172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #10120 Na ez viszont felháborító.
Eddig még csak csak takargatták a grafika javulásával azt, hogy rákényszerítik az emberre a jobb hardvert, nade ez...!
Ez tisztán látszik hogy csak arra megy ki, hogy az ember új USBs joyt vegyen. Röhej! -
Csak azért, mert ez egy aljas pénzhúzás az EA-tól, mint ahogy azt már megszokhattuk. -
Thanatos #10118 ez meg a másikf ele, shotokbol és videokbol aztán marha sokat le lehet szürni :) -
Thanatos #10117 ;)
az támogata ps1.3at ez nem ennyi, mit kell még midnig ezen szenvedni? -
Nem sokkal csúnyább????
haha
Nem láttad még élőben, nem játszottál még vele, azért mondod, majd meglátod! :) -
Thanatos #10115 [sbf]pro)can i get voice to sing the sbf theme song? its a hit -
Úristen! Te miről beszélsz? A Far Cry egy csili-vili cucc és ez esetben pont erre akarok rátapintani. Hogy az megy, ez meg nem fog. Nem a grafika érdekel és ne forgasd ki a szavaimat, ha megkérhetlek! -
még átbaszni se tudok 
"in March of 2006!"
ez lett volna a poén.... -
Gero reszkess!!!
Azt mondták hogy a csipa fontos és veszélyes része a játéknak!!!! :D -
Thanatos #10111 és amugy nemtom feltünte de bfnek pont nem a grafikája a léyneg... ha csak az érdekel menyé doom3azni szerintem :))) -
Thanatos #10110 izlések és pofonok de nekem a farcry csak egy csilivili szar volt... :) -
Nem mérvadó, de nem sokkal csúnyább a bf2-nél. -
Természetesen nem a videókártyámnak köszönhetem a maximális grafikát hanem a procimnak. -
Gero te is fent vagy? -
Legfrissebb hírek szerint, melyeket a DICE küldött a Gamespot gamer oldalnak, a Battlefield 2 megjelenését 2006-ra halasztják:
"Ben Smith:
We are really apologize, but we realized a big problem in the game. The problem is unable to be repaired, so we have to rewrite the graphic engine. We promise that the game will be released in March of
A KamuGamer portál hírei alapján.

/örül, ha felidegesített másokat
/
-
zsír! :D -
-
Thanatos #10103 aszondták "hétvégén" lesz demo de aki modnta ausztrál votl és ott állitolag hétvégébe beletartozik a péntek is..., szal még leeht valami de ettől függetlenül valszinű ma má szarse lesz nem hogy demo :P -
"nem tudjátok véletlenül, hogy az ASE fogja látni a bf2 szervereit?"
Bakker ez legyen a legnagyobb gondom....
CSAK LEGYEN MÁÁÁÁÁR DEMO!
-
Szerintem mivel az elözö BF-t is látt az ASe igy a bf2 sem lesz kivétel. -
nem tudjátok véletlenül, hogy az ASE fogja látni a bf2 szervereit? -
ja -
Thanatos #10098 igaz :P -
De aki nincs Ts-n akkor miért ne? :) -
Thanatos #10096 láttam énis :P
amugy midenki aki nem halgatja azt a ts-t:
[10:41:42] *all* Andrew - Serverway.net: I WILL BE POSTING THE AUDIO I HAVE RECORDED! SIT TIGHT! -
-
ASUS V9999LE TD 128MB FX6800 kártyával van valakinek tapasztalata?
az LE, az LájtEdísön?
van róla teszt valahol?
-
totalbf2
There has been many rumours floating around, but we might be closer to a concrete answer for the release of the demo. In our TeamSpeak chat, we had the honor of having Terry Barwegan join and answer all our questions. We did manage to squeeze some new information out of him. According to him, the demo will be around 600 mb and the demo will be released either Friday or Saturday. Again, this is completely speculation. We'll have to wait and see. -
Thanatos #10092 tény de ugye gyárliag egérel felszálni nem szabadna tuni, na msot iylen oylan okok miatt ez nicns uyge ez ok is de az hogy egérel bőven nincs semmi hátrányod a joyosokhoz kéepst ha kicsit is tudod mit csinálsz elég gáz :PPP -
Iceman-nal tartottuk a frontot mindig... -
fogalmazás rulez így hajnali fél 11kor :) -
Nemtudom, nekem nemsok baja volt vele. Valósághoz persze köze nem volt, de pl bombázáshoz, meg dogfighthoz ígyis skill kellett rendesen, és a joy előnye is érződött rendesen. Looserke "alázására" spec nememlékszem :) -
Thanatos #10088 htx -
Thanatos #10087 köszönhető ez a csoda realisztikának, remélem azért egy hangyányit javitnak majd ezen arcade ide vagy oda... :) -
67.15.34.8:8888 -
Thanatos #10085 farcry mióta mérvadó?
-
Thanatos #10084 melyik ts-en? :) -
áhh nopara, már vagy féléve eltörtem a gameportos joyomat
-
Én joy nélkül is aláztam BF-ben... 

-
Új videó
Ez a Kubra Dam is bűntet!