172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ezeken egyaltalan van golyoallo melleny?? mert valahogy az osszes filmbol az jott le hogy 1-2 golyotol mindenki csak vert hany es remegve fexik a foldon...
plusz ha van tokmindegy mert mondom hogy a golyoallo mellenyt egy rohadt desert eagle vagy sinper atvisz mint egy pokhalot a vereb -
ilyen járműt hol lehet találni a gulf of omanon?
nem lehet a black hawkról kötélen lecsúszni?
-
jovo???
nem tudok rola hogy ez a jovoben jatszodna -
nahjo... ezt en ertem termeszetesen.. de jo lenne ha egy sniper lovestol mindenki megpusztulna!!!!
mondjuk nemtom hogy ezt hogyan lehetne megvalositani.. hogy pl ha labon.. csipon lonek akkor nem halsz meg azonnal.. hanem a feoldrol tudsz lodozni... de lehet senkinek nincs kedve a foldrol szarakodni hanem mindenki rohangalni akar.. es ha tudon.. mellkhason hasba lonek akkor meg kampec azonnal. nemhiszem hogy hallottatok sok olyan rambo gyerekrol aki sniperral hasbalove is rambo modon fut vagy csak vanszorog es lodoz -
haxoror #12078 öööööö
Mintha ez a gém az elképzelt jövőben játszódna ;) -
haxoror #12077 Ez a játékélményről szól, ha vki tarolni akar sniperrel arra ott a CS.
Mi értelme lenne az assi golyóállómellényének ha a golyók reálisan sebeznének?
(Mi értelme lenne a játéknak?) -
plusz nem is igazan emlexem hogy az ilyen katonaknak van -e golyoallo mellenyuk...legalabbis ha visszagondolok a filmekre amiket lattam mindnehol 1-2 lovestol mindenki megpusztul vagy jaraskeptelen lesz... -
Khmm, ez csak egy játék és nem a való világ. :)
(SMS-es szavazás most!) -
nahde ezt nem erzed viccesnek??? a szokasos ketonai golyoallo mellenyt egy sima desert eagle atvisz... nahmarmost egy nagykaliberu SNIPER golyonak MEGINKABB csak at kene vinnie!!!!
es egy tudo lovestol nemigazan halnak meg az emberek... -
Thanatos #12073 *nek *minden *mennyen
gépelés rulzik :) -
Thanatos #12072 jah :) aki neg meg enyire szar midnen célzás meg sebzés meg minden az emnyen shotival abból max két lövés egy ember közelre :) -
haxoror #12071 Erről van szó, ezért nem értem a sírást. -
haxoror #12070 Ja remélem, sajnos idehaza nagyon nem akaródzik működni (klánosok használják csak) de külföldön az az első hogy hozzácsapódik mindenki egy squadhoz és csoportosan mozog, persze lehet h csak nekem volt mázlim szerverválasztásoknál :) -
Thanatos #12069 
azt se tudom amugy sniper maitt miért sirnak... eddig nekem fejesre egy lövéstöl meghaltak az emberek... fejere kell célozni, ennyi :) -
Thanatos #12068 igy sincs fele akkora arcom mint őkelmének van..., azt emg eddig egy szoval se modntam miylen vga-m van? honnét tid hogy nem csak radeon 8500? ...
bye... :) -
flém? :) -
haxoror #12066 Figyi.
Nekem a fejesre elhullanak az emberek. Pont.
Nem értem mit problémázol.
-
Helyes. Remélem karácsonyra a frankobb vga-d mellé kisebb arcot is kapsz. Nah menj játszani. -
-
Thanatos #12063 1. énis elmondhatom nem? az enyém ez volt...
2. tudtommal ez egy fourm... a többit már sejted nemde? :P
3. én is abban irtam... :) -
Tudtommal a forumon elmondhatom a véleményemet nemde? Egyébként ha jol látom nem csak nekem volt ezzel problémám. Ha téged nem érint ez a probléma akkor nem kell hozzászolni, ennyi. És még1szer megkérlek, hogyha énis normális hangnemben írok, akkor te is abban írj. -
csanee #12061 A dxtweaker-es megoldás sikerült vkinek? -
Bokorugrós eksön:
[nagy]http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.5.avi[nagy]
-
szal masnak megy kulfoldrol a magyar szerver???? mert en nemtok csatizni.. mindig a kapcsolattal van a baj:( -
:)es hogy megy? -
Thanatos #12057 énis szeretlek..., de ettől nem tom minek kell odlalakon keresztül itt sirni... irj ea-nak levelet ha enyire nem teccik, itt ugyse mész a sirással semmire... -
Rafia #12056 én laptopon nyomom :) -
Öreg ezt a hangnemet tartogasd már meg máshova. köszi -
CUCLI #12054 CB -
HÉt vagy az obineten, vagy a sunineten -
-
csanee #12051 Legalább látnék belőle valamit, ha nem is tudnék rajta normálisan játszani. -
laptopon:) szep -
csanee #12049 Helló! Lenne egy kis problémám. A gém elindul, de amikor betesz a pályára, akkor nem látok semmi kezelőfelületet. A menü működik, ott van kurzor is, de bent semmi.
Egy laptopról van szó amúgy, 2.66 cerka D és mobility 9000. Az asztali gépen Gef4 szindróma miatt nem megy... Lécci help ha tud vki vmi megoldást! -
florida -
Romel #12047 :D -
Seat #12046 tehát aki akar játszani egy igazán jó szimulátor játékkal - és újabb a vidkarija,mint GF4 - az most akciósan elcserélheti velem a kártyáját!
10 WWII online játékosból 9-nek GF4 kártyája van,vegyél te is most!
:) -
:DD -
-
Akkó' ideje elkezdeni a toborzást. :)
(szvsz most fogunk kapni pár büntipontot a szpem miatt
)