172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én szeretnék jelentkezni!!!
Egy kérdés mi az a PÜ? Privát... -
Borg #18337 Én a múltkor specops-al fetrengtem egy tank körül. Kempelt a tankkal, nekem már nem volt C4-em. Fekve csúsztam másztam körülötte, nem is vett észre. Ha eltávolodtam volna tőle, tuti lelő. Igy meg csak kivasalt kb 3 perc után :D -
Borg #18336 Akkor meg kötsög buguser :P -
Volt egyszer olyan (tegnap) feküdtem a földön a fűben! Közben jött szembe velem a tank! Gyorsan előakartam venni a páncéltörőt, és már ott volt 10 cm-re tőlem, csak akkor vettem észre, hogy a készlet már kimerült....
és mi történt....
ugratott a tank és közvetlenül mellettem....
mondom húúúúúúúúúúúúúúúú
ez meredek volt...
ez volt a pályafutásom eddigi legizgalmasabb része!
-
Az UAservice7 a windows\system32 könytárában van. Először állítsd le, majd töröld ki. -
Borg #18333 Azt tettem, kb 100 méterre volt, amikor a gépágyúból lőni kezdtem rá. Semmit nem ért. De nem is ez a furcsa, csak ez a C4-es akció... -
Borg #18332 HOLNAP DÉLIG LEHET MÉG JELENTKEZNI A BF2 CSAPATBA!
Az [SG] felvételt hirdet a BF2 csapatába!
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :)
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az [SG?] elõ/utótagot megkapod.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
Az aktuális [SG] csapat jelentkezési lista:
[SG?]Zoli
[SG?]Gregoryan
[SG?]Nadi
[HUN]Running[SG?]
[SG?]Torryman
[SG?]KandurEX
[SG?]MerlinW
[SG?]pathy
[SG?]cSiBesZ
[HUN]Equinox[SG?]
[SG?]Cucli
[SG?]toMz
[SG?]Caterpillar
[SG?]AvHTomo
[SG?]Poggyasz -
Én csak neten szoktam nyomni!!!! :-) -
Tudtok hozzá magyarítást? Esteleg jó lenne, ha lenne?
- szerintem ehez a gaméhez nem igazán szükséges.... -
szerintem a bugira rakja rá csak valamilyen bug fojtán az nem robban fel. Különben esélye sem lehetne -
..hmm...mondjuk olyan már nekem is volt, hogy egy support láda mellett ücsörgötem két specOPS -al, azok meg unalmukba tele aggaták minden arra járó tankost, még rám is megpróbáltak rakni kettőt
-
YikeSS #18327 Ha kell vkinek kiado BFV vagy BF2 szerver, keressen meg nyugodtan :) -
várd meg amíg egyenesen rádfodul a bugival és pörkölj oda neki. Előzd meg a problémát :D -
Borg #18325 Figy, láttam egymással szemben mentünk, én légvédelmi tankkal voltam, ő meg buggyval. Vagy 500méterre volt tőlem mikor észrevettem hogy speedel felém, csak épp egy helivel voltam elfoglalva. -
Biztos ő ölt meg? Nem lehet hogy már korábban rádrakta a c4-et? Meg ha tényleg ilyen rövid idő alatt történt, nem lehet hogy kiszállt és rádpakolta szvsz, még ha messzire is dobálja, mivel azért pár sec eltelik 2 c4 és a detonátorra váltás alatt. -
Nekem is swappel rendesen pedig full folyamatosan megy 1024x768ba med-hi beallitasok,4x AA -
Borg #18322 Figyelem skacok!
Nyitottam egy [SG] Teams topikot a Saját fórumokban.
Ez olyan általános BF2/CSS csapatkérdések megbeszélésére lesz, amelyek nem kapcsolódnak szorosan az egyes játékok topikjaihoz.
