172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na vazzz xted? akkor 24 et írsz
-
Közben felmerült egy gondolat az piciny fejecskémben. Videó. Lenne kedve majd valakiknek videót csinálni? Kitalálni valami jó story-t, megcsinálni a forgatókönyvet, azt szépen megcsinálni a filmet =) Nah? Bár még fax tudja mennyi időm lesz rá, de tök poén lenne. Mint minden ilyesmi :D:D:D -
És mégis mire változtassuk meg?
mondjuk legyenek 24-en akkor mire állítsam? -
Kötegedsz vazze? Kapsz egy kávécsészének álcázott kommandóst ahátad mögé :D -
Nah találtam egy-két érdekes dolgot:
Hogy több mint 16 BOT-nál többel jácc:
akkor változtasd meg ezt
AIDefault.ai file-t megtalálod X:\Battlefield 2\mods\bf2\AI
echo ********************************************************************************
echo AIDefault.ai ****************************************************************************
echo ********************************************************************************
aiSettings.setNSides 2
aiSettings.setAutoSpawnBots 1
rem aiSettings.setMaxNBots 64
rem aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
rem aiSettings.setBotSkill 0.4
rem To spawn more than 15 bots in SP, use the following lines instead of the three lines above.
rem Note that this is totaly unsupported, it will affect your system's performance
rem and may even crash your game. That being said, you will most likely be able to run a lot
rem more bots than 15 on your system.
rem Example for 32 bot game with expert bots
aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 26
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 0.4
run BotNames.ai
aiSettings.setInformationGridDimension 32
run AIPathFinding.ai
rem EOF
-
Seat #17852 spam! :) -
Savmacska #17851 nemtaláltam semmit
-
Má mé lenne baja a gépnek ha nincs lapozó file? A memória ha megtelik akkor az aktuálisan futó task hibaüzenettel elszáll ennyi. Máshogy nem igen kéne sérülnie. Monnyuk amikor szakdogámat írtam és jött egy ilyen hiba és láss csodáta, nem mentettem el is szállt az aznapi kódrész....... Nah de amúgy baja nem lesz a gépnek. -
csak multiban van ilyen -
Rafia #17848 Itt nézz körül.
-
Savmacska #17847 de ezeket instant-ba ? -
Felmész egy ranked szerverre. -
nyírd az ellent,segíts a társaidnak,foglalj zászlót blablabla -
Erre voltam én is kíváncsi de ha vissza olvasol 4-5 hozzászólást láthatnád, hogy már kérdeztem és válaszoltak, hogy van rá MOD hogy minden benne legyen a SP módmab is... -
Savmacska #17843 de akkor hogytudok pontokat gyújteni meg ieneket ? -
Igen mert csak az van benne... -
Savmacska #17841 Szaiasztok nekem 1 ojan broblémám lenne h single playerbe nem birok single-t jáccani csak Instant Battle-t help !!!
-
Feloldották? Van mér ennek valahol valamien nyoma? Progi? -
Rafia #17839 Igen, single player ilyen szar. De modderek ezeket a korlátozásokat már feloldották, lesznek SP modok, 64+ botos mapekkel, repcsikkel, ahogy kell. -
Csak azért mert láttam egy ilyet:*redcode*Borg
Azthittem te vagy az!
Lenne egy kérdésem:Ha kikapcsolom a lapozófájl akkor lesz valami baja a gépnek? -
nekem tetszett a 26, a 64es szervereken már tömeg van :(
weapons mod marad, ugye?? :) -
Savmacska #17836 szaiasztok nekem 1 ojan broblémám lenne h single playerbe nem birok single-t jáccani csak Instant Battle-t help !!! 

-
Ja, nem COD-oztam. DC-ztem. -
Mind1. Akkor nem mondtam semmit. Csak mert CoD-ban Tudatlan szerveren a jeepnek jó redna a motorhangja. =) -
hoggyőőőmi?
-
Te meg mit rednázol he? CoD? Tudatlan szerver? Vagy bf? :D Redna powaaa.... -
Most nem aért de csak 16 BOT ellen lehet játszani? CSAK? Na és a többi fegyver hogy jön elő nem vágom :D Pls help... (full version) -
műmájer!
-
Amúgy jó a banner, ki csinálta? -
Redná-redná hőőőőő...
-
na jah, kár h már fél MO-nak megvan :D
// Köszi Borg a felkiáltójeleket :D -
Nem muszály írnia. Elég ha nézi a topikot, nem? -
Hamarosan megjelenik mi? Kár hogy valakinél már ott van az eredeti. Megkapják még1szer? Ha igen akkor kérek egyet :D:D:D:D:D:D -
Igazából Én még soha nem láttam itt! :) -
Az jó :D Nah de asszem szenvedek tovább itt, mert ez már szenvedés a melóhelyen. -
Jah igaz, erre ment a válasz: #17799 -
10 óra és kint is van a játék. :) -
Nembaj Fricc ott segít ahol tud!
-
Szerintem nem ezt kérdezte, de lehet hogy én vagyok a hülze. :D 
-
Ebből a hamarosan megjelenő a legviccesebb. :)