172102
  • Seat
    nem baj.
    ma is végigtoltuk online a BF2-t
    forummal... :(
  • TDC Geronimo
    "Összérzet, játékstílus, játékélmény..." Nah ez a lényeg ;)
  • 0Fritz0
    Szpem? :D
  • Max Damage
    Ha már mindenki végigírta jóformán, akkor leírom hogy mi az ami nekem tetszik illetve mi az ami viszont nem.

Hibák:
    1, Snipernek 3 lövés 1 ember (igaz fejbe 1), de ezen javítani kellene mert semmi értelme nem lesz a snipernek a teljesben ha ennyire gyenge!
    2, Su bombáinak erejét csükkenteni kellene, az az 5 bomba hatalmas pusztításra képes (mondjuk úgy hogy 1 egész bázist darabokra lehet vele szedni)
    3, Közelharci fegyverek USMC oldalon kevésbé jók, ugyanis utcaharcnál a Burts-os és a Single tüzelési mód nem veszi fel a versenyt a MEC-es automata fegyverekkel. (A baj hogy majdnem mind ilyen módú fegyver az USMC oldalon)
    4, A Commander túl gyorsan tudja működésre bírni az Artielly-ket, ez eléggé nagy baj mert lényegében hentelni tud ezzel, további baj ezzel, hogy az ellenség elfoglalhatatlan bázisára is tudja dobni, ami pedig a BC, Spawnkilll és minden tetőfoka!
    5, Az emberek olyanok mint a gyurmafigurák, a BF1942-ben még hihető volt hogy vannak "házak", "járművek", "gyalogosok", itt csak gyurmafigurák vannak és épületek. :) Néhány ház lebeg, de ez még elviselhető, az emberek lebegnek egy kicsit állandóan (dőlt terepeken) a tankokkal együtt, és lényegében az emberek mozgásának kidolgozottsága félelmetes, főleg az ugrás. :) Szegény katona akkorát ugrik abban a nehéz felszerelésben hogy magasugrásban kellene indulniuk az Olimpián, és ilyenkor még nem szóltunk az ugrás módjáról amikor néha semmi elrugaszkodás nélkül majdnem 1 ember magasságba felemelkedik bármiféle lábmozgatás, elrugaszkodás, lendületvétel nélkül :) Szóval érdekes.
    6, Helikopter irányítás rémes. A Desert Combatban van 1 jó heli irányítás, igaz nem lámapárti de működik és jó. A BFV-ben az irányítást rendkívül szarnak találtam a DC-hez képest, amely pedig lámapárti volt erősen, de ami itt van ahhoz képest a BFV és a DC irányítása is elképesztően jó!
    7, A sprintelés és a gyaloglás a stamina kimerülésekor beszaggat és úgy gyalogol hogy közel 4 másodperc amíg célratart a fegyverrel és közben a fegyver eltűnik majd megjelenik.

Jó dolgok:
    1, Füstgránát és füsteffektet nagyszerűen kidolgozottak, végre nem olyan mint a Desert Combatban hogy löketeket adott a füsnek, de minden volt csak nem füst :) Nagyszerű érzést kellt, és remek fedezetet!
    2, Víz kidolgozozottsága egyszerűen fenomenális lett, nagyszerű ahogy visszaveri a fényt és végre a pilóta elhiszi hogy alatta víz van nem pedig egy sötétkék, sötétbarna szőnyeg (lásd: No Fly Zone)
    3, Tapósóakna, C4 és Tankaknák nagyszerűek lettek, végre összetettek és széleskörben használhatóak, rengeteg körülményben. (még nagyobb szerep a DC-hez képest)
    4, Squad Leader feléledési pont egyszerűen remek taktikára ad lehetőséget, és Commander létének szerepe nagyon ellett találva!
    5, Tankok sebzésmodellje, és a tankok lövései rendkívül elvannak találva, úgyanígy a repülők hőkövetők és a Stingerek rakétái is.
    6, Sprintelés közben nem lehet lőni, ilyen még nem volt a BF sorozatban. :)
    7, Repülőkben a bombázó és vadászó mod közti váltás ellett szintén találva.
    8, Összérzet, játékstílus, játékélmény...

Sz'tem odabasz a játék, bár pár idegesítő dolgot jó lenne gyorsan javítani! :)
  • qrz
    Mer mindig itt spammels:)
  • TDC Geronimo
    És milyen értelmetlenek :)
  • Seat
    egy nap alatt 550 hsz... :)
  • TDC Geronimo
    Aks-74u :P
  • Ahhoj
    amiben m4 van azzal meg elvbol se jatszanek :)))
  • Thanatos
    nah emk fel valahova, elsőnek sly-ost probálom mert ott nincs limit :) ha oda nem megy ako vagy obi vagy cb :P
  • TDC Geronimo
    De nem tudsz :P
  • Thanatos
    mec-nél nem m4et az tuti :D
  • Thanatos
    paszsolom :D
  • Ahhoj
    meg ha tudnek jatszani se hasznalnam azt az otvar jatekpuskat :)))
  • TDC Geronimo
    És szted a Spec Ops mit használ? :P
  • TDC Geronimo
    Okok. Majd megkereslek :)
  • Thanatos
    lőttem és tiszta gagyi..., nekem eddig a sorozatpütyögök közül eddig aspec ops fegyvere jön be legjobban :) bár medic se rossz emg antitankos géppisztolya se :)
  • TDC Geronimo
    Tényleg M4-el lőttetek már? :D
    Bár aki szídja a sebzési rendszert az azzal se tud :P
  • Seat
    tudtam!
    és mégis "szerkesztés"t nyomtam...
  • Thanatos
    kész az acc thanatos_HUN cimszó alatt :P (thanatos-t má elfoglalta valami szemét :P)
  • Ahhoj
    belasd
  • TDC Geronimo
    Háááát nem is tom, megéri ez nekem :D
  • Seat
    ebbe a "belássd"-ba nem vagyok biztos... Ahhoj? :)
  • Seat
    11 napod van rá,hogy belássd az én GF4-em kell neked és én - nagylelkűen - neked adom!
    cserébe a Te használt gagyi GTd-ért :)
  • 0Fritz0
    vazz... :)
  • Seat
    ?
    ez lemaradt :)
  • Thanatos
    ott a pont :)
  • 0Fritz0
  • TDC Geronimo
    Istenem 11 nap és jön a teljes :)
  • Ahhoj
    "70% szerint szar , ugyhogy szar . Egy hónap és patch-elve lesz ..Ha olvasnál más fórumot is rájönnél hogy senkinek se tetszik .Majd figyeld egy hónap múlva szaksjtót hogy leanyázzák a készítőket !"

10 millio legy nem tevedhet? a tehenszar a legjobb dolog a vilagon
    ;)
  • 0Fritz0
    Addig mi kimegyünk, jó? :)
  • haxoror
    Én lehetek tankkal? Úgy sokkal izgibb, majd meglátjátok! Naaa
  • TDC Geronimo
    Hmmm nembaj.....majd megkereslek :)
  • Thanatos
    mind1 majd csinálok thanatos nicket is és bántalak azzal is tégedet jól :D a másik nick meg maradjon top secret :D
  • 0Fritz0
    Lökjed :D
  • Thanatos
    titok? :PPP
  • Thanatos
  • TDC Geronimo
    Ebbe bennevagyok :D
  • Seat
    +oldották a GF4 problémát
  • 0Fritz0
    Az Szívás...

(szójáték, érted) :)