172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez deszar duma volt... -
Nem kell ide csali, meg a sok (LÁMALÚZER
) sem, szerintem a törzsréteg is elég lesz
. Ha meg valamelyik n00b mégiscsak jönni akar, akkor gyakoroljon egy hónapig a Battlefield 1942-vel (persze 1.0 !!!), offline aztán jöjjön BF2-őzni -
CéZé #8562 meg aki régóta béefezik az se mind veszi meg látatlanba ezt a... -
haxoror #8561 Persze van egy csomó rajongó de hogy friss hús is legyen kell a tört szerver mert aki még nem tolta a BF-et az nem fogja megvenni látatlanba ráadásul most jön ki a SanAndreas meg egy csomó minden szal lesz verseny és a tört szerver lenne a csali 
[Nem, nem azért rinyál tört szerverért mert megint le van égve, ááá nem...
]
-
[QUOTE]"Legalább is indulásnál kellenek a krekkes szerverek és ha a gém elég fasza lesz ahhoz hogy hosszú távon is megtartsa a rajongókat akkor majd később lehet orig szervert is csinálni ami tele is lesz."
Ezzel vitába száánék, mivel a Battlefieldnek hatalmas rajongótábora van, nem most tör be a piacra. Rengetegen játsszák egészen a 1942 óta, keresztül a Vietnamon, és a Desert Combaton (ami még mindig a legjobb BF mod
). Szóval a BF2 szerintem kihagyhatja azt a fázist hogy rajongókat szerezzen magának, mert azok már megvannak, nem is kis számban -
haxoror #8559 Na igen csak hogy az emberek többsége nem megvenni akarja hanem csak játszani vele :)
Ha az összes BF-es BFV-s megvenné eredetiben akkor lenne értelme orig szervereknek de nehezen hiszem hogy az újak rögtön azzal indítanának hogy kicsengetnek 12e-t.
Legalább is indulásnál kellenek a krekkes szerverek és ha a gém elég fasza lesz ahhoz hogy hosszú távon is megtartsa a rajongókat akkor majd később lehet orig szervert is csinálni ami tele is lesz.
Persze ezt majd azok döntik el akik végtelen nagylelkűségükkel megajándékozzák a népet a szervereikkel
(nyali nyali)
-
Télleg nem tud vki belökni egy linket vagy képet hogy is fog kinézni aza headset? Naon kiwi vagyok, mert tuti megveszem eredetiben.... -
Csak hogy ne lankadjon a figyelem 
-
"Szerintem nem fogunk csalódni." ;) -
Elnézést kérek,igérem ezután figyelmesebben olvasom a fórumot! -
Megmondom őszintén nekem a bf1942 volt az első eredeti játékom!
Ez lesz a második!
Látva a modok számát,biztos vagyok benne hogy lesz egy (de inkább több) DC-hez hasonló ami nekem is be fog jönni! (az alap bf2 is az)
Előtte úgy is kipróbáljuk a demót!
Szerintem nem fogunk csalódni. -
A commanders edition pedig egy gyűjtői változat....szal abba nem csak egy Logitech füles lesz......
u.i : ne kérdezzétek h mi mert nem tom :) -
nem kell plusz. alapárba is meg lehet kapni, ha odafigyelnél -
Aki meg akarja venni az össze tud rá gyűjteni ennyi pénzt.....főleg, hogy ennyit halasztották. -
Szerintem leszünk egy páran :) ! -
ACE #8549 Kéne csinálni valami oldalon egy szavazást, hogy ki az, aki megrendelte... -
ACE #8548 Ja, csak lehet akkor nem lesz kivel játszanod, mert Magyaro.-on nem biztos hogy sokan megengedhetik maguknak a 12ezer Ft-os játékot. -
"valami lesz, de még nem dőlt el, h mi és mikor " igaz BB ;) -
Plusz 3000Ft-ot szvsz nem ér az a füles!
Elég gagyinak néz ki! -
Köszi az infót!
És vmi BF2 hivatalos EA buli lesz?
-
Egyesek azt mondják hogy mivel pénteken jön a májusi hírlevél utána kb 1 hétel a demo már a neten lesz de majd meglássuk :) -
-
mobal #8542 nah vajon mien lesz a headset. télleg demó mikor lesz mert én azt előbb kipróbálnám majd venném meg. ha lehet headsettel 

-
az ea hungary-tól kapott info szerint Magyaroszágon csak az 576-nál elrendelt bf2-höz adnak ajándék headsetet.
-
egyik se lesz fizetős
a globális ranglétra az, ami csak a hivatalos szervereken működik majd, de ettől még szervert üzemeltethet bárki (meccsek, ugye, stb.) -
Mármint mit ? -
Tavaly szóba került, de rögtön el is vetették az ötletet -
boccs elírtam -
Bazz hogy tudtok ennyi írni :)
A #8490-re meg inkább nem reagálnék..... -
ez biztos?
-
hidd el jó!
-
már megrendeltem, de a galaxisnetnél is adnak olyan headsetet -
milyen? -
oda van irva
csak az nem hogy milyen, de én tudom -
mit headsetet? -
az 576.hu ad hozzá EAs ajándékot, ezért csak akkor ér ha ott rendeled meg -
legalább ha nem lesznek tört szerverek az azé lesz jó me ha vki nem bír magával akkor kap egy kicket ha utána se akkor bannt
a tört szervernél pedi csinál új cdkeyt és folytatja a lamerkodást -
Thanatos #8527 pfff :P
megyek is le mariska néni éjjelnapalijába megkérdezni hogy elsz e náluk bf2
-
Csak azért mert én a cd galaxisnál rendeltem elő bár már jó régen lehet elfelejtettek. -
Amugy csak akkor jár hozzá ajándék ha az 576ba rendelem meg?
(LÁMALÚZER
) sem, szerintem a törzsréteg is elég lesz
)