172102
  • Mr Manson
    ilyen gép nagyon ritka, amin igy fut! tuti!
  • Mr Manson
    ezek most jók
  • TDC Geronimo
    Jah igen rosszúl fogalmaztam meg a kérdést :D
  • joebacsi
    hát elég sok pixelből állnak
  • TDC Geronimo
    BŰNTETŐ KÉPEK vazz.....elég korrekt minőségűek....manson te látsz rajta pixeleket? :D
  • kar
    azt nagy ivben le sza...rom :) a németek szerintem három nap után márt pixellel kezdenek publikon! szerintem! itt inkább a magyar gamer oldalhoz probáltam szólani! gero! ha a répelt oldalt tekintjük nem csodálkozom azon hogy egyes emberek akiket már tiz perce répelnek átálnak inkább mert játszani akarnak nem elbaszni az idöt más hujesége miatt! én már lassan kettö éve eröltetem magamra a bf-et klán szinten volt részem waron ebben is abban is! ha én most kezdenék és tiz perce répelnének lehet én is átállnék a másik oldalra ha már ennyi pézt kiadtam a gamera! ha viszont mindenki ugy áll a dologhoz mint a klánososk 80%-a akkor sok erös magyar csapat lesz! mert talán nem megy el a kedvük a répa miatt!
  • uHs Gerzson
    Lars is kicsit elvolt az elsö pár képen de M249 SAW rulez ;)
  • TDC Geronimo
    LOL nem kicsit fraggelt a gyerek
  • Beers
    Sokkal jobb érzés a kobrát kilőni,mint pusztán a gyalogost lehentelni ;) !
  • Beers
    Ki beszélt az itt jelenlévő emberekről?
    Egy-két német szerveren szerintem látni fogunk érdekes dolgokat!
  • TDC Geronimo
    "ha publikon beszorulsz alapra bármelyik játékon onnan csak akkor jösz ki ha átálsz a másik oldalra" nah pont ezt csinálják a lámák

"ezért megkérek minden klános gamert aki fenni fogát a bf2-re mutasson példát és ha észleli a rép tényét álljon át és segitse a másik oldalt" ezzel viszont teljesen eggyetértek
  • kar
    hát nem tom ki mekkora gémer de ha publikon beszorulsz alapra bármelyik játékon onnan csak akkor jösz ki ha átálsz a másik oldalra mert ha már csapatod annyira skilles volt hogy beszorult skill hiányában nem fog onnan kigyönni! ezért megkérek minden klános gamert aki fenni fogát a bf2-re mutasson példát és ha észleli a rép tényét álljon át és segitse a másik oldalt! persze ha nem esik nehezére! szvl nem ártana végre qoolturált viselkedést produkálni magyar modra ha ez sikerül akkor ....
  • qrz
    Hali megjelent már? Van végigjáccás és magyarítás hozzá? Honnan lehet letölteni!!!:)
  • uHs Gerzson
    22 új kép
  • TDC Geronimo
    1* elég, ha elérek a cobraig :)
  • Thanatos
    amig élünk remélünk :) amugy meg tényleg ki kell törni és jól megszivatni a kis kecsegeket :P
  • Thanatos
    inkább fogalmazunk ugy hogy a bc a lámák szorákozása főleg nem elfoglalható bázisoknál :)
  • Thanatos
    mármitn anyir ahogy profi szinten bughuntoljon...
  • Thanatos
    és innen szerinted ki tesztelt?
  • [NST]Cifu
    Jó, valóban kicsit előre aggódom, csak ezzel kapcsolatban igazán megnyugtató híreket nem olvastam, ami elkeserített. Olykor nagyon negatív tudok lenni sajnos.... :)
  • [NST]Cifu
    Csak a public részét, nem igazán érdekelt a klánharc.
  • TDC Geronimo
    Hmmm BB te tudsz valamit :)
  • BurnBaby
    a bf2ben állítólag több, egymástól jó távolságban levő pontokon lehet a zászlóknál spawnolni, h ne lehessen a pontokat répelni. meglátjuk
  • TDC Geronimo
    " Dear Ben Smith,

I heard that you need to create an account to play BF2 online. If so, is it possible to change your nickname apart from the account?

Thanks,

Sir. Rampage

---------------------------------------------------

Not currently, no. Its something we're looking for a solution for (at least in terms of clan tag changes).

-ben aka [EA]Die Fledermaus"

LOL
  • joebacsi
    van megoldás, szerver oldali moddal meg lehet csinálni, hogy ha ellenfél alapjának a közelébe mész akkor sérülsz (mintha térképen kívül lennél)

amúgy gondolom te csak a public részét próbáltad a játéknak, nem?
  • Rusid
    Nem hülyeség, de monnyuk ilyen pálya van több is bfv-ben, de mindegyik pálya nem lehet ilyen.
  • TDC Geronimo
    Hmm van benne valami, de a BF márcsak ilyen....hozzá tartozik a BC (sajnos)
  • FLeK0
    global warfare vagy ilyesmi
  • [NST]Cifu
    A BF42-vel kb. két hónapot, a BF:V-vel kb. két hetet. Mindkét esetben részben a basecamp miatt hagytam abba a multit.
    Szvsz ez amúgy a játék legnagyobb hibája, ha már egyszer ilyen respawn megoldásban gondolkodtak, akkor erre is kellett volna valami megoldást találni. Már nem emlékszem annak a HL1-es MOD-nak a nevére, ahol ez úgy volt megoldva, hogy a base mindkét csapatnak egy védett, elszeparált helyén volt, és innen indultak egy helikopterrel a harcétrre a játékosok.
    Valami hasonló elkellene a BF-nek is, mondjuk úgy, hogy a térkép "határán" túl lenne egy-egy elszeparált zóna a két félnek, ahonnan indulnának. Ez egyben rögtön felsrófolná a szállítás (akár légi, akár szárazföldi) fontosságát is...
  • joebacsi
    ők normális klánmeccsekre gondolták, publikon akárhogy is van, akkor is gyökérség a bc...
  • TDC Geronimo
    Jah és hozzáteszem, hogy nem szenvedő félként :)
  • TDC Geronimo
    Nem tom mennyit játszottál az előző BF-ekkel, de ott megy a BC kőkeményen......én sem tartom egy szép dolognak, dehát ahogy valakinek itt az sg-n az aláírásában olvastam, hogy a BC a jobbik csapat jutalma......hát ebben azért van valami......ettől függetlenül elítélem....még akkor is ha néha én is belekeveredek egy-egy BC-be :D
  • [NST]Cifu
    Majd meglátjuk...
    De ha megint az jön, hogy respawn utáni életben maradás idő max. 3 másodperc, akkor régen rossz...
  • haxoror
    Ki tudja hogy BF2-ben ez mennyire lesz nehéz v könnyű majd meglátjuk
  • TDC Geronimo
    Így van! Nem sírni kell, hanem kitörni
  • Pink Tiger
    ez nem igaz, keményen kell azért küzdeni egy kiadós réjp ellen:)
  • TDC Geronimo
    Ha EA-ről van szó akkor semmi sem biztos
  • arty
    jol olvasom, h holnap ilyenkor már (majdnem) jáccunk? ;)
  • Beers
    Tesztelésről még nem hallottál?
  • Thanatos
    márha itt ewlfoglalhatóak lesznek azok :P