172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Battlefield 2 (451 új üzenet) 
fél nap alatt :DDD
micsináltok ti itt szpemmerek?
-
Micimackó #17896 Persze, hogy könnyen megszoktad, ha a konzolt használtál előtte. Ott is csak egyfajta irányítás van, és arra vagy kötelezve. De a PC hál istennek nem konzol, van billentyűzet, és lehet konfigolni is (bár gondolom szerinted ez az opció felesleges). -
Savmacska #17895
-

-
Hát vagy a lentebb leírt módon, vagy adminparancsal adsz hozzá botokat. Már ha létezik ilyen admin parancs :D -
Visszaolvasás rulez 
Kivéve ha te az az Evans vagy...tudod a Scott Evans
-
Evans #17891 Sziasztok! Nagyon király a game, haverommal szeretnénk hálóban játszani. Szóval, ugye lehet berakni botokat multiban?Mert ketten... -
sztem menj ki az esőre sírni egyet... ja nem esik az eső? látod neked semmi sem sikerül...:)))) -
Én is mehetnék a faq-ba :D De legalábbis már haza innen. -
ez mehetne faqba is -
lehet LAN on ccopozni:
*but* if you want to play coop, heres how..
1) the host starts a MP LAN conquest map... all clients just sit and wait until the server pops up in thier server browser.... after the server is listed, they MUST NOT press refresh...
szervergyerek indit egy LAN conquest módot, kliensek frissitik a szerver browserjüket, meglátják a szessönt, de NEM KONNEKTÁLNAK
2) the host then quits out of the MP conquest map & loads the desired single player map.... meanwhile, the clients are patiently sitting there watching thier server browser which is still displaying the MP conquest game... and none of them press refresh (cos that will cause the MP lan conquest game to no longer be displayed in the server browser)
a szervergyerek kilép a játékábol, amit kreált, s elindit egy szingli pályát! ha már fut, akkor a szerverkeresőjükben még mindig látszik az egykori multi conquest szerver, na MOST KELL RÁ KONNEKTÁLNI
3) once the host has finshed loading the SP map, the clients can then join the game in thier server browser.... BF2 will join the game and you have coop singleplayer
ezért mikor kapcsolodtunk, egy coop pályán találjuk magunkat botokkal :) -
Te mint antiszpemmer?
NEM! :D -
Nem akartam csúnyán spemmelni egy képpel szal inkább URL :) Köszborg :D -
Borg #17884 Kijavitottam.
Amúgy a kép LOL :D -
lámer újreg
-
LOL
-
nekiállsz, lemented külön a fájlt h ha elbaszol vmit meglegyen. Majd lácc száámokat és értelemszerűen próbálgatod változtatni azokat, aztán nézed változott e valami, ha nem elbasztad és próbálkozol újra és újra amíg nem sikerül. Kb így. Csak csitujj már. -
#17853 Ha valami van amit nem értesz dobj privit. Egyszer elmagyarázom. Aki előbb ír privit annak magyarázom el. Azt szerezze meg a többi ember tőle :D -
off:
Hogy lehet kevesebb botot rakni a játékba ? :-DDD
on: Jó a játék csak bugos....
-
Thonsen #17878 mármint azt h hhogy lehet több mint 16 -
Komolyan még egy ilyen kérdést feltesz vki, felmegyek játszani és mindenkit lelövök akit látok....:)) -
Thonsen #17876 de ebből nem jöttem rá h - hogy kell...vki el tudja rendesen mondaniŰ?? -

-
Lécci egy büntipontot az újreges/régireges, de flémelős collégának. -
Gondolom ezeket ha megváltoztatjuk akkor sem változik a nevünk ingame igaz? :D
localProfile.setName [name] - Sets the name for your current account
localProfile.setNick [nick] - Sets the nickname for your current account
Csak azért kérdem, mert nagyon olyan szaga van hogy meg lehet változtatni a nevet. -
Hogy te mekkora **** vagy....:) -
Seat #17871 na,de ilyet vazzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........... -
húúú b@ssz itt van ezen az oldalon kb 10 perce hangzott el
-
Thonsen #17869 Hi all!!!
Lehet h máe elhangzott a kérdés..De hogy lehet több botot betenni mint 8-8??
mert így kicsit kevés
-
Nyomtam tegnap is a játékot és remélem minél hamarabb lesz hozzá patch ,mert torkonszúrom az összes dice-os seggfejet. Miért nem lehetett még pár hónapig javítgatni. Csináltak egy kúrva jó gamét megspékelve bughalmazzal. Tuti hogy megint a köcsög kiadó sürgette a dolgot. Az hót ziher hogy sokat nem tesztelték, mert olyan nincs hogy ahány gép annyiféle hiba...:)
Komolyan minden nap imádkozom hogy tudjak játszani és ne szájjon el, pedig én a szerencsdések közé tartozom, mert csak 3x-4x fagy meg egy nap, akkor is a szerverkeresőnél.
Szóval tutizzák le a gámát mert akkor költök rá zsetont is.
Medált meg ilyen rothadó tevetetemeket csak ranked szerveren lehet szerezni?
-
Szép, kimerítő válasz. :) -
Seat #17866 és kijaza BB?
:) -
Seat #17865 ok,de csak ződdel! :)
mivaa,filmsztár akarsz lenni,mi? :)
kis stivin szegál :) -
az értetlenkedőknek pedig
DICE = Digital Illusions = Battlefield sorozat fejlesztő cége (az EA a kiadó, nem ők programoznak)
DICE logo = a fenti cég logoja (megjelenik a játék elején)
DICE patch = Battlefield2 patch, amit nyilván a DICE ír, hiszen ők fejlesztik -
totalbf2.com
planetbattlefield.com
ill az ftp2.sly.hu oldalon vannak fenn txt-k a szerver dolgokról
más nem jut eszembe -
Vajon ha a set.NSides-nak 3-at adnánk meg mi lenne? Tuti nem 3 csapat. De ha olyan mappot csinálna valaki amin 3 fő bázis izé van? Akkor? :D -
aiSettings.setMaxNBots ** -
BF2 szerver adminolással kapcsolatos FAQ, leírás, öteletk esetleg merre található?
(üzemeltetői help kellene) -
valaki próbálta már a 77.72-s nvidia drivert, felraktam sztem simán rádobot 7-8 fps-t -
hát akkor 64 helyett 24. Így okés? Vagy kommenteljem a scripteket? :D:D:D:D