172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #13483 Aha. -
A nagypapi meg akkorát szór , hogy az anyahajó folyosóján ha a végébe lövök mellettem a falon egy méterre is jut golyó !!!Az kb annyi mintha 10 méteren 3 métert szórna ! Aki ezt programozta az valamit tud ! :-)))))))))9 -
Thanatos #13481 tök jó ez a trs szerver kár hogy félpercenként áll a lag miatt... fele enyi embert se birna el nem hogy 64et... :/ -
Rafia #13480 Ja, mi meg arra eszméltünk, hogy nincs commanderünk. Beállt valaki, így az utolsó körben már a szárazföldön tudtunk maradni...
Érdemes TS-et használni a VOIP mellett/helyett? -
Az milyen szar már hogy ha lőnek rád és hirtelen hasra fekszel tök sokáig az isten se talál el :-)))))))))))))))) -
TS Zolly #13478 Csinálta is elég rendesen. Ügyes volt a gyerek. -
haxoror #13477 Az a "valami GGhun" egy kurva jó játékos aki már BFV-ben is bizonyította hogy képes csapatmunkára :) -
haxoror #13476 Hát ja, hitetlen kutyák szoptatok rendesen
-
TS Zolly #13475 Jujujujj!!! Ott voltam akkor énis! Szakaszba áltunk hatan, volt egy idegen is aki nem volt TS-en, valami GGhun, Geronimo állandóan osztogatta az utasításokat, oda ment a szakasz ahová kérte, akkor adott radart utánpotlást, mikor mi kértük. Kihasználtuk a szakaszparancsnok által adott spon helyet, kivül elbujtam, mig a szakasz nagy nyomás alatt sorba foglalta el a bázisokat! Élvezetes körök volta, csak sajna levágot minket a szerver. -
Rafia #13474 Azt írták - még nem próbáltam. Amúgy onnan le tudsz tölteni olyan "modokat" is, ahol 32 bottal, repülőkkel stb. lehet nyomni. Nagyon jó a singleplayer is. -
Ha visszaolvasnál, akkor láthattad volna a beírást, h a CB klán szerverén elérhető minden fegyver. A többit nem tuodm. -
hwik #13472 hola all
voltam 1 külföldi szerveren ahol a fegyvereket is lehetett cserélni...mármint ugy gondolom h ahol ki kell választani a fegyvert ott volt 1 fel le nyilacska amivel lehetett másfajta fegyvert választani... nemtom h a magyar szerverek ilyenek-e de aki üzemelteti a servereket azoktól kérnénk ezt a kis pluszt:)))) előre is köszi!
-
sak kérdezem: és ez miért ne lenne normális? Mi a problémád vele? -
tomi85 #13470 Ok, thx.. Probálkozok először a single verzioval. Tehát ilyenkor az én ip-re tud elméletileg csatlakozni? -
Rafia #13469 Itt nézz körül.
Asszem egyébként indíts single-t, és a haverod IP alapján be tud konnektálni. Tehát hostolni tudsz gamet, dedikált szerver egyelőre (vagy mindörökre) nem megy. -
ezisbenntvolnaakkor... -
Rafia #13467 Ez a HUN battlefields volt szerintem, nyomtam vagy 3-4 kört rajta amcsiként. Borzasztó nagyokat sz..tunk, a MEC lemosott minket állandóan. Nagyon kijön a csapatok közti különbség.
Végre egy leader, aki normálisan osztogat parancsokat: Geronimo. Kár, hogy aztán átálltál a másik oldalra ;)
Azért még így is jó volt, a Vulcannal elkaptam 1-2 campert, meg pár gépet meg egy saját helit
Nem akarom a Ge4Ti-seket idegesíteni, de nagyon jó a game engine. A hulladék FX 5600-omon is gyönyörűen ment és játszható volt (igaz 800x600 meg pár dolog lejjebb nyomkodva, 2xAA ráadva) -
tomi85 #13466 Hali! Valakinek nincsen infoja vagy nem hallott rola, hogy a bf2 demoban hogyan lehet megvalosítani, hogy lanon pl coop módban hogyan lehet botokat is berakni. Mert jelen esetben uncsi 1v1ben. :) -
modositottam gf4_Ati ra a file nevet, ugy gondoltam temat illetoen odatartozik az ati hozzaszolas :) hehe sry -
beraktam eztis... :) -
Thanatos #13463 tudtomal nicns benne iylen, remélem ha továbra is ráleszünk kényzseritve az ultrafos ingame keresőre akkor már leglaább egy favorit lesz amjd -
Sziasztok mindenkinek! Már egy pár napja jáccom a demót! Majd mindennap beleolvastam a fórumba is, de nem találtam, hogy a magyar szervereket ,amik vannak be lehet rakni valami favorit menübe,mint más online játékoknál,hogy ne kelljen minden eggyes alkalommal keresgélni, vagy a demo még nem tartalmaz ilyen opciót? -
beraktam faqba, lassan akkor slyosat le is lovom, ne vegye a dctol cstol a helyet
-
TSbe is tod ki beszél, a neve: TSO
-
Nekem medium beállítások, textúrák plusszba felnyomva mediumra, 1024-ben teljesen jól fut (XP2000+ 512ddr Rad9600xt), ha ennél nincs jelentősen szarabb konfigod, akkor a probléma a maga készülékében van! -
"miskulancia" :DDD -
Nekem is be-be szaggatott 1G rammal 1280-as felbontásban!
