172102
  • Meggymag
    Ilyet énis tok csinálni de inkább NFOrce kéne :)
  • toMpEr
    Battlefield.2.Clone-ST0N3D
  • ACE
    Mondjuk az a gáz, hogy a hajó szinten ugyanoda születnek az embörök, tehát csak arra kell állítani a keresztet, és ha valaki megjelenik, lőni...
  • ACE
    Persze sok rakettásemberrel meg lehetett volna oldani (végülis nem is kellett volna sok) mert elvileg hajóról is simán lehet használni, de valahogy nem jött össze.
  • ACE
    Épp most voltam egy játékban, és beállt egy BTR a hajó mellé, és onnan lődözte a kis szaros szállítóhajósokat, le is anyáztam az illetőt...
  • Cobra.
    Ha amerikaiak beszorulnak a hajóra, akkor nekik annyi, gyönyörűen be lehet őket kempelni (sajnos).
  • Gabe18
    Én mondjuk azt sem tudom hogy amikor már az egész USA team visszaszorul a hajóra,akkor miért mindenki repüvel meg helivel akar menni.
    Néha lent állok a csónakkal,egyedül nem akarom elvinni,de nem jön senki hanem fent tolonganak.
  • [HUN]PAStheLoD
    eksön fotókat , ne ilyen statlistákat má' :]]
  • CSOCSO
    koszke
  • LoCk
    Itt jó volt a csapatmunka is, de én is odatettem magam keményen.:)
  • LoCk
    Itt nincs sok halál:)

http://www.kepfeltoltes.hu/view/050618/BF2hent.jpg
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/050618/BF2_3.jpg
  • [HUN]PAStheLoD
    úgy vagyok vele, hogy ha már veszek, akkor új alaplap mert AGP-> PCI-E .. akkor meg már új proci mert nForce 2 -> nForce 4 ..
  • Thanatos
    szvsz csak felfogás kérdése..., szerintem emg igen is az a jó hogy ahol nicsn csapatják az az odlal igenis veszitsen akármilyen jók is egyenként..., elég uncsi már a rmbo style..., igenis a csapatjátékon legyen a lényeg és ne az egyéni rambozáson...
  • TDC Geronimo
    A commander tudja csak küldeni. Egyszerű....capslock...utána jobbklikk ahova szeretné és artillery.....azt megy is az égi áldás :)
  • CSOCSO
    jaaaaj tudom melyik aaaaz. .az zsiiir de.. az hogy mukodik?? en kerek olyat es mi tortenik???ki lovi ki oda a kurvasok bombat? es hogyan?
  • Me0w
    Hat, attol fugg mennyit szansz ra... ha alig akkor 9600, de nincs ertelme. Ha kozepesen akkor vagy 9800 pro vagy 6600 gt. Ha sokat akkor x800xt vagy 6800 GT.
  • TDC Geronimo
    6600GT
  • TDC Geronimo
    Az nagyon nagyot szól és nagyot is írt :)
    Képzeld el h olyan mintha esne az eső csak azzal a különbséggel h itt bombák esnek :)
  • CSOCSO
    tuzerseg.. aha es az mire jo ha olyat kerek?
  • uHs Gerzson
    Altirery
  • [HUN]PAStheLoD
    Milyenre érdemes lecserélni a Ti4200-est ?
  • CSOCSO
    az!! nah az micsoda?
  • TDC Geronimo
    Artillery? :)
  • CSOCSO
    ja ok.. es mijaza.. nah elfelejtettem.. ha teambe vagy akkor lehet kerni.. valami A betus.. nah az a szo micsoda?
  • Pharaoh
    "néha az az ember érzése h a saját squadján kívül nincs senki társ a pályán"

Ilyen érzés minket is elfogott párszor.
  • Me0w
    Elso a teamscore, masodik a squadscore, majd kill, death, ping
  • TDC Geronimo
    Az a csapatpont :)
  • TDC Geronimo
    :DD
  • CSOCSO
    ja meg tok kiakadtam mikor nagyba rallyzok att egy autoval egyedul.. kiugrom az autobol elkezdem loni. az auto szep lassan ramgurul es meghalok. hat LOL:(
  • Me0w
    Szar az engine :) valszin nem lockolja az adatbazist iras elott
  • CSOCSO
    elegge kamikazeba nyomtam.. es soxor.. e nagyon soxor volt hogy mar ostrom alatt levo zaszlo alatt eledtem fel.. es ilyenkor nem usztam meg ketszer haromszor halal nelkul mire kipusztitottam a tankokat vagy valami
  • TDC Geronimo
    Hát amikor mi játszunk akkor nem is tom a többiek mit csinálnak, mert mi megyünk sorba befoglalni az összes zászlót. Ha meg valamelyiket szinesítik akkor oda is rohanunk....néha az az ember érzése h a saját squadján kívül nincs senki társ a pályán....
  • Ahhoj
    SOHA!!!!
  • CSOCSO
    elvetted a hsz emet:(
  • Me0w
    Bocs a duplaert
  • retteneteske
    Ekkora buziságot!!!
  • Me0w
    Egy baj van csak... evvel hogy ennyire csapatorientalta tettek a jatekot azokkal basztak ki, akik jo jatekosok :( Micimackoval, pharaohval es meg par jo arccal korrol korre mi vezettuk a tabellat, de kort nem tudtunk nyerni, mivel a mi squadunkon kivul senki nem tamadott csak vartak a csodara, fasz volt a commander is :(
  • TDC Geronimo
    Sok az az 55 halál :P
  • Thanatos
  • TDC Geronimo
    Nah ilyet én is tapasztaltam. Egyszerűen nem tudják elviselni ha a másik jobb. Még képet is csináltam h a semmiért kaptam egy szép kis vote kicket....igaz lehet azért mert 3 körön át első lettem és nem tettszett neki.