172102
  • Thanatos
    ja nem is emrt ugyanaz a száma a te üzidnek mint rosenbergének, hm ez egyre érdekesebb, szal neki ment az üzi na :D
  • mila69en
    jahh:DD hirtelen asse tuttam mivan
  • Thanatos
    nc..., szánalom powa , lassan ott tartunk mint gta:sa topic :(
  • Thanatos
    bár érdekes hogy az üziszám jó csak a nevet rontotta el az sg, újabb bug :D sorry
  • Thanatos
    rosszra ment a váalsz
  • mila69en
    ???????????mi????
  • rosemberg
    akkor mit szólsz be?
  • Thanatos
    engem legalább anyira érdekel hogy mi miatt szenvedtél itt mint téged az hogy elgalább minimális szinten visszaolvass vagy használd a keresőt...
  • rosemberg
    akkor leirom 3-szor hogy nem az én kártyámról van szó látom pont úgy olvastátok a témát ahogy én olvastam azt a részt amikor ki lett beszélve a gépigény de szerintem is jól sikerült és nemsokára megyünk is LAN-ozni.jó buli lessz!!!!!
  • mila69en
    simitásokat ménem teszed rá??? igy nagyon csúnya:DDD
  • Thanatos
    arról már nem is beszélve ha nem megy és emiatt amugy se fogsz kártyát venni nem tom mit krontod itt még midnig a levegőt :/
  • buba23
    Nagyon király a game:D

Gigabyte K8N Ultra-SLI
    a64 3200+
    2db 6600 Gt (SLI)
    2db 512 MB ramm (400 MHz)
  • Thanatos
    nem gázoltál bele semmibe, én elszarom hogy neked mi a fos..., és tény ki lett tárgyalva, van kereső, faq, etc..., ilyenekért is mehetne már a büntipont :/
  • rosemberg
    jó nem úgy értettem bocs ha belegázoltam a lelki világodba csak nekem egyszer van problémám és miggyá lefikáznak ahelyett hogy elmagyaráznák a hülye fejemnek azt vágják hozzá hogy tegnap elött ki lett beszélve a téma
  • rosemberg
    hát én is gondoltam már egy joystikra de nem tom hogy megéri e mert csak a repülős játékoknál lenne haszna sztem.
  • Thanatos
    ha ez fos akkor mirét vagy még itt, go doom3, byez...
  • rosemberg
    de nincs miről beszélni mindenki csak a problémáját mondja hangkártya ,serverhiba meg ilyenek, nekem mé nincs ilyen gondom .mert mint mondtam az elején nem az én gépemről van szó.
    ettől függetlenül végig olvastam mindenkinek a serverproblémáját .
  • lac coo
    Behalt a régi jó gagyi joystikom ...Ha veszek olyant amin van gázkar azt érzékeli a BF2???
  • rosemberg
    nem olévastam végig mind a 17000 üzit
  • TDC Geronimo
    Haxoror C4-el hogy állsz?
  • haxoror
    szerinted ebben a majdnem 17000 üzenetben nem lett ez már ezerszer kitárgyalva?
  • rosemberg
    és mennyiért jutottál hozzá?
  • rosemberg
    ja mégegy slussz poén aztán kussolok képzeld el ha nem támogatná a játékot az NVIDIA akkor mi lenne?
  • Zs0lt1
    Az eredeti dobozára rá van írva, milyen videókártyákat támogat a játék.
    Ha nincs rajta a TE videókártyád, akkor az valszeg azért van, mert nem támogatja.
    Egyébként onnan tudom, hogy mi van ráírva az eredeti dobozra, mert ITT VAN MELLETTEM :PPP
  • lac coo
    Behalt a régi jó gagyi joystikom ...Ha veszek olyant amin van gázkar azt érzékeli a BF2???
  • rosemberg
    ja és az nincs rá irva a játékra hogy egy geforce ti 200 128mb -os kártyán nem fog elindulni csak az hogy min ati 8500 ha jól emlékszem az kb egy szinten van evvel a szériával de hát ez van téma lezárva
  • Mr Manson
    ha nem 5.1 akkor kukába
  • Zs0lt1
    Egyébként de :Ð
  • Zs0lt1
    Hát annyira nem, de nekem nem jön be ez a tarkóra rakós cucc.
    Az a jó, ha a fejem tetején van :-)
  • KáTéCé
    Mé, nagyon gagyi ?
  • KáTéCé
    Hmm, aktuális még ez a visszaszámlálás???
  • Zs0lt1
    Skacok, van egy eredeti bf2-es hedszettem, ami a commanders editionban van, eladó 2000 Ft-ért.
    Akinek kell, privizzen rám.
  • rosemberg
    nem az én gépemen nem megy és mielött lefikáznád a DOOM 3 is elment a gépen meg a FAR CRY is csak ez a fos nem megy pedig ezt nem előzte meg a gépigény híre ha érted mire gondolok
  • Cobra.
    Nem tudom te mivel játszottál 2 évvel ezelőtt, de a BF2 low beállításon is szebb, mint a BF42 max grafikán.
  • Cobra.
    Ja és HANGPROBLÉMA esetére: a hardveres gyorsítást CSAK AUDIGY2 (nem NX) és AUDIGY4-en szabad bekapcsolni, semmi más hangkeltőn. Ha esetleg szaggatna a hang, pl integrált hangchipen, akkor próbáld low beállításon a hangot.
  • rosemberg
    különben a játék nagyon jó csak azt veszem észre hogy a játék tervezők a hardvergyártóktol kapják a fizetést mert egyre jobban agyon programozzák a játékokat nehogy eliduljon egy 2-3 éves konfiguráción vagy ha el is indul akkor le kell butitni úgy hogy élvezhetetlen az egész BOSSZANTÓ
  • Beers
    Állat lagok vannak néhol :( !
    10 sec-ig lövöm az ellent 2m-ről full fejbe,majd egyszercsak hurkabőr!
  • Cobra.
    Már bocs, de ha nem tájékozódsz a hardverkövetlményekről ,akkor a te bajod, hogy megvetted, de nem tudsz játszani. A dobozra is rá van írva, hogy milyen hardver kell neki, illetve az is rajta van, hogy csak 16 éves kortól ajánlott
  • haxoror
    Okés megpróbálom.
  • CéZé
    jelentsd fel öket a fogyasztóvédelemnél :)