Kérek MINDEN [SG] tagot (és újoncot), hogy jelentkezzen be abba a topikba (most)! A játékbeli nickjét is adja meg, hogy azonosítható legyen mindenki. A csapatmegbeszéléseket, szavazásokat stb ezentúl ott bonyolítjuk. -
Borg #18321 Hát ezaz.
1. speedel felém buggyval (egyedül ő ül benne)
2. kb mikor 2 méterre van tőlem: egyből felrobbanok általa C4-től.
3. ahogy meghalok, annyit látok, hogy közvetlen a roncsom melett visszaszáll a buggyba és hajt tovább... -
mi a lófasznak játék alatt vírusírtó? -
...töltés közben, már fogja a speedet -
Hát ezzel egy picit vitatkoznék. Szerintem nyugodtam maradhat, mert csak inditáskor fog ellenőrizni ill. töltés közben. Játék alatt már nem. -
és hogy robbant a buggy -ban? melyik kézzel, egyel fogja a kormányt?
,
sztem valszeg kipattan arra a pár a 2sec -re míg rádbasz kettőt és tovaillan -
nod32 egyáltalán nem eszik sokat, szal nem hiszem, hogy annyira lefogná. -
Borg #18315 Nemtom ki az a Twinsen_BF2 nevű játékos, de egyet áruljon már el nekem.
Azt hogyan csinálja, hogy én megyek tankkal, ő meg rámspeedel buggyval, és mielőtt egyet is lőhetnék a tankból C4-el fel vagyok robbantva, ő meg megy tovább buggyval... ?
A C4 messzire is lehet dobni, vagy mi? És a robbanástól ő mérnem hal meg? -
Az explorer is lezabál kb. 30 megát, szal...az is mehet a süllyesztőbe, majd a szentháromság futtatás explorer.exe -vel visszahozod -
...firefoxból többnyire csak böngésző van... -
...a vírusok nem úgy terjednek, hogy hipp - hopp átmásznak a neten keresztül a gépedre, minimális emberi hülyeség kell hozzá... tehát szépen leveszed, helyette bekapcsolsz valami egyszerű tűzfalat, mondjuk a winXP sec2 tökéletes, és se vírus, se semmi, és a játékélménye is megmarad... -
mert az mindig fut, figyeli a netet, és nem engedi be a vírusokat!! nem b@szlak át:DD -
milyen böngésző? az melyik is? -
Egyébként miért futtatsz játék alatt vírusírtót? -
végülis jobban a nod32 fogja le, de annyit cserébe kapok, mer legalább nem megy tele vírussal a gépem -
Nod le, firefox le, böngésző le, mehecc tesztelni -
sok?? -
nesze
ram -
Hogy hát hogy. Úgy mint az eredetivel. Tudod: Csinálsz egy accountot, ha megvan akkor multiplayer és mehet a móka. CD.key hiba esetén cserélj kulcsot. És amúgy az hogy csinálj accountot ésatöbi meg jó hogy nincs benne. Azért ez talán ahogy belépsz a gammába, egyértelmű és meg is csináltatja veled a játék. A CD-Key csere meg le van írva FAQ-ban. Szóval.... read faq. Jót tesz az emésztésnek. =) -
Szerintem szimplán fut a háttérbe egy zsák mellék programot, ctlr-alt-del és írts -
Az nem hiba te butus. =) Egyszeráen GF4 nem supported a gammában és nem megy vele. Kivéve a shader modot, amivel megy. Na de ezt szerintem te se akarod. Nem akarsz rosszul lenni és ez alapján elítélni a játékot ugye? =) -
Milyen hibát? :) Az hiba hogy nem megy?
-
mustar #18300 Hogyan lehet tört változatban létrehozni egy nevet amivel tudok neten játszani, mert sehogy sem sikerül, faq-ba meg nincs leírva semmi a multiról csak annyi, hogy van pár szerver. -
Pedig lassan 1 giga is kevés, bár elvileg mennie kellene normálisan.