172102
  • ACE
    Van akinél megy, van akinél nem. Nálam pl. szintén nem jó crack-el, viszont Clone-ossal megy faszányosan.
  • arty
    hát... passz :( elvileg bf2 safedisc4 védelmü, a daemon toolsal alapbol mennie kellene ... win reinstall? ;))))
  • mila69en
    és próbáltad is vagy csak hallottad hogy mást kidobott? nekem is ment crack nélkül mégis crackoltam igy legalább nem kell mountolni és nincs vele semmi gond má tegnap óta jáccom
  • Repiv
    jaja sokáig tudtam vele játszani.. ezzel meg nem
  • arty
    demo ment?
  • Repiv
    mert a reloaded-es crackal meg memóhibával kidob néhány percenként a desktopra
  • arty
    de ha nemmegy, mért nem rakod fel rá a reloaded nocd exe-t ?
  • arty
    3.47, semmi emulacio.
  • Repiv
    akinek megy a clone-os bf daemon tools-al, az megtenné hogy leírja a deamontools verziószámát és hogy milyen emulációk stb van bekapcsolva?

köszi
  • arty
    köszönöm a CB szerveren előbbi 2-3 orában játszoknak, teljesen jo volt. egyszer majdnem nyertünk is :))

1x sem dobott ki a szerver, a trs re probáltam előtte bejutni, 1 percenként desktop :(

schrank: vedd le a game hangjat 40% ra, a voicet pedig tedd 100/100% ra ...
  • ACE
    A V alapbeállításon a Commander csatorna, tehát azon csak a Squad Leader-ek tudnak beszélni a Commanderrel, és a Commander a Leader-ekkel.
  • Petya777
    Na most kipróbáltam a demot és az is beszaggatott... shit!!
  • datango
    fullt nyomom ,,, áhh de fasszaa! :)
  • mila69en
    de ha jáccottál a demóval akkor simán jó hozzá azis én is a demos accountommal jáccok
  • 0Fritz0
    Alapbbeállításnál a V gombon van a mikrofon.
    A játék hangjait leveszitek, a beszéd hangerejét pedig feltoljátok a hangbeállításoknál. Nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik.
  • schrank
    nem lehet hogy szokoz van az akkuntodba mert akkor felejtos az egesz egybe irjal mindent mint az imelcimeknel
  • ACE
    Nálad nem swappol semmit a vinyó 2 Giga RAM-al, ugye?
  • grebber
    Nekem lenne egy olyan proglémám hogy amikor accountot kéne csinálni semmit az ég világon nem fogad el nekem.
    Ez miért van?
  • CUCLI
    jó mávan D
  • schrank
    ojan kurva hangosak a harci jarmuvek belsonezetbol mint a BG42-be ugyhogy a fejhallgato felejtos a gyenge idegzetueknek
  • mila69en
    mivan vazze valami multimédiás billed van... mikrofon van a gonbokba épitve
    [csak viccetőő]

asszem a B az alap beállítás de csak akkor tucc ha csatlakozol valamelyik squad-ba
  • 0Fritz0
    NEM! :)

Hesszőj múvit, tökimagi:

http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.10.avi

Amennyiben így nem jönne be, akkor simán elérhető a http://www.fritz.amigo.hu -ról
  • Evogordon
    Nagyon király multiba a játék pedig először azt hittem hogy még egy ideig nem fogok a clondvd-s változattal neten játszani. Melyik gombal lehet mikrofonnal beszélni??
  • Meggymag
    Buzi e vagy?
  • Gabe18
    Szerintem egy full verziós játék orvosolja ezt a hibát.Talán...
  • Meggymag
    tűzfal...
  • 0Fritz0
    Hínnya ne! Blokkolnám a verzijódat, éjdes eccsém! :)
  • mila69en
    vazze nekem is maradjon
  • Bepantheras
    Szisztok! BF2 Demo-val játszottam multiba a neten, de valami oknál fogva ma este már nem tudtam csatlakozni egy magyar szerverhez sem. "You have failed to connect. Please check your network connections and try again." Mindig ez a hiba, de a külföldi szerverekre be tudok csatlakozni. Esetleg valaki nem tudja orvosolni a hibát?
  • Meggymag
    Nekemis démonnal...
  • GCR
    Nekem a clonecd-s verzió Alcohol-al nem ment ,de a Daemon Tools-al igen .
  • Meggymag
    Ti valami suxxot töltöttetek le ;) Nekem és klántársaimnak megy krekk nékű, nektek nem. Egyebet nemtok mondani. Kérem kapcsolja ki!!!
  • mila69en
    nekem is a clone verzió van és külön leszettem a crack-ot... megne kérdezd, hogy minek mert, hogy ahoznem kell meg stb.... csak úgy mittom én:DD crackoltam is meg minden és több órákat jáccok vele de eddig semmiféle memori hibát nem észleltem de még csak kise dobott egyszerse a pb
  • DannyL
    ha már kihúztad, lehúzom
  • 0Fritz0
    Crack, hasis, kokain
  • xj700t
    Nekem nem kell, de az tény, hogy a demós accot másoltam át, létrehozni nem tudtam (nem is küzdöttem vele). A PB-t megcsináltam és hajrá onlány. :)
  • DannyL
    melyik fán nő az? a krekk fán? :)
  • Gabyee
    nincsen egy kibebaszott magyar szerver sem??
    a HUN Battlefields az mi a faxért nem jön be,meg az összes többi
  • 0Fritz0
    Szvsz kell (#16082), bár McMAG szerint (#16084) megint csak lámulok. :)
  • DannyL
    Na szevasz nekem se megy. :)