172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #17252 
-
monjuk az is igaz hogy megy neki a 16x-es szűrés is próbáltam de nem teszem rá elég a 8x-es -
Azokkal az ágyúkal amelyikek az égnek állnak hogyan lehet lőni? -
Thanatos #17249
-
Azért elég mutatós ez a kép... 
Milyen a géped amin így szalad? -
ja -
Borg #17246 Nekem 2500+, 1GB és 6600GT-vel 1024ben majdnem minden highon + 16xAF. -

remélem sikerül megoldanim mert akkor csak az SG szerveren tolnám....a hun battlefields hihetetlen laggos, a másik amin voltam meg lámás :)))
Remélem hogy ha jó lesz a szerver akkor a sok értelmes :))) SGs összejön és toljuk majd sokan..... -
Borg #17244 Egy portot kell csak lezárni, de az sem jön össze :D
Probléma igazság szerint ott van, hogy régi a kernel, fw stb nemigazán jók a szerveren. Szal most egyelőre más megoldáson kísérletezünk, de ha minden kötél szakad akkor hétvége/jövöhét felé kernelfrissítés, oszt az megoldja majd...
Persze mégegyszer hangsúlyoznám, hogy akinek eredeti game van, az már most is tolhatja az SG szerveren! -
cenci #17243 ki látott még ekkora állatságot:ati radeon 8500sorozattal megy/ami régebbi mint a 9250/,9500 sorozat is megy/legalábbis az info-ja szerint.meg a 8500-nál régebbi kártyák is fel vannak sorolva.nemtom megnéztek estleg elötte valamilyen statisztikát melyik kártyábol lehet még legtöbb forgalomban?
bf2,ide vagy oda sza....k rá, biztos majd 1játék miatt adok/-nék,ha volna/30-40 ezret ezt meg kirakom a falra!!!eddig érdekes minden ment vele jol...nem ártana ha kiadnának valami javitást mert sz-tem elég sok embernek lehet még ilyen kártyája..... -
haxoror #17242 3.2-es proci 1 Gb ram, és 6600GT ? -
higon megy szépen 4x-es simítás és 8x-es szűrés
a galériámba vannak képek -
Lehet csak valami fincsi törés kell hozzás, hogy hagyjon egy kis rést nem? Csak persze arra még várni köll. -
Lenne egy kérdésem a nagyérdeműhöz. Akinek van 3.2-es procija, 1 Gb ramja, és 6600GT-je, annak milyen grafon megy a játék? És ha netán még egy screenshot-ot is tudna küldeni, azt megköszönném. -
Hehe végigpróbáljátok mind a 65000 portot?
-
Jujj de tréfás kedvemben vagyok... Pff. ennyire vagyok csak fáradt és unom a melót. Inkább BF2 kicsit, aztán megyek páromhoz. De így.... 6-ig itt, azt páromé a többi idő.
vááááá -
Szerintem már vissza lehetne kapcsolni a PB-t a servereken ,mert frissítés után már nem dobál ki . (4 -en próbáltuk) -
Borg #17235 Dolgozunk rajta. Szólok majd itt úgyis, ha már a kevésbé eredetiket is beengedi.
Btw, akinek megvan a game originalban, az már most is játszhat a szerveren. -
Thanatos #17234 már ma asszem :DDD jah jó volt, bár beárnyékolta hogy mielött bejötél repülőzésel összeszedtem olyan -10 pontot :DDDD -
-
Jaja. Aláírom. Jót toltunk valamelyikentegnap. Vagy már ma volt? :D -
Chain lightning? Áh az régi már. Telepíti rád a tesla towert. :D -
Thanatos #17230 hát én tapasztaltam már sokkal jobb pingű-t is..., arról nem is beszélve hogy gyk bármelyik ranked jobb a hun battlefields tegnapi lagjánál :D -
:DDDD BÁH
-
haxoror #17228 Ja persze aztán jön le a medic a hegyről és nyomatja a defibrillátorból a 6-os szintű chain-lightningot :DD -
Jah aki beszart az volt ágytál közlegény 

-
pówa 
! ;)
-
Predatorok. Mondtam én. :D -
haxoror #17224 -
Szakaszparancsnok: "Squad, let's transform to coffee cup!"
Szakasztagok: "Okay" ; "Roger that" ; "On my way."
És hirtelenjében az út közepén megjelenik 4 darab pici,fehér kávéscsésze. Az egyikben kávé is van, az éppen beszart, mert a helikopter majdnem lelőtte őket, de szerencsére álcázták magukat. -
haxoror #17222 hehe :)
Mondjuk eddig is volt pár furcsa élményem már kétszer is kilőtték a tankomat egy lövésből szemből, érdekes :/
De amúgy nem ismerem fel a csítereket és BF2-ben nehéz is lesz mert a radar/wall hacket ki lehet dumálni UAV-al és az extra HP-t a földön szétszórt medpack-okkal. :( -
Ne csináld, ember, mert már zuhanok le a székrőőől!! :'DDDD -
mini #17220 Na ebben biztos voltam! :) -
Én mondtam. Így már a csíterezés se lesz trendi. Ki csíterezne le egy kávéscsészét? :D -
Kár hogy az SG szerverre nem lehet felmenni :((( -
:DDDD -
-
De lehet hogy minden magasragú embernél lesz egy vállra szerelhető lézer, mint a predatotoknak, és leszednek minden ami arra megy. Jah az álcázás és láthatatlanságot majdnem elfelejtettem. Vagy kávéscsészévé változnak, vagy nem látod őket :D

-
Van csítem eladó ha vkit érdekel (már az első 5 percben ultra hiper veterán vezértábornok warrior lehetsz ezzel a cuccal). 
Priviben adom a szlaszámot.
-
haxoror #17213 "páncél a pajzson "
Asszem innom kell egy kávét :D

! ;)