172102
  • Borg
  • mila69en
    monjuk az is igaz hogy megy neki a 16x-es szűrés is próbáltam de nem teszem rá elég a 8x-es
  • Evogordon
    Azokkal az ágyúkal amelyikek az égnek állnak hogyan lehet lőni?
  • Thanatos
  • erdos
    Azért elég mutatós ez a kép...
    Milyen a géped amin így szalad?
  • mila69en
    ja
  • Borg
    Nekem 2500+, 1GB és 6600GT-vel 1024ben majdnem minden highon + 16xAF.
  • Zsolo007
    remélem sikerül megoldanim mert akkor csak az SG szerveren tolnám....a hun battlefields hihetetlen laggos, a másik amin voltam meg lámás :)))

Remélem hogy ha jó lesz a szerver akkor a sok értelmes :))) SGs összejön és toljuk majd sokan.....
  • Borg
    Egy portot kell csak lezárni, de az sem jön össze :D
    Probléma igazság szerint ott van, hogy régi a kernel, fw stb nemigazán jók a szerveren. Szal most egyelőre más megoldáson kísérletezünk, de ha minden kötél szakad akkor hétvége/jövöhét felé kernelfrissítés, oszt az megoldja majd...

Persze mégegyszer hangsúlyoznám, hogy akinek eredeti game van, az már most is tolhatja az SG szerveren!
  • cenci
    ki látott még ekkora állatságot:ati radeon 8500sorozattal megy/ami régebbi mint a 9250/,9500 sorozat is megy/legalábbis az info-ja szerint.meg a 8500-nál régebbi kártyák is fel vannak sorolva.nemtom megnéztek estleg elötte valamilyen statisztikát melyik kártyábol lehet még legtöbb forgalomban?
    bf2,ide vagy oda sza....k rá, biztos majd 1játék miatt adok/-nék,ha volna/30-40 ezret ezt meg kirakom a falra!!!eddig érdekes minden ment vele jol...nem ártana ha kiadnának valami javitást mert sz-tem elég sok embernek lehet még ilyen kártyája.....
  • haxoror
    3.2-es proci 1 Gb ram, és 6600GT ?
  • mila69en
    higon megy szépen 4x-es simítás és 8x-es szűrés

a galériámba vannak képek
  • Starfish
    Lehet csak valami fincsi törés kell hozzás, hogy hagyjon egy kis rést nem? Csak persze arra még várni köll.
  • vki
    Lenne egy kérdésem a nagyérdeműhöz. Akinek van 3.2-es procija, 1 Gb ramja, és 6600GT-je, annak milyen grafon megy a játék? És ha netán még egy screenshot-ot is tudna küldeni, azt megköszönném.
  • Zsoltika 007
    Hehe végigpróbáljátok mind a 65000 portot?
  • Starfish
    Jujj de tréfás kedvemben vagyok... Pff. ennyire vagyok csak fáradt és unom a melót. Inkább BF2 kicsit, aztán megyek páromhoz. De így.... 6-ig itt, azt páromé a többi idő.

vááááá
  • GCR
    Szerintem már vissza lehetne kapcsolni a PB-t a servereken ,mert frissítés után már nem dobál ki . (4 -en próbáltuk)
  • Borg
    Dolgozunk rajta. Szólok majd itt úgyis, ha már a kevésbé eredetiket is beengedi.
    Btw, akinek megvan a game originalban, az már most is játszhat a szerveren.
  • Thanatos
    már ma asszem :DDD jah jó volt, bár beárnyékolta hogy mielött bejötél repülőzésel összeszedtem olyan -10 pontot :DDDD
  • Skiper
  • Starfish
    Jaja. Aláírom. Jót toltunk valamelyikentegnap. Vagy már ma volt? :D
  • Starfish
    Chain lightning? Áh az régi már. Telepíti rád a tesla towert. :D
  • Thanatos
    hát én tapasztaltam már sokkal jobb pingű-t is..., arról nem is beszélve hogy gyk bármelyik ranked jobb a hun battlefields tegnapi lagjánál :D
  • Skiper
    :DDDD BÁH

• haxoror
    Ja persze aztán jön le a medic a hegyről és nyomatja a defibrillátorból a 6-os szintű chain-lightningot :DD
  • Starfish
    Jah aki beszart az volt ágytál közlegény
  • Skiper
    pówa ! ;)
  • Starfish
    Predatorok. Mondtam én. :D
  • haxoror
  • Skiper
    Szakaszparancsnok: "Squad, let's transform to coffee cup!"
    Szakasztagok: "Okay" ; "Roger that" ; "On my way."

És hirtelenjében az út közepén megjelenik 4 darab pici,fehér kávéscsésze. Az egyikben kávé is van, az éppen beszart, mert a helikopter majdnem lelőtte őket, de szerencsére álcázták magukat.
  • haxoror
    hehe :)
    Mondjuk eddig is volt pár furcsa élményem már kétszer is kilőtték a tankomat egy lövésből szemből, érdekes :/
    De amúgy nem ismerem fel a csítereket és BF2-ben nehéz is lesz mert a radar/wall hacket ki lehet dumálni UAV-al és az extra HP-t a földön szétszórt medpack-okkal. :(
  • Skiper
    Ne csináld, ember, mert már zuhanok le a székrőőől!! :'DDDD
  • mini
    Na ebben biztos voltam! :)
  • Starfish
    Én mondtam. Így már a csíterezés se lesz trendi. Ki csíterezne le egy kávéscsészét? :D
  • Zsolo007
    Kár hogy az SG szerverre nem lehet felmenni :(((
  • Skiper
    :DDDD
  • Skiper
  • Starfish
    De lehet hogy minden magasragú embernél lesz egy vállra szerelhető lézer, mint a predatotoknak, és leszednek minden ami arra megy. Jah az álcázás és láthatatlanságot majdnem elfelejtettem. Vagy kávéscsészévé változnak, vagy nem látod őket :D
  • genRob
    Van csítem eladó ha vkit érdekel (már az első 5 percben ultra hiper veterán vezértábornok warrior lehetsz ezzel a cuccal). Priviben adom a szlaszámot.
  • haxoror
    "páncél a pajzson "

Asszem innom kell egy kávét :D