172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ja látom már töröltétek..... -
Borg #16571 Csak halkan tenném hozzá, hogy AMDFan2 meg egy singleplayerhez hasonlította a BF2-t, és Flek0 csak erre irta, hogy akkor már INKÁBB a CSS-hez.
Ennek ellenére nem kell egy TDM játékot összehasonlítani egy C&H Taktikai FPS-el. -
16567-re valaki?? -
LOL....
Ezt nem kéne így beírni :-))))))))) -
A CS-nek is igazán sokköze van BF-hez.... Mindben van multi, csak mind teljesen más területet mutat be. Egyik egy jövő képet, egy másik terrorista-antiterrorista harcot, és végül BF meg háborút. Kurvára nem ugyan az egyikse. De multi van mindben. És nem csak így lehet érteni azthogy leveri hogy mit dolgoz fel a gamma. Tudod grafika, hangulat, élmény, stb. So. HL2-t hangulatban élményben megveri, nekem a grafja is jobban bejön, és a világa is. Szingli játékélményben nem hiszem hogy veri a HL2 story-át, dehát nem is erre van a BF........ CS. Kicsit más. Ott arra mész hogy leöldösd az ellen csapatát, itt meg "fontos pontokat" foglalsz a térképen és tartod meg az ellen elöl. Utánpótlás hiján az ellen feladja a küzdelmet (ticket redszer). Tudom hogy mindezt tudod. De miért kell asonlítgatni őket? Max grafra tudnád. Úgy meg CS-t veri BF az tuti. Nincs aza a kicsit bábú mozgása a karaktereknek. Nah. Nem flame, csak vélemény. -
a repülővel hogy lehet folyamatosan lassan menni?
mert olyan gyors hogy nemlátom az ellenséget -
Nem csak te dolgozol. Ezért nem kapom be. Étvágyat :D NEkem is étvágyat. -
Amugy meg ahogy egy jo baratom mondta nekem:
"egyen mindenki tehenszart hiszen 100 milliard legy nem tevedhet" -
haxoror #16563 Kapjátok be csak én dolgozom!? :P
Na megyek kajálni... -
Ja tudom nalad meg azert nincs eselye a bf-nek mert nem lehet hozza aimbotot csinalni, ertem. Mennye vissza csitelni a szaros cs-be ,mert ott lehet, es legyszi ne szemeteld a hozzaszolasaiddal ezt a forumot koszi! -
Romel #16561 de jó nekem.
Nem is jövök játszani, füvet nyírok helyette.
-
FLeK0 #16560 nem hasonlitgatom, csak online jatekkent kozelebb all ahhoz, mint a lent emlitett hl2-hoz. -
???
Mármint a CS:S-nek nincs vagy a BF2-nek? :) Mert azért nem ugyanaz a kettő, nem kéne őket hasonlítgatni ...
-
Romel #16558 Na bumm, amíg itt lecsengenek a túlterhelődések, addig lenyírom a füvet. -
"de ott meg nincs eselye :P" pfff -
FLeK0 #16556 igazan sok koze van a kettonek egymashoz. esetleg a cs:s-hez hasonlithatnad, mint multiplayer jatek, de ott meg nincs eselye :P -
nubismarck #16555 engem se enged be -
Végre nekem is....asszem nem kapcsolom ki a gépet egy jó darabig :) -
ha most otthon lennék és nem menne a bf2, nem sokáig gondolkoznék: bf42 indit ... :))
nemtom valaha fogok e még azzal játszani :( megszokja az ember a grafikát, nehéz visszaállni ... ha legalább lenne fű :)) Vietnam gfx után is olyan kietlennek hatott a dc+42 ... -
nah új hír...nekem is sikerült!!!
mondjuk úgy folymatosan 20-szor egymás után nyomogattam azt a kib...tt create account gombot de sikerült végre
-
hát köszike , engem még mindig nem engedett be ugyanazzal a hibával ráadásul új accounttal...grrh...mennyen a fenébe a fos accountos ku...va édesa...ba , én azt mondom -
Inkább azt mondanám h Battlefield forever(erre értem a seria összes darabját) ;) -
Battlefield 2 forever!Öcsém ez leveri a HL2-t is!Neske HL2
.Szerintem eséllye van hogy megkapja az év játékát is!
.BF2
HL2.
-
Miről beszélsz? Ingyenes lesz...ez nem WoW -
Asszem ideültetem anyámat h nyomkodja a login gombot.....addig elmegyek befizetem a csekkeket nehogy mire meglesz a BF2 nehogy ne legyen netem
-
Wazze, akkor meg sem veszem az eredetit.... -
Nagy szívás lesz ez az acc rendszer ide látom. Fasza lesz ha egy war előtt nem fog beengedni túlterhelés miatt
-
szaharin #16544 elsore. -
Vááá ... nem hiszem el ... remélem csütörtökön már én is tudok egy kicsit érdemben nyomulni ...
Televana televan :( 2 hét a SG-s tesztidőszak, ebből most csütörtökig meló, péteken haza (Haza-haza ... van otthon egy 486-osom, de inkább nem kell a büntipont ... :) ) utánna 3 nap múlva vissza, utánna 3 nap meló :(
Szóval tengernyi időm lesz játszani ... :( -
szaharin #16542 nah beengedett engemis -
Tehát akkor valószínű a terhelést nem bírják az account serverek. Szóval no para menni fog. -
jóóóóó most engedett be 

megyek is vissza
-
én ötnél meguntam.. -
Te is?
-
szaharin #16537 most probaltam 10szer egymas utan de igysem negdett be:D -
Romel #16536 De a honor-ban való részvételért 5 dolcsit kell havonta lepergetni... Ez elég cinkes. -
áhhhh vazze most nézem az ASE-t és vannak szervereken van anamelyik fullon van de hogy a rákba mentekbe
-
szaharin #16534 de meg mindenkinek tort van magyarorszagon mivel meg nem jelent meg.. -
jáááj, akkor no bf2 bházzeh...
törttel soha nem fog már menni? -
Jah, és már van Europai honored szerver. És oda is lehet menni "eredeti" -vel.