172102
  • Looserke
    akkor hogy adhatok meg olyan támadásii vagy bármilyen célt, amit nem látok közvetlenül, pl. a pálya másik végén lévő bázist?
  • Pharaoh
    Kitörlöd a mappából és akkor nem lesz se NNNvidiaaaaaaaahhhhhh, se EA, se semmi más.
  • Borg
    Mármint úgy érted, hogy mire lenyomja egyik team a másikat, és beszorítja azt a bázisára, esélytelenné válnak, pont ott kell új kört kezdeni? :DD Micsoda kibaszás :D
  • Pharaoh
    squad führernél a caps lock ugyan az, mint a squad membernél, nem kap külön térképet.
  • Cobra.
    Sg szerver egyetlen baja az időlimit. A 12 perc nagyon kevés, pont mire belendülne a társaság, addigra van vége a körnek. Én inkább olyan szerverre megyek, ahol ki van szedve az időlimit.
  • Borg
    Hát squad führer még nem voltam, de szerintem úgyanúgy caps lock a nagytérkép, mint a commandernek.
  • Borg
    Hát most voltunk (és még vannak is) bent 6-10-en, egész kellemes volt így is. 4vs4ben is elvoltunk, dehát tényleg jöhettek volna azért még többen.
    Scorpi, Gergo, Andrew stb: szépen lenyomtuk a meceket vagy 8x zsinórban :) Jól ment a teamwork.
  • Looserke
    Így nem tudok olyan célt megadni, amit nem látok...
  • Looserke
    Ha squad vezető vagyok, akkor hogy lehet megadni új célt a csapatnak? Mert én csak úgy tudok, hogy ha ránézek arra a helyre, ahova támadni akarok.
  • YOsh
    ide feltettem a legfrissebbet amibe benne van a bf2 is, de sokra nem megyünke vele..
  • Rusid
    Sajna nem. Remélem csinálnak hozzá NNNvidiaaaaaaaahhhhhh nélküli beléptetős cuccot.
  • ACE
    De ugye nektek sem kapcsolódik magától, csak kiírja hogy az ASE nem kapcsolódik BF2 szerverhez, és elindítja a game-t.
  • Pharaoh
    Ez tényleg jó ötlet volt, nem is értem hogy nem nekem jutott az eszembe.
  • TDC Geronimo
    Feltelepítettem újra így már megy
  • ACE
    És ha újrainstalláljátok?
  • TDC Geronimo
    Azért ennyire láma nem vagyok :)
  • Pharaoh
    Nekem úgy se. Azt írja ki, hogy a legújabb verzióm van meg, pedig nem frissített az elmúlt napokban. Nem tudod valahova feltenni?
  • ACE
    File/Update filters -re kattintva sem? Akkor lehet hogy firewallod letiltja...
  • item
    Én már csak azt várom mikor jön ki nálunk, már elő van rendelve, remélem a logitech Headset is vele jár!

Amúgy szokom az új egerem (MX 518) , egyre jobban megy az összeismerkedés!

• TDC Geronimo
    Nekem valahogy nem akarja frissíteni.....
  • Pharaoh
    Nekem akkor vajon miért nem updateli? Valaki feltenné valahova a filter.txt.-t?
  • Pharaoh
    Az Sg szerverén kevesen szoktak lenni, sajnos későn indult, és az emberek már hozzászoktak más szerverhez. A CB mindig fullom van, és a HUN Battlefielden vannak még sokan
  • Tuvi
    Azon gondolkoztam, vajon lehetséges -e a Demoba bemásolni a teljes BF2 mapjait és így futtatni szervert?
  • Istencsászár
    hát gondoltam 1értelmű SG serverén
  • ACE
    És észrevetted már Te is, hogy nem műkszik? Legalábbis a belépés... a listázás megy csak...
  • ACE
    Csak épp nem ér semmit, mert csak listázza a servereket, utána ugyanúgy a game-ben ki kell keresni, és belépni...
  • ACE
    De tud csinálni bárki 32 mapos servert, és ugyan botok nélkül, de ott megtanulhat vezetni.
  • Ahhoj
    nekem anyukam mostanaban ilyen sargadinnye izut szokott csinalni... hat hogy is mondjam? hozzaszoktam.... :))
    de egyebkent van egy csomo gyumolcstea, meg keverek is, ami irto finom :)
  • 3TOMI3
    bf2 fruit filter m16-os kiskanállal mi ???
  • joebacsi
    nekem sima earl gray filter kéne, mert boltba már nemvolt, és nembírom az ilyen gyümölcsteákat
  • YOsh
    ase-hoz már van bf2 demo filter...
  • 3TOMI3
    mármint melyik szerveren(ken)???
  • Istencsászár
    mindig ilyen tömegnyomor van serveren? mikor van rajta élet?
  • scotis1
    hali! nem tudja vki,hogy mi ez az ujonnan feltett bf "standalone demo server"nevü dolog???
  • Rusid
    Csak billentyüvel megy. Én az egérre konfigoltam ott nem zavar.
  • BurnBaby
    elvileg csak a b-vel megy
  • Feczo
    Hali, hogyan kell az ingame-voice-t használni úgy hogy hangra aktiválódjék ? Ha nyomom a B-t akkor megy, de jó lenne ha anélkül működne, van elég másik gomb is amit nyomkodni kell ;)
  • Lacc
    Razer Diamondback
  • Fenrir
    nincs joystick-om
  • Fenrir
    én ma is repültem helivel jól, tény, hogy repülővel nemtok manőverezni, az nekem túl gyors :)