Leteszteltem 2G-val is és így már tökéletes!
Sajnos nagy felbontásban kell neki a 2G ram :( ! -
Új szerver: no timelimit , no teambalance :
HOST: nmi.rulez.org
IP: 193.224.41.164
PORT: 16567 (alap) -
Thanatos #13455 pedig még alulra is kiirták ezt a kurvaronda sort :PP mind1 ha rajtam mulik én sose fogok arra menni, vannak normális szerverek is ám :) -
Úristen fasza, Krisztus atyja, ez valami vicc hogy 512Mb-vel 60 és 1 közt ugrál az FPS? Beléptem az üres SG-re, ha egyhelyben áltam 60-100FPS, de ha mozogtam az egeret már másodpercekre is kimerevedett a kép míg betöltötte a memóriába a cuccokat, aztán ha visszafordultam ismét, tehát játszhatatlan... Most toljam szarrábutított grafikával, annak ellenére hogy a kártya bírná, csak a memória kevés, mert félek hogy ha 512-n így viselkedik akkor 1Gb-n sem megy zökkenőmentesen high detailsban, 1 játékért meg nem veszek 2Gb RAM-ot... Vagy valami más lehet a baj? 2X is kifagyott a menü mikor lentebb akartam görgetni a szerverkeresőt. -
Thanatos #13453 thx, bár én még alig voltam commaner, a squados elképzelésem mi is volt? sorry csak msot jöttme ki gamebol és forumilag még nem vagyok anyira képben igy hirtelen :DDD -
Thanatos #13452 nem i voltatok a szarok hanem a mec tul jó 8énis ottvoltam igaz csak lightos sniperként... :P) -
Sg servert jelszavazni kéne úgy hogy az itt fórumozók tudjanak csak bemenni(mert cssak mi tudnánk a jelszót)!
Szerintem tök jó játék jönne össze! -
Commander én is voltam a gond az volt hogy alig vannak squadok, meg nekem még akad is mindemelett, íyg elég nehéz irányítgatni az embereket :(((
Más: Gondoltam benézek az SG szerverre és mit találtam? Üres! Senki se játszik? Hát mi ez a punnyadás fiúk??? Van egy "saját különbejáratú" szerverünk erre üres? Hát mekkora pofátlanság ez?
Mondjuk annyi előnye volt a dolognak hogy így egyedül (mivel nem akadt) végre sikerült megtanulnom helit vezetni :) és még a repülőzés is elég jól ment, csakhát kicsi ez a pálya nem nagyon jó repülőzni :( -
Romel #13449 Amikor commander voltam, mindenki végrehajtotta, amit kiadtam, aki kért valamit, rögtön megkapta. Általában UAV felderítést én jelölök ki. Thanatos, tényleg jó commander vagy, és teljesen igaz a squados elképzelésed. -
szal legjobb ha azt folyamatosan nyomkodom ... :) -
Gabe18 #13447 Na most igen gyenge 2 körben vettem részt egy magyar szerveren,amcsikkal a hajóról se nagyon tudtunk kijönni.
Én is csináltam egy nagy marhaságot.Megjelenik a heli melettem mondom beszállok,aztán átülök hátra,mert én nem vállalkozom ennek vezetésére.Csak éppen mire ezt megcsináltam volna bevetődött még annyi ember hogy a heli tele lett,én meg ott ragadtam a vezetőülésben.Na akkor kiszálltam hogy valaki olyan üljön oda aki tudja is vezetni,de mire ez megtörtént volna,az egész miskulanciát szétlőtte valami arra játó repülö... 4-5 halott...
Ha valaki innen áldozata lett volna eme akciómnak,akkor sorry...
-
Scan-el lescanneli az egész térképet és egy darabig látod az összes enemyt. -
A squadleaderek feladata is lenne ez, invitálni kéne ugye az embereket... -
ami pozitiv volt, h a kezdő bénázásom ellenére sem anyázott senki :) thx!