172102
  • haxoror
    "Tanknak is elég egy AT rakéta, ha a seggét lövöd."

Fullos tankot? Ez biztos?
    Már csak azért mert tankkal sem elég egy lövés egy másik seggébe...
  • Rafia
    Visszatérve Kalas vs vasúti sín vs sebzésrendszer vitához: hamarosan egy vagon mod közül lehet válogatni. A Forgotten Hope-ban pl. minden puskalőszer 1s1k (fejre és testre), Bazooka-Faust is, tankok is többnyire 1s1k. Nem rontja el a játékélményt, _más_ lesz a játékélmény. Mindenki válogasson majd ízlése szerint :)
  • Rafia
    3(4?) megabites axelero ADSL: egyszerre 2 usert elbírt a 32-es szerveren.
  • Rafia
    VOIP nincs minden szerveren bekapcsolva.

Sebzésrendszer: a lemez-falakon át lehet lőni, tegnap volt az első falon keresztüli killem (Ak-74U, a keleti toronyház tetejéről). Tanknak is elég egy AT rakéta, ha a seggét lövöd. Én inkább attól félek, hogy még mindig a régi, hp-s modellt használják, amivel nem lehet normális páncélátütést (mindent v. semmit) moddolni.

Singleplayer: néhány srác nekiugrott hekkelni a demót, és állítólag COOP-ban (LANon) nyomják, 32 vagy még több bottal :)
  • haxoror
    "pedig antitankal simán ki lehet szedni egy lövéssel... épp mielöt kijöttem gamebol csináltam meg :)
    amugy 2db c4 is simán kiszedi..."

Nálam 1 C4 is elég de ezt az egy-lövés-per-tank dolgot kifejthetnéd bővebben
  • haxoror
    "Amikor a célkereszt közepén megvillan egy "X" az micsoda ?"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ACE
    Nekem 3 Mbit T-Onlájn DSL van, és 16-17 körüli a ping
  • TS Zolly
    Mindenképp adsl. De emlékezz vissza, hogy Töci mennyit szív a cselo miatt. Oszt gyors gyere, osszuk a halált at enemynek!
  • haxoror
    ADSL
  • cenci
    felakatt a lemez?
  • Nauron
    vigyázzatok mert ha nem figyeltek jönnek a büntipontok:))
  • Deniboj
    az, hogy a net csak játékra kell, és amelyik a legjobb/legtöbben ajánljátok, az lesz a nyerő.
  • dr Kotász
    2Mb/40ms

DE: mi köze ennek a BF2 topichoz?
  • ACE
    Ezt meg hol hallottad?
  • cenci
    köszi! csak azért irtam itt mert ez a legfriseebb topik.a chello-t szerintem már most sem korlátozzák,én mult honapban min 60 gb-ot szedtem le
  • kz
    ahozis étel? de menő vagy, he!
  • Balu8742
    Állítólag a Chello korlátozás megszünik....
  • Balu8742
    Valaki aki ért hozzá majd segítsen nekem szerver configban BF2-höz, illetve ADMIN Plugin ban, ha ki jön indítanám a 64 -főset, aztán addig had okosodjak , mert BF2 -tőt még nem csináltam !
  • dr Kotász
    És mi köze ennek a BF2 topichoz? Kérdezhetnél a 16 faktoros naptejről is...
  • Balu8742
    Az írható DVD igen.
    De amit csináltatnak a akkora ammekorát akarnak, asszem most 7,2 Gb-ig válalnak asszem.
  • cenci
    ez nem vicc!!mivel 1 normál dvdmax 4.7 giga/tudtommal

