172102
  • joebacsi
    monitorom is jókor tud meghalni...:/
    mondjuk már lőttem egy másikat
    14col, 800*600, 60hertz powa :)

amúgy ahogy látom ma nemnagyon lesz demó?
  • TDC Geronimo
    Hááát ez valóban így van....mármint az h aki jól tólja az egyből csíter.....nem 1* csítereznek le minket....dehát ez van. Jah és általában n00bok veszik a szájukra a "cheater" kifejezést :)
  • Beers
    Ez várható volt!
  • TDC Geronimo
    BF2 has won another award! from the Game Critics Awards! BF2 won "Best Online Multiplayer
  • Thanatos
    biztos jól, bfben ugysincsenek pro-k, aki emg annaktünik az amx cheater
  • TDC Geronimo
    lol
  • Nahar
    én megveszem az már biztos,remélem még jó páran így lesznek vele!!
  • Nahar
    Kiváncsi leszek h fog menni a BF mert még ugy igazán multiba nem jáccottam,csak LAN-ba 3v3-at,azt is ugy fél óráig ;) Csak belejövök!
  • Thanatos
    szvsz lesznek egy darabig de ugye unlcokok miatt ugysincs semmi értleme wareznak
    mongyuk én ezt megspékeltem volna azzal is hogy egy két járműhöz a "jogsi" is unlockolható és addig nem vezetheted amig nem unlockolod
  • John McLane
    gulf of oman pro?:D
  • TDC Geronimo
    Lesznek tört szerverek. Csak azok nem ranked szerverek lesznek
  • TDC Geronimo
    Jaaaa úgy nemér :D
  • Nahar
    1 hétig biztos folyamatosan jáccani fogok ,aztán pihenek szerintem,jó h nyáron jött ki,legalább van idő rá!

Tört serverek ugye nem lesznek?!és aki nem veszi meg az majd az MPDEMO-val nyomhatja? :)
  • Thanatos
    vagy az cheatnek számit ? :DDD
  • Thanatos
    kitugya, én már bekészitettem az infuziot :DDD
  • Thanatos
    ott a pont a végén
  • TDC Geronimo
    bf.hu :P
  • TDC Geronimo
    Ha én beneveznék ti úgyis vesztenétek! :D
  • HD JOHNNIE
    hol van még? hol????? :)
  • Nahar
    Na az biztos h egy teljes napot végis fogok játszani,majd reggel kb 5-kor fölkelek és egy újabb nap következik!:)
  • Nahar
    ááá mind1!Nem kötöttem senkibe! :D Jöjjön a DEmO inkább!
  • Thanatos
    apropo ha kijön a demo/full lehet verysenyt rendezni hogy ki birja elgtovább evés, ivás, hugyozás, szarás , alvás, meg bárminemü külvilág nélkül :DDD
  • Nahar
    E3-as videók megtekinthetők regisztrációval...
  • Thanatos
    én elejétől ezt modntam te kötöttél bele a tankjaiddal..., amugy tényleg ua-ban is lehet tankot vezetni... olyan is... :PPP
  • TDC Geronimo
    Nem
  • TDC Geronimo
    Csak 1-et? :P
  • HD JOHNNIE
    várom már a megjelenését! láttam egy kisfilmet, hogy milyen lesz, szerintem nagyon nagyon
  • Nahar
    ez új kép??
  • Nahar
    tudom,de a cod2 teljesen az uo-ra fog épülni(nagy map,vezethető cuccok,fegyyver,stb..)
  • Nahar
    Egyébként tényleg egész más...szerintem lezárhatjuk ;)
    Az első giga.de-s videók se ovltak vmi nagy számok...most már a DEMO a lényeg!!De azért megnézem! :)
  • HD JOHNNIE
    tiltakoznék kéremszépen :) a sima cod-ban is lehet tankot vezetni, pontosabban az uo-ban...
  • Thanatos
    levannak szarva, ide a demo-t és kész :)
  • Thanatos
    magyarul semmiben, bf se a tank vezetésről szol, full más a két game alapkoncepciója, de nagyon :)
  • uHs Gerzson
    Ma este 10-kor ujra giga.de-s gyerekek fognak a bf2-vel játszani.

BF2 szerver status
  • Nahar
    hát a COD2 annyiba fog hasonlítani a BF-hez h lehet tankot vezetni!
  • Thanatos
    ehez meg se codot se cod2-t mert egyik nek sincs ehhez az égvilágon semmi köze semmiylen szempontbol se (még szerencse :P)
  • Nahar
    már NEM érdemes hasonlítgatni másokhoz a cod-ot...
  • Nahar
    szerintem ez a 64 fő elég lesz!COD már elavult,már érdemes hasonlatgani másokhoz...max majd COD2-őt!

Interview videó
  • Thanatos
    de legyen csak 64fős és legyen elég, ha azt szereted ha kevesen vanak goto q3 1v1ezni... :PPP
  • Thanatos
    q3 engine suxxx :P amugy meg max annyi hogy ezentul egy servergépen nem futtatnának 50 gameportot :PPP