172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Seat #12162 nem baj.
ma is végigtoltuk online a BF2-t
forummal... :( -
"Összérzet, játékstílus, játékélmény..." Nah ez a lényeg ;) -
Szpem? :D -
Ha már mindenki végigírta jóformán, akkor leírom hogy mi az ami nekem tetszik illetve mi az ami viszont nem.
Hibák:
1, Snipernek 3 lövés 1 ember (igaz fejbe 1), de ezen javítani kellene mert semmi értelme nem lesz a snipernek a teljesben ha ennyire gyenge!
2, Su bombáinak erejét csükkenteni kellene, az az 5 bomba hatalmas pusztításra képes (mondjuk úgy hogy 1 egész bázist darabokra lehet vele szedni)
3, Közelharci fegyverek USMC oldalon kevésbé jók, ugyanis utcaharcnál a Burts-os és a Single tüzelési mód nem veszi fel a versenyt a MEC-es automata fegyverekkel. (A baj hogy majdnem mind ilyen módú fegyver az USMC oldalon)
4, A Commander túl gyorsan tudja működésre bírni az Artielly-ket, ez eléggé nagy baj mert lényegében hentelni tud ezzel, további baj ezzel, hogy az ellenség elfoglalhatatlan bázisára is tudja dobni, ami pedig a BC, Spawnkilll és minden tetőfoka!
5, Az emberek olyanok mint a gyurmafigurák, a BF1942-ben még hihető volt hogy vannak "házak", "járművek", "gyalogosok", itt csak gyurmafigurák vannak és épületek. :) Néhány ház lebeg, de ez még elviselhető, az emberek lebegnek egy kicsit állandóan (dőlt terepeken) a tankokkal együtt, és lényegében az emberek mozgásának kidolgozottsága félelmetes, főleg az ugrás. :) Szegény katona akkorát ugrik abban a nehéz felszerelésben hogy magasugrásban kellene indulniuk az Olimpián, és ilyenkor még nem szóltunk az ugrás módjáról amikor néha semmi elrugaszkodás nélkül majdnem 1 ember magasságba felemelkedik bármiféle lábmozgatás, elrugaszkodás, lendületvétel nélkül :) Szóval érdekes.
6, Helikopter irányítás rémes. A Desert Combatban van 1 jó heli irányítás, igaz nem lámapárti de működik és jó. A BFV-ben az irányítást rendkívül szarnak találtam a DC-hez képest, amely pedig lámapárti volt erősen, de ami itt van ahhoz képest a BFV és a DC irányítása is elképesztően jó!
7, A sprintelés és a gyaloglás a stamina kimerülésekor beszaggat és úgy gyalogol hogy közel 4 másodperc amíg célratart a fegyverrel és közben a fegyver eltűnik majd megjelenik.
Jó dolgok:
1, Füstgránát és füsteffektet nagyszerűen kidolgozottak, végre nem olyan mint a Desert Combatban hogy löketeket adott a füsnek, de minden volt csak nem füst :) Nagyszerű érzést kellt, és remek fedezetet!
2, Víz kidolgozozottsága egyszerűen fenomenális lett, nagyszerű ahogy visszaveri a fényt és végre a pilóta elhiszi hogy alatta víz van nem pedig egy sötétkék, sötétbarna szőnyeg (lásd: No Fly Zone)
3, Tapósóakna, C4 és Tankaknák nagyszerűek lettek, végre összetettek és széleskörben használhatóak, rengeteg körülményben. (még nagyobb szerep a DC-hez képest)
4, Squad Leader feléledési pont egyszerűen remek taktikára ad lehetőséget, és Commander létének szerepe nagyon ellett találva!
5, Tankok sebzésmodellje, és a tankok lövései rendkívül elvannak találva, úgyanígy a repülők hőkövetők és a Stingerek rakétái is.
6, Sprintelés közben nem lehet lőni, ilyen még nem volt a BF sorozatban. :)
7, Repülőkben a bombázó és vadászó mod közti váltás ellett szintén találva.
8, Összérzet, játékstílus, játékélmény...
Sz'tem odabasz a játék, bár pár idegesítő dolgot jó lenne gyorsan javítani! :) -
qrz #12158 Mer mindig itt spammels:) -
És milyen értelmetlenek :) -
Seat #12156 egy nap alatt 550 hsz... :) -
Aks-74u :P -
amiben m4 van azzal meg elvbol se jatszanek :))) -
Thanatos #12153 nah emk fel valahova, elsőnek sly-ost probálom mert ott nincs limit :) ha oda nem megy ako vagy obi vagy cb :P -
De nem tudsz :P -
Thanatos #12151 mec-nél nem m4et az tuti :D -
Thanatos #12150 paszsolom :D -
meg ha tudnek jatszani se hasznalnam azt az otvar jatekpuskat :))) -
És szted a Spec Ops mit használ? :P -
Okok. Majd megkereslek :) -
Thanatos #12146 lőttem és tiszta gagyi..., nekem eddig a sorozatpütyögök közül eddig aspec ops fegyvere jön be legjobban :) bár medic se rossz emg antitankos géppisztolya se :) -
Tényleg M4-el lőttetek már? :D
Bár aki szídja a sebzési rendszert az azzal se tud :P -
Seat #12144 tudtam!
és mégis "szerkesztés"t nyomtam... -
Thanatos #12143 kész az acc thanatos_HUN cimszó alatt :P (thanatos-t má elfoglalta valami szemét :P) -
belasd -
Háááát nem is tom, megéri ez nekem :D -
Seat #12140 ebbe a "belássd"-ba nem vagyok biztos... Ahhoj? :) -
Seat #12139 11 napod van rá,hogy belássd az én GF4-em kell neked és én - nagylelkűen - neked adom!
cserébe a Te használt gagyi GTd-ért :) -
vazz... :) -
Seat #12137 ?
ez lemaradt :) -
Thanatos #12136 

ott a pont :)
-

-
Istenem 11 nap és jön a teljes :) -
"70% szerint szar , ugyhogy szar . Egy hónap és patch-elve lesz ..Ha olvasnál más fórumot is rájönnél hogy senkinek se tetszik .Majd figyeld egy hónap múlva szaksjtót hogy leanyázzák a készítőket !"
10 millio legy nem tevedhet? a tehenszar a legjobb dolog a vilagon
;) -
Addig mi kimegyünk, jó? :) -
haxoror #12131 Én lehetek tankkal? Úgy sokkal izgibb, majd meglátjátok! Naaa
-
Hmmm nembaj.....majd megkereslek :) -
Thanatos #12129 mind1 majd csinálok thanatos nicket is és bántalak azzal is tégedet jól :D a másik nick meg maradjon top secret :D -
Lökjed :D -
Thanatos #12127 titok? :PPP -
Thanatos #12126 

-
Ebbe bennevagyok :D -
Seat #12124 +oldották a GF4 problémát -
Az Szívás...
(szójáték, érted) :)