• Balu8742
    HI!
    BF2 POWA!
    Szerintem nagyon el találták a lényeget megint, csak tényleg van 1-2 zavró apróság!
    PL.: A lövészek -nek tényleg kellett volna erősödniük 1 kicsit, de a fejes az fejes továbra is...
    A helikopterek szépek jók , csak (lehet ,hogy nekem) de még mindíg nehéz irányítani őket.
    Azt viszont nem értem ,hogy a mikrofont miért nem lehet használni a szervereken, SIPI01 mesterrel TS -t kellett használnunk!
    Ez valahogy furcsa volt ....
    A másik ami nekem furcsa volt , hogy a könnyű páncélosokban a bemutató videókon lehetett látni azt is , hogy be fogja a célt a rakéta amikor repülővel támad az ellenfél, na ezt nekem nem sikerült elő csalogtanom!
    Van valakinek ötlete ?
    Meg köszönném !!
    HAli....
  • 0Fritz0
    Először végy elő sok A1-es lapot...
  • Heydrich
    komoly cél
  • cenci
    bard's tale 5.8 gb!
  • Krinyo
    eddig az volt a jó hogy a bfben nem volt nehézkes a jármű vezetés(mert a játszhatóság a lényeg) most meg az hogy nehéz...
    amúgy a víz alá miért nem lehet lebukni?
  • cenci
    nem tudja valaki 5.8gb-os játékot mire irjam ki?
  • Deniboj
    Net-téma:

Kérlek írjátok meg, kinek milyen nete van, és mekkora ping-értékeket/lagokat mértetek.
    Épp most állok Internet-előfizetés előtt, és vagy Chello classic, vagy ADSL+telefon jöhet szóba.

A Chello sajnos korlátos, de mivel csak játszok majd vele, a 30Gb elég lesz. ADSL meg gürcös a telefon miatt.

Köszi előre is!
  • Zs0lt1
    Skacok, az új EA közösségi hírekben kissé helyre rakják az accont kreálási porblémákat:
    - Ha egy olyan e-mail címmel csinálsz acc-ot, amivel már gamespy accot csináltál (a fileplanet is a gamespy accot használja), akkor a játékban lévő accounthoz is ugyanazt a felhasználónevet és jelszavat kell megadnod, mint a gamespy accountban van, különben hibaüzit kapsz. A felhasználónévnél természetesen a kisbetű nagybetű számít, hogy stimmeljen.
    Tudsz új nikc-et létrehozni a már meglévő gamespy account-tal, viszont az új profilként fog megjelenni a játékban. (erre még nem jöttem rá hogyan kell :-)))
    Bocs ha túl bonyolult voltam ;P
    LINK
  • Nagydög
    Sokan emlegettek a snipert. A MEC Dragunovja egy hulye vicc. Negy talalat se mindig eleg, hogy egy ember elhasaljon, de legalabb automata. Az M24 mar erosebb, de abbol is kell ket loves, Es persze minden loves utan elveszti a celt. Ettol Az USMC snipert kedvelem, mert elegge hatasos, es az alca gunya nagyon durva. Tobbszor is volt, hogy nagyjabol nyilt terepen majdnem ram leptek, es nem vettek eszre.
  • kz
    1900 új üzenet két nap alatt!
  • SinClaiR
    pont a BFV ben volt a legszarabb, hogy mindenki vezetni tudja:) ..
  • Baszkurátor
    F1-F akármennyi
  • CUCLI
    járművekben ,h tudok egy másik helyre átülni?
  • Robogo
    f betüvel kell.
  • TS Zolly
    Asszem alapesetben az egér görgetőjén van. Legalábbis nekem ott van. Ahoz még nem nyulétam. Vagy próbáld talán az f betüt?
  • gergod
    Tudom, hogy nekem ezt kéne tennem: rtfm, de áruld el pls hogy lehet levegő-föld módba kapcsolni a vadászgépet, mert nem látom a billentyűzet beállítását.
  • Mr Manson
    és 99%-a értelmetlen!

Nekem legnagyobb problémám az, hogy kb 20-30perc között megfagy a jaték. Megáll a kép. Drivert cseréltem orba szájba (Cat. 5.1, 5.6, omega), de nem oldotta meg.
    Többi BF és más minden jó!
  • Nahar
    Miota kijött a demo 3000 üzi 3 nap alatt!! :D Azért nem semmi...
  • Zs0lt1
    MEGCSINÁLTUK!

Legnépszerűbb témák

1. Battlefield 2
    2. GTA: San Andreas
    3. BogyóKatica
    4. Takezó topik :D
    5. Humoros és aranyos képek
    6. Football Manager 2005
    7. Jaccunk mi is szoláncot
    8. Juiced
    9. Láma! fan club