, hogy az nem csit csak csik. -
Borg #7919 Lehet. Mindenesetre amikor én nagy hirtelenjében uninstallt nyomtam a DCre meg BFre isanno, akkor eléggé hasonló volt még a kép a CS <1.6 világához. Pár klán/ember kikiáltotta magát progémernek, aztán attól kezdve a magas lóról osztották a "takony köznépet". CS 1.5-öt is pont ekkor hagytam ott.
Mostmeg csináltunk év elején egy csapatot CSS-ben, és aki követte néha az eseményeket, az tudja, hogy pont ez ellen küzdünk. Vagyis az egész csapat, szerver, stb a mezei fun-player számára alakult, és működik. -
bf1 scene a kezdeti kakaskodások után (hba felbomlás, cb vs. all) eléggé lenyugodott, szvsz messze a legnormálisabb játékközösség (legalábbis azok közül ahol egymásnak feszülő csapatok vannak)
zolly is gondolom inkább dc-s tapasztalataiból indul ki :)
cs scene-t meg inkább hagyjuk... -
U'42.:.Sárgacsík az új játékostársunk volt. :) -
Tgabbar #7916 Én azt hittem a reszelőzsírt keresik?Pedig ha tudnák ,hogy általában a balos kalapács mellett van.......:D.
-
TS Zolly #7915 Remélem énis, de elkerülhetetlen. Ha nem az sg-n, akkor máshol. -
TS Zolly #7914 Asszem tom kire gondolsz.
-
A legnagyobbra nekem is van tippem,de ezt most inkább hagyjuk
!
-
TS Zolly #7912 De a Beers a legnagyobb!
-
No, ez egy üdvös hír!
-
Miért is lenne másképpen mint eddig ?
Már látom előre : Zolly a csíter
!
-
Borg #7909 Hát remélem nem. A BF1-re meg a DC-re is emiatt untam rá.
Mindenesetre a megjelenés után ebben a játékban is beindítjuk az [SG] Teamet (a CSS-ÜRHE mintájára), meg várhatóan szervert is indítunk hozzá. -
TS Zolly #7908 Dehogy. Már előre látom a jövőképet. Klánok és egymás közti flém lesz majd megint. De ez nem baj, hisz elmondhatjuk, van még flém a nap alatt. Jaj de várom az egymás anyázását és lecsiterezését, miko a sárga csík megint erőre kap és mindenkit megával ragad. Vagy az a kéksugár volt? -
ACE #7907 Akkor beollóznál nekem egy képet a kettő különbségéről? Le merem fogadni hogy szabad szemmel észre sem lehet venni :) -
Kihal az sg :) -
még huszonkilenc nap és elrabolnak örökre... -
Amúgy meg a grafikus motorja támogatja a dx9.0c-t...szal sm 3.0-át is ;) -
én úgy hallottam hogy az EA egy idegen létforma ami azért jött közénk hogy átformálja a tudatunkat a túldimenzionált univerzum negyedkorra és megkeresse a talpas félhomálymérőt jól használni tudó emberi őssejtek alulintegrált mozgatórugóit hogy anyabolygójukon felvehessék a harcot ősi ellenségükkel a szemét ügynök xenomorfokkal! akik valami ludasok vagy valami ilyesmi
-
Hát pedig sokkal szebb. Nekem megvan az SC3 és megnéztem miben különbözik a kettő. -
LOL :Ð -
TS Zolly #7900 Ja. Ezt énis már hallottam, meg asztis, hogy neten gémelni nemcsak eredeti gémmel, hanem eredeti win XP proffal lehet majd. Más op nem jó csak eredeti xp. Ez az EAgames és a microfos közös projektje. Ezért kell eltólni a megjelenést 2006-ra. De állitolag az xp sp4 már alapból tartalmazni fogja a BF2-t. Ja és csak IE böngésző lesz majd jó. -
Sziaaa, már úúúgy hiányoztál ;P -
Látom még megvan a hangulat :) -
:DDDD lol
-
Hellosztok!
Na újra itt :),már rég voltam itt,sajna :( -
Sajnos nem,de én sem bánnám ha támogatná! -
ACE #7894 Érdekes az SC:CT-nál is aszondják hogy kell SM3.0 mégsem volt cseppet sem szebb Nvidia-n, mint ATI-n. Vagy tudsz mutatni egy összehasonlító képet? -
lol...inkább menj vissza zenét szerezni :P -
Te nem vagy normális :DDDDDDDDDD -
loool :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
:DDD -
"Nem hivatalos források szerint a Dice egy olyan bejelentést tett, miszerint a játék megjelenését 2006. tavaszára halasztják. A források azt állítják, hogy hivatalosak, de scene-beliek ezt nem hiszik el, így egy 90 tagú szexuálisan éheztett néger bandát küldenek a forrásokra. A gond csak az, hogy nem tudják, merre keressék a forrásokat. Így hát egyik nap Panni meglátogatta barátnéjét, Julcsit, és egy jót vibriztek. Később beszállt a Maci is, de mivel ő hím volt, és nagy, meg szőrös, hát.. nem látták szívesen!
fék-site.hu"
-
:) -
Hiába a Shader Model 3.0 az ennél a játéknál elengedhetetlen :) ! -
haxoror #7886
-
mondjuk nekem az volt de most vettem 6600gtt :PP