172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mester01 #14764 Nah sziasztok megint!
Ma jatszotunk a haveromal nevszerint Rilo123 igen tegnap a CB serveren TKzot es Tomi meg is buntete... de a =*HUN*= serveren nem regen kirugtak es NEM TUDOM MIERT?????? csak repulozot csinalta azt amit a Squad Leader mondod 43-6 Fregje volt es nem TKzot... es megis kirugtak..... kerdeztem miert rugtak ki de semmi valassz azert ez tenyleg bunkosag nem gondoljatok? -
hát jah az végülis igaz:DDDD de a teljes verziónál lehet hogy működni fog vagyis remélem hamá egyszer megtalálja akkor valami csak lessz.... -
Hát ez elég sánta példa:-) Hülyék mindenhol lesznek ha tört ha nem tört .
Arra tuti jó a tört , hogy otthon kipróbáljam a fullt , aztán ha jó veszek gyárit . -
miért csak 1 példát modok
tegyük fel van egy nemnormális player szórakozik a többi rendesen játszó játékossal teszel rá egy bannt
az a nemnormális ember visszajön mert úgye generált magának új cdkulcsot
vagy aszt teszed hogy mindíg bannolod vagy teszel a szerverre egy passw-ot amit csak azoknak adsz meg akik tudnak viselkedni de akkor a szerveren sztem kevesebben játszanának mintha passw nélküli lenne
ha meg eredeti szerver lenne akkor teszel rá egy bannt és csáó nem tud visszajönni és gondolkozik mégis hogyan kéne viselkedni -
Eddig ok csak nem lehet csatlakozni. Nekem is megtalálja csak csatlakozni nem lehet. -
-
Miért ? Ha lesz tört-netes játék az úgyis tök külön megy majd . -
Nem vagy egyedül -
Első játék, aminél nem örülök, hogy kijött warezban.
-
Borg #14755 Relax, napok kérdése és megoldják, hogy legyen tört neten. -
Mindenki kap csak ha ezentúl többen jelentkeznek commandernek akkor az lesz aki magasabb rangú -
Eleve nem tudsz netre menni játszani ha nem jelentkezel be az accoddal. ASE nem támogatja, a belső kereső meg be sem jön amíg nem jelentkezel be -
Rangot csak commanderek szerezhetnek majd ? Vagy az egyszerű csicska golyófogók is (mint én...) ? :-)))))))))) -
de mentek -
A régiek mentek, de ott nem volt account szerver. De ez biztos meg lehet mejd kerűlni, de akkor le kell mondani a rangos dologról. -
respawn után csak a főbázison szemétség lelőnmi egy egyéneket, de ott máskor se szép dolog. -
Xian #14748 A régebbi verziók sem mentek törten multiban? -
Úgy van! -
TS Zolly #14746 Nem megy!!! Vedd meg!!! -
TS Zolly #14745 Bemegyek foglani egy zászlót, akkor naná, hogy lelövöm a megszületőket. Egyből mint meglátom. Ráadásul már tudom a bázisok körül hol vannak a spon pontok, ezeket figyelem. Hüje azé nem vagyok, hogy megvárom mig három anti tankos sponol, és segbe rugjanak. Nem tom COD-ba mivolt a szokás. Geronimot idézném, ez háború, nincs kegyelem. -
Xian #14744 Ha visszolvasnál akkor tudnád hogy én szeretném megvenni,
DE! ha megy törten is akkor nem.
-
banner alatt nézd csak mivan irva! :) -
van aki már probálta, NEM fake. ráadásul ahogyan más irta: angol is van benne mégis .... :)
gta:sa más kategoria a célcsoport miatt :) -
Tudom
-
Te ezt most komolyan kérdezed????????????????
A FAQ szerinted mi a faszért van????? -
romee23 #14739 szerintem igaza lesz, mert eredeti cd-key kell... -
Van egy rakat -
Xian #14737 "szedd csak sokat nem érsz vele, jo single playert"
Te csak reméled.
-
felejtsd már el nforce-ot, raklap kaka az egész... nem mérvadó hidd el. -
romee23 #14735 van magyar demo-s szerver? a külföldiekkel tele a hócipőm...
-
szedd csak sokat nem érsz vele, jo single playert!
-
kezdődik ugyan az mint az gta topicba Amig nincs kint NFORCÉN FAKE!!! minden szar -
Xian #14732 ST0N3D
presents...
Battlefield 2 *DVD* *Clone* (c) Electronic Arts
--------------------------------------------------------------
RELEASE DATE: 18.06.2005
RETAIL DATE : 23.06.2005
TYPE........: PC/Games
GENRE.......: MP Shooter
DEVELOPER...: Electronic Arts
PROTECTiON..: Safedisc 4
LANGUAGES...: Chinese Dutch French German
Italian Japanese Korean
Polish Spanish Swedish Thai
-
Battlefield.2.Clone.NFOFiX-ST0N3D
"... here you go, NFOFiX. english language is included, of course.choose the 3rd entry on installation .. have fun"
-
Xian #14730 /-=0-day GAMEz ISO=-/06.19/Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D/
Ezt kezdtem szedni,
-
lol
mind1 inkább megvárom a megjelenést azt megveszem eredetibe.....az legalább angol :) -
Chinese Dutch French German Italian Japanese Korean
Polish Spanish Swedish Thai
ezeken a nyelveken megy a cloneDVD, angolul NEM! -
Ilyet ne kívánj senkitől. Úgyse lehetne betartani....meg aztán ez háború katona! :) -
Szerintem a Te meglátásodba kellene a többieknek beletanulniuk!!!!!!
Na lehet fikázni:) -
Nah szebb napot. Valami tömeges hisztérikus hent van valamerre?
=)