172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ilyet énis tok csinálni de inkább NFOrce kéne :) -
Battlefield.2.Clone-ST0N3D -
ACE #14642 Mondjuk az a gáz, hogy a hajó szinten ugyanoda születnek az embörök, tehát csak arra kell állítani a keresztet, és ha valaki megjelenik, lőni... -
ACE #14641 Persze sok rakettásemberrel meg lehetett volna oldani (végülis nem is kellett volna sok) mert elvileg hajóról is simán lehet használni, de valahogy nem jött össze. -
ACE #14640 Épp most voltam egy játékban, és beállt egy BTR a hajó mellé, és onnan lődözte a kis szaros szállítóhajósokat, le is anyáztam az illetőt... -
Ha amerikaiak beszorulnak a hajóra, akkor nekik annyi, gyönyörűen be lehet őket kempelni (sajnos). -
Gabe18 #14638 Én mondjuk azt sem tudom hogy amikor már az egész USA team visszaszorul a hajóra,akkor miért mindenki repüvel meg helivel akar menni.
Néha lent állok a csónakkal,egyedül nem akarom elvinni,de nem jön senki hanem fent tolonganak. -
eksön fotókat , ne ilyen statlistákat má' :]] -
koszke -
Itt jó volt a csapatmunka is, de én is odatettem magam keményen.:) -
Itt nincs sok halál:)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050618/BF2hent.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050618/BF2_3.jpg -
úgy vagyok vele, hogy ha már veszek, akkor új alaplap mert AGP-> PCI-E .. akkor meg már új proci mert nForce 2 -> nForce 4 .. -
Thanatos #14632 szvsz csak felfogás kérdése..., szerintem emg igen is az a jó hogy ahol nicsn csapatják az az odlal igenis veszitsen akármilyen jók is egyenként..., elég uncsi már a rmbo style..., igenis a csapatjátékon legyen a lényeg és ne az egyéni rambozáson... -
A commander tudja csak küldeni. Egyszerű....capslock...utána jobbklikk ahova szeretné és artillery.....azt megy is az égi áldás :) -
jaaaaj tudom melyik aaaaz. .az zsiiir de.. az hogy mukodik?? en kerek olyat es mi tortenik???ki lovi ki oda a kurvasok bombat? es hogyan? -
Hat, attol fugg mennyit szansz ra... ha alig akkor 9600, de nincs ertelme. Ha kozepesen akkor vagy 9800 pro vagy 6600 gt. Ha sokat akkor x800xt vagy 6800 GT. -
6600GT -
Az nagyon nagyot szól és nagyot is írt :)
Képzeld el h olyan mintha esne az eső csak azzal a különbséggel h itt bombák esnek :) -
tuzerseg.. aha es az mire jo ha olyat kerek? -
Altirery -
Milyenre érdemes lecserélni a Ti4200-est ? -
az!! nah az micsoda? -
Artillery? :) -
ja ok.. es mijaza.. nah elfelejtettem.. ha teambe vagy akkor lehet kerni.. valami A betus.. nah az a szo micsoda? -
"néha az az ember érzése h a saját squadján kívül nincs senki társ a pályán"
Ilyen érzés minket is elfogott párszor. -
Elso a teamscore, masodik a squadscore, majd kill, death, ping -
Az a csapatpont :) -
:DD -
ja meg tok kiakadtam mikor nagyba rallyzok att egy autoval egyedul.. kiugrom az autobol elkezdem loni. az auto szep lassan ramgurul es meghalok. hat LOL:( -
Szar az engine :) valszin nem lockolja az adatbazist iras elott -
elegge kamikazeba nyomtam.. es soxor.. e nagyon soxor volt hogy mar ostrom alatt levo zaszlo alatt eledtem fel.. es ilyenkor nem usztam meg ketszer haromszor halal nelkul mire kipusztitottam a tankokat vagy valami -
Hát amikor mi játszunk akkor nem is tom a többiek mit csinálnak, mert mi megyünk sorba befoglalni az összes zászlót. Ha meg valamelyiket szinesítik akkor oda is rohanunk....néha az az ember érzése h a saját squadján kívül nincs senki társ a pályán.... -
SOHA!!!! -
elvetted a hsz emet:(
-
Bocs a duplaert -
Ekkora buziságot!!!
-
Egy baj van csak... evvel hogy ennyire csapatorientalta tettek a jatekot azokkal basztak ki, akik jo jatekosok :( Micimackoval, pharaohval es meg par jo arccal korrol korre mi vezettuk a tabellat, de kort nem tudtunk nyerni, mivel a mi squadunkon kivul senki nem tamadott csak vartak a csodara, fasz volt a commander is :( -
Sok az az 55 halál :P -
Thanatos #14605
-
Nah ilyet én is tapasztaltam. Egyszerűen nem tudják elviselni ha a másik jobb. Még képet is csináltam h a semmiért kaptam egy szép kis vote kicket....igaz lehet azért mert 3 körön át első lettem és nem tettszett neki.