172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #13003 10 perce mind a 6-ot végigpróbáltam de semmi, nem akartam csinálni egy hetediket szal idejöttem sírni egy kicsit :) -
Csatlakozz egy normális squadhoz és máris nem lesznek problémáid ;) -
haxoror #13001 Hát ja, én megyek vissza játszani mert megtehetem :P
:))))) -
13k. szerencsem lesz :P -
bocsi -
haxoror #12998 Squadleadert hogyan lehet lemondatni?
Van amikor semmit sem csinálnak vagy hülyeséget pl. startnál parancsba adják a főbázis védelmét, vagy az egész squadot ráküldik a hegyre a semmi közepén mert állítólag látott a sógor ex-neje egy geci ellenséges snipert tegnapelőtt arrafelé, semmi értelme a náluk spawnolásnak ha nem aktívak, ellentétben a commanderrel aki plz maradjon a seggén.
Ja, a másik hogy MEC-nél tényleg bazi biztonságos ha a commander beül a bázison spawnoló T90-be de annak a tanknak odakint nagyobb hasznát vennénk.
Az nem akkora gáz ha a commander nem utasítgatja non-stop a squadleadereket de reagáljon a kérésekre (SUPPLY!!! és UAV főleg) és az "őrmesterek" adjanak vmi parancsot, attack this, defend that or something plz HTX -
Eszünkben sics fater!És engem pölö eccer sem baszott ki ..... :P -
akarok venni bele még egy olyat amilyen most van
1 g-vel bírná sztem -
-
Thanatos #12994 :DDD -
el voltak foglalva, mert a szomszéd zászlónál kb 10 MEC volt állandóan :P
s mellesleg csendben haltak meg, nyögve. néha az egyik felordított, hogy MÉDIK, annak beleléptem a szájába. -
Thanatos #12992 láccik lámák voltqak a snipereik :) -
de jó érzés volt megkerülni az amerikaiakat gyalog, majd a munka gyümölcseként három darab hasaló mesterlövészt csendben agyondöfni!!
MUHHÁRHHAHAGRH!!!!
-
Thanatos #12990 amugy én emg töled normális hangnemű kérdést :) -
Thanatos #12989 énis szeretlek :O -
Mondjuk toled nem is vartam volna ertelmes valaszt! -
Thanatos #12987 hm ez érdekes mert nekem nem igy volt, nem lehet hogy bugos náald valami? nálam 2. parancsnál kiszedte a régit és csak az új maradt -
Ha új parancsot adok nekik akkor két parancsuk lesz egyszerre. -
Ronny #12985 ezt már párszor eljátszottad:) -
Thanatos #12984 biztos nemszeret téged :) -
Miert is van az hogy amikor rakatintottam a Single Player -re akkor lefagyott a gepem? Hmm? -
Jajj de szeretem amikor a marha commanderünk repülőzget, meg nyomja az actionjeit, ahelyett hogy a dolgát csinálná. Én aztán kérhetem az utánpótlást, meg ilyenek, az a barom csak repülget. Néhe spawn-artilleryt nyom. Áhhh mindegy nem idegesítem magam.
-
Jóvanna Nvidias vagyok :) -
Rafia #12980 A cancel engem is érdekelne.
Jól látod, mindenkinek squadban kéne nyomni, a magányos harcosoknak a commander nem tud parancsot adni. De lehet squadba hívogatni embereket, talán commanderként is fel tudod ajánlani nekik, hogy joinoljanak. Meg ugye végső megoldásként ott a teamchat. -
majd faqot megírják az okosabbak, éncsak valahogy ráheggesztem a bannerre :)
amúgy földi, csak nem vettél új karit? :)
(aláírás) -
Thanatos #12978 adsz nekik másik parancsot :P -
Most kipróbáltam egy commander-only menetet, sikerült is győzelemre vinni a csapatot :) Igyekeztem mindenhol segiteni amivel csak tudtam. Viszont az még nem teljesen világos, valaki magyarázza már el, hogy van, amikor kiadok egy squadnak egy parancsot, hogy pl. védje meg ezt a pontot, és miután már nem aktuális a védelem, nem birom sehogyse levenni a parancsot a térképről, és szép vastag vonallal jelölni nekik, hogy védeni kellene a nagy semmit. Szóval az érdekelne, hogy hogyan lehet egy parancsot cancelelni? :)
A másik meg, hogy squad nélküli katonáknak nem lehet közvetlenül parancsolni? Mert én úgy láttam, és ha valóban igy van, akkor mindenkinek azt javaslom, hogy mindenképpen joinolni kell egy squadba, normális csapatjáték csak úgy alakulhat ki. -
Thanatos #12976 nincs is még 5.7 te ész :P -
Thanatos #12975 hát jah :) -
Thanatos #12974 ezt mondom hogy fent... mrá az az elöttin is fentvoltam... :P -
Rafia #12973 bazz, 1x nem olvasom vegig... -
Rafia #12972 melyik szerveren nyomjatok? -
viszont tetszik az alairasod :) -
ja ;) -
Semmiképp se lehet a boltba a gém :)
17-e a szállítási idő szal ide se érhetett :)
A másik meg az h ha megfigyeled a demot oda is oda van írva h 24-e :P -
nem teloval holnap lefotozhatom ha annyira kell -
verzioja -
akkor az a kecseg joeba' atvert minket!!! -
5.7 Ezt direkt BF2-re bár ígyis sok embert kibasz hibaüzivel...szal vegyetek Nvidiat :) -
Sztem te a plakátot láthattad max :P