172102
  • lac coo
    Igazából szerintem próbáltak minden fegyvernek keresni egy kis szeletet a játékból amire valóban hatásos .A specforce pl szerintem nem belharcra való hanem távolabbról , lesből jó támadni vele.
  • retteneteske
    A medic fegyvere tényleg jó.
    Az imént együtt "mérgezett egérkedtünk", tényleg idegesítő volt!
  • haxoror
    Mondom, a medicnek telsesen ugyan az az M16-osa van mint az assaultnak csak nincs rajta gránátvető, ugyan az a sebzése, szórása stb.
  • m1c1mack0
    Huu nagy neha mar azert van rendes saquad is ma sikerult mar pl tok jot nyomni a gs.dc-sekkel ha e mellé meg valami normails commander is van maris sokkal elvezetesebb az egesz jatek.Elobb utobb remelem azert rajon a legtobb emebr hogy ez a sqad dolog nem csak ponebol kerult bele a jatekba(mert egyenlore ugy latom foleg csak volt DC sek hasznaljak igazan)
  • lac coo
    Ja ja ...Egyetértek .
  • TDC Geronimo
    Viszont elég egy hármas sorozat és fekszik is a delikvens ;)
  • lac coo
    Hát nem tom...Én csúnyán bedaráltam az assaultosokat medic-el ...Az M16-ból (:-))
    egy pötty fejre azt fekszik és legalább talál is , nem mint az assaultos fegyver.Persze kinek mi jön be....
  • TDC Geronimo
    Nemtom ma a CB szerverén valahogy úgy éreztem h sokkal jobb az assi. Nem tom mi történt vagy csak egyszerűen kezdem megszokni a fegyvereket, de tény h valahogy jobb volt
  • haxoror
    Egxébként az M16 tényleg erősebb mint az AK, egy korábbi interjuhéban mondták hogy így akarják kompenzálni hogy "csak" hármas sorozatra képes :P
  • lac coo
    Ok. A lényeget úgyis értitek .:-)))
  • haxoror
    Tökugyanaz a két fegyver plusz az assin van mellény ami sokat jelent ráadásul a gránátvetője az egyik legfaszább cucc a gémben mert az tényleg egy lövés-egy ember :)
  • TDC Geronimo
    Nemnem...nem keverendő össze az isteni M4 az M16-al!!!
  • lac coo
    Bár M16 nem valami régebbi fegyver ?
  • lac coo
    Ja...Lehet ....:-)))))))))))))Lényeg a lényeg ....
  • TDC Geronimo
    Medic M4-e
    Nem inkább M16? :)
  • lac coo
    Hát de nem ? Az ember azt várná hogy az a legerősebb , de nem , A medic M4-hez képest vizipisztoly.:-))))))))
  • haxoror
    "Az assault semmit nem ér"
  • lac coo
    Ja , ok ,köszi ! :-)))))))))
    Csak most éppen új kontrolerrel játszom és nem találom még a gombokat , szoktatáson vagyok .. Pár napig esek -kelek...
  • lac coo
    Kezdem kiismerni a fegyvereket . Az assault semmit nem ér a medic M4-e meg brutál erős.. Fene se érti ...Nem csodálkoznék ha az EA nem direkt keverte meg a demot ennyire.
  • TDC Geronimo
    Majd állj be hozzánk :)
  • lac coo
    Ejjj de szeretnék egyett egy normális squad-ban nyomulni ! Legalább egyszer ne csak szopasson a squadleader.
  • lac coo
    Dobálgat az mindenkit csak a csítereket nem !:-)
    Far Cry-ban is az eredeti PB semmit nem vesz észre, néhány amatőr készített egy javítást hozzá ACC néven az már valamit ér.
  • TDC Geronimo
    :D
  • Gabe18
    "Nelőjetek rám mert most tanulok repülni!"

• haxoror
    Akinek kell magyarosítás az írjon privátot Bubának, ő nagyon ott van a témában :DDDDDDDDDDDDDDD
  • TDC Geronimo
    Főleg h az ártatlan embereket dobálgatja kifelé
  • lac coo
    Meg sajna a PB-t meg lehet baszni olyan csalást raknak bele amilyent akarnak . Az egyik legrosszab anticsít program szerintem .
  • lac coo
    Hát a demo legalábbis nem vág ki magyarosítás miatt...
  • lac coo
    Hát fasz ki van a sok commanderrel !
    Mindegyik sír hogy a csapat nem azt csinálja amit kell ...stb...
    Ma egésznap squadoztam és 10-ből 9 kommender azt se tudja mit csinál !
    Futok 5 perce a zászló felé mert az a parancs , hogy támadjunk mire odaérnénk már a másik zászlót kell támadni ! LOL!!!Egész meccsen szaladgálok mint a mérgezett egér !
  • BurnBaby
    ok majd megtanulok ,)
  • TDC Geronimo
    Sajna ebbe nincs M4 :D
  • Thanatos
    pontosan :) de mind1 is mert pb jóesélyel lefogja vagdosni a magyargatókat a file változások miatt szall vagy megszokod az angolt vagy singlezel :DDD
  • Thanatos
    mucsoda gagyi logod lett, a régi jobb volt
  • Thanatos
    akkor meg probálkozzon máshova bombázni és ne a sajátjai közepébe :) feltalálták ám már a minimapot :)
  • polak
    magyarositás? hát ennyit azért érdemes megtanulni angolul, nem tul sokat igényel a játék
  • TDC Geronimo
    Hát jah a hotelért megszenvedtünk :)
    Az utolsó körben meg kikaptunk, de akkor már nem mozogtunk együtt a földön. Heliztünk meg ilyenek...ha így szétesik a squad és nem mozgunk a földön akkor esélytelen a győzelem. Hiába a jó helipilóta vagy a vadászpilóta....azért levegőből nem lehet ezt a csatát(se) megnyerni
  • TDC Geronimo
    Jajj sry megvan.....ez van amikor az ember nem olvas vissza mielőtt ír :)
  • TDC Geronimo
    Ugye ugye. Ha megy a csapatmunka ;)
  • Joe004
    Na jó nem tudok írni, sry fáradtság :D !
  • Joe004
    Vannak sok! De ne fledd ez még csak demó! Különben meg úgyis csak a klánok mozognak 1ütt!