172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
veled nemtok mit tenni, cserélj monitort, úgy tuti jobb lesz
-
hát csak jól kell tudni optimalizálni :) -
lehet valami reklámblokkoló szedi ki, ahogy borg mondta, mert benne van a banner szó a file nevében, én a magam részéről kijavitottam a dolgot, már csak bandewnek kéne átírni a forrásban :) -
Pill #8481 Hi!
Most akkor ez tenyleg igaz hogy nem fog menni regebbi kartyakon ugy mint Ti4200? En szerencsere most fogok valtani de sok haverom aki BF fan nem rendelkezik ilyen kartyakkal. -
Pontosan 
-
:D félreértettétek nem az a baj ,hogy nem tetszik hanem ,hogy nem látom , de akkor a hiba az én készülékemben keresendő.:D. -
Még megvagyok köszi, hogy aggódsz :) -
nekem nem tetszik a banner, mert ezen a gépen egy ilyen flash lefoglalja legalább az erőforrások 50%-át :))) -
Nem kizárt
-
Tgabbar #8475 Ez az ember egyre inkább kezd megkergülni,ahogy fogynak a napok:_D -
Tgabbar #8474 ?,mit nézzek rajta ,főleg hogy a franciát nem vágom
-
Aki nem tudná miről van szó az nézze meg a bal oldalsó menüt ;) -
sztem tök jó a banner. grafikailag is rendben van. -
Amúgy nekem sem tettszik, mert a számláló nem 0-át mutat :D -
Mi a baj vele? -
Másnak sem jön be a banner vagy csak nekem ? -
Csekk!!! -
De úgy nem fogja lelasítani a fórumot? -
Tgabbar #8466 Még ennél is.....?:)(sűrű nyelvcsapáspok közepette ...) -
nincs valahol ilyen kisvideo gyűjtemény?
lehet összeválogatok párat, és kicsit ütősebbé lehetne tenni a bannert :) -
-
:DDDDDD LOL
-
Ok már nem kell félned,mert már jó a game hiszen Gerzson megoldotta a gondomat.Ő itt a lángelme.:)
És bocs ha offoltam a topikot nem akartam.Brühüm-brühüm.

-
aki ért hozzá az ír oda is, ne legyél türelmetlen, és épp ezért ne nagyon offold szét ezt a topikot... -
(:De a Poe topikba nem is ír senki!(:
Azért írok ide.(: -
ja meg még azt is mondaná hogy: "Ez nem poe topic, -||-" :) -
Skiper,Ahhoj figyelem:Hi!
Letöltöttem végre a poét és fel is telepítettem,de nem tudok játszani,mert amikor belépnék egy servere vagy amikor aktiválni akarom a Poe-t akkor ezt a szöveget írja ki:Please insert either BFV CD?!Nem tudom megcsinálni..Mit kell csinálni,hogy menjen a game?Előre is thx. -
de csak ha q betuvel mondja :DDD -
pfffh :) -
:DDD -
De akkor valami bombázó csaj mondja be.(: -
Értékelném
-
tényleg most jutott eszembe, hogy mi lenne, ha egy olyan új fícsörrel bővülne a banner, hogy egy kellemes női hang közli az oldal betöltődésekor, hogy: "Nincs még demo, qvaanyád!"
-
Ja de nekem már jön lefele.Igaz elég lassan sajna,de jön (: -
Annyian töltik hogy lehalt az szerver :( -
MI? Demo? Hol?
Wazze :D -
én mindig is bent voltam ... (csak azért mert ez a BF2 mizétia egy hányás, én is várom, de ezt a kamut ami körülveszi már nem tudom elviselni).
- amugy ha jól számolok, akkor akár jövö héten lehet már demo, ugye? -
Bazzeg Manson legalább te ne álj be a sorba -
Tényleg és akkor most mi a helyzet a demoval?Lesz?Vagy nem lesz?Mikor lesz?Ha egyáltalán lesz?Vagy nem lesz?Na akkor most mi lesz?:) -
LOL