172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nincs vkinek msn-je aki tudja hogy kell a Gef4 hibát kijavítani? -
hát 2*512 Kingston Ram!!! ha nem elég neki beszarok!!!! má bocs:D -
koszi na ilyet mar regota kerestem -
Bepantheras #18295 Legolcsóbb kategóriából választott kb:6000 Ft volt. -
Megvan a game! Ma jött meg Nagy-Britanniából, 2 nap alatt ideért. :) -
hideg :) -
nekem is -
integrált hangkártyám van és tökéletesen müxik higon eaxal -
nálam eddig ok!
a 77.62 -es volt nekem xar -
madvi #18289 Melyik SB Live -ot? Annyi van belőlük...
Köszi a gyors választ
madvi -
BF2 pályák nagy felbontású képei felülröl -
Hupsz nem jól emlékeztem. A felvételeket BF2/mods/bf2/demos-ba menti =) sorry -
penge17 #18286 Suni, a demokat mikor lehet letolteni toled ? Ha mar jatekon keresztul gazos httpn-n megoldhato lenne. -
Bepantheras #18285 Az egyik haveromnak ugyanez volt a problémája. Neki is integrált hangkártyája volt és azt használta. Most vett bele egy SB Live-ot tökéletesen muxik. -
nem tudok írni. Sorry érte. Amúgy akart lenni. -
Az én postom loptad el vele :D -
Kurva duplapost mar -
Mennyi memoriad van? szerintem keves es swappel... -
Amúhu is gondolkodom ilyen saját kis fan gamer oldalon.... Ha valakit érdekel...... :D -
nyehehehehehe. Mi is csináljunk ilyen boltot :D:D:D -
Something I thought you guys might find amusing....
I just got a call at my new job as ISP tech support from my 1st BF2 customer..
They were getting kicked from servers with Punkbuster packet error.
So I told them to update punkbuster etc.... and got paid for doing it lol
-
cenci #18277 ezt az anti blaxx-ot hol lehet kapcsolgatni+a játék felbontását hol lehet állitani?a menün kivül mert azt sajnos már nem látom.a mozi tökéletesen lemegy,utána szürke-mák,majd fekete-vpu recover leállitotta.....??? -
cenci #18276 dobjon már valaki 1 mailt/[email protected]/ha tudott vele játszani ati 9250 kártyával/single-ben/ -
Ha jól emlékszem a felvett demokat a Documents & Setting könyvtárban a BF2nek megfelelő helyre teszi. Sorry, melóhelyről nem tudom megnézni hova teszi, de valami ilyesmi rémlik. Aztán vissza kell másolni az install könyvtárba a demokat hogy le tudd játszani. De lehet tévedek. :D -
cenci #18274 Use Anti-Blaxx on emulating issues :hát ez+ mit jelent?/Bf2-game-info/ -
hali, nekem mér csinálja azt, hogy elfordítom az egeret, tölt, zoomolok, tölt, beszállok vmibe, tölt. és így játszhatatlan!!! pedig 50 fps-el megy átlagban, semmi baja nem lenne, csak ez -
ezt úgy is meg lehet oldani, h az init.con fájlt szerkeszted (X:\Battlefield 2\mods\bf2)
tehát így fog majd kinézni:
rem ** gameLogic hasn't been initialized yet **
rem *** These should be noops in server & editor
rem bf2Engine.playMovie Movies\EA.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\dice.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\legal.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\intro.bik 0
rem bf2Engine.playMovie Movies\welcome.bik 0
-
Rafia #18271 nálam igen. Korábban (BF 1) rengeteget szívtam alaplapi hangkártyával, never again. -
A bíbor szív a legjobb. Eléred a szükséges kritériumokat és utána le kell lövetned magad :) -
madvi #18269 Hali!
Nálatok jól működik a VOIP? Beállítom szerverre csatlakozás előtt, minden ok, majd amint fellépek 1 VOIP-s szerverre, kikapcsolja magát a mic és se nem hallok, se nem tudok beszélni. Továbbá néha gondol egyet a progi és lenémítja magát. Amint újraindítom a játékot ismét van hang. Igaz, ASUS alaplapi hangkártyám van. Venni kéne valami külön hangkártyát? Milyet javasoltok ezesetben? Ami viszonylag jó kompatibilitású a különböző játékokkal?
(A játékom eredeti dobozos)
madvi -
Hát én tegnap tettem fel haveromnak, a textúra hibáit javította, de ugyanúgy lefagy neki. :( -
off
Valaki próbálta az új nvidia drivert?
Nincs vele valami változás? Esetleg megoldás?
Version: 77.72
Release Date: June 22, 2005
WHQL Certified
-
John McLane #18266 ohh, köszi:) badges hiányzik;) -
nvidia.com -
noodle77 #18264 sziasztok!
olyan problémám van, hogy mikor csatlakozok egy szerverre azonnal kilép a játékból.Mit lehetne tenni ellene?
Sajna nincs sok időm ezért nem olvastam vissza a forumot.
kellene még 1 link nvidia driver-hez a BF2-höz
THX
-
200 as ping szerintem egy hatalmas lagviharba kerültél :) -
Ez már rég kilőve. Néztük a hőfokokat terhelés alatt. A videókártya max 50-55 fokos volt (X800 XT PE), a processzor kb. 45 fokos. Nem ez lesz a hiba, ezt elhiheted, főleg, hogy más játékoknál ez nem fordul elő, meg nem hiszem, hogy egyszerre 8 embernek lenne baja a gépével...:) -
Medálok -
jah eredeti gémmel vhogy fpsből is több van ... -
John McLane #18259 most szúrok be képet először remélem jó lesz
szal ez az én kis plecsnigyűjteményem(arany 2X, ezüst 2X:)).
jó lenne tudni mire lehet még kapni,Badges-ben minden kasztnak van egy az biztos, többire is kíváncsi